Ula Türk TV leri ve dizileri seyretsenize...Nasıl tavuk öldürür gibi adam öldürülür...Nasıl mafya olunur...Nasıl aldatmaca/kandırmaca yapılır...Bunları öğrensenize :he:
Printable View
Ula Türk TV leri ve dizileri seyretsenize...Nasıl tavuk öldürür gibi adam öldürülür...Nasıl mafya olunur...Nasıl aldatmaca/kandırmaca yapılır...Bunları öğrensenize :he:
YORUM: Vatandaş Hazine’ye güvenmiyor mu?
Döviz tahviline vatandaş ilgi göstermedi
Hazine’nin doğrudan vatandaşa ve kurumsal yatırımcılara dolar ve euro cinsi tahvil satışına gelen talep tutarı 1,1 milyar liradır. Dikkat ediniz, döviz cinsi bir ihraca ilişkin açıklama TL cinsinden yapılmıştır. Gelen talep miktarı o kadar düşük ki bunu döviz cinsinden ilan edemediler. 1,1 milyar lira yıl sonu kurundan dolara çevrildiği zaman gelen talebin yaklaşık 200 milyon dolar olduğu görülür.
http://www.paraanaliz.com/2019/doviz...iyor-mu-29326/
Düne kadar Dolar alanı da, tutanı da, ucuz olarak satmayanı da vatan haini ilan edenlere insanlar nasıl güvenip Dolarlarını borç olarak verir ki !:.. Zamanında berber, celep Dolar bozup poz veriyordu ben onlardan beklerdim bir talep patlaması ama gel gör ki hepisi yalaka işiymiş meğerse..
Ben Trt Belgesel, Tlc, Dmax ve Life Time izliyorum bana yetiyor, digital platform alacak kadar zengin değilim Reha abi, yoksa onları da bilirdim ama Ayhan başkanın dediği gibi eski evleri onarıp satma işine girmeyi de düşünmedim değil ama bu son krizde emlak sektörüne girmek pek akıl karı değil.
Her turlu gavur dizisine de, özenlen yorum yapilir!:he:
Reis in bugünkü ekonomik açıklamalarını sevmedi piyasa
Doları zıplattı...
Hani popülüst yaklaşımlar olmayacak tı?
Hani genişlemeci maliye politakaları olmayacaktı?
Ziraat Bankası kredi kartı borçlarını aylık %1,10 faizle (yıllık bileşiği %14 eder) tahsil edecekmiş...
Enflasyonun %20 olduğu bir ülkede %14 faiz nedir?
GÖREV ZARARI demektir...
Dip Bilgi:Kredi kartı borcu stoku 110 milyar tl imiş...
saygılar/başarılar