Bi daha soruyorum.. Yok mu tavuk almak isteyen.. :Sad:
Almazsanız keseceem ha.. :oleyo:
Printable View
rumennigge mesaisi bitti ...
Ahmet Buğra, C.ÜNLÜ, DeliKAN+, egemens, expertadvisor, fornaks, lamdatuna, METEPOSTA, ORİYEN73, selcukylm, sulzer, utkuran, value, Yucuklu Sumurta
ekibe bak....
Her zamanki gibi konuyu saptırma, sizin gibi kişilerin zaten en iyi bildikleri şey konuyu saptırmaktır. Neden konu saptırılır? Çünkü verecek cevapları YOKTUR da ondan.
Ama siz bunu anlayamayacak durumdasınız, neden? Çünkü hizmet ettiğinik kişi ve kurumlar bellidir de ondan.
Soru şu;
Kimler bir dediği diğerini tutmayan birinin arkasından koşarlar,
Cevap;
Sizin gibiler,
Örnek 1: 6 AY ÖNCE "Aldandık, aldatıldık"
Örnek 2: Şimdiki zaman "siyasi hayatımda çok şükür ne aldanan oldum ne altadan. İnsan ağzından çıkana dikkat edecek, devir internet devri, bu internet var yaaaaa, alıp çıkarıp önünüze koyarlar, şaşırırsınız"....:)
Yahu ben size daha ne diyeyim, ne desem de anlamayacaksınız ki. Bak ben demiyorum bu sayın Rumenige, sizin taptığınız söylüyor. Şimdi siz koskoca(!) reisinize inanmıyor musunuz? Aaaa, ne ayıp, duymasın, sonra sizi kovar :)
O yüzden bana laf yetiştirmek isityorsanız SOMUT şeylerden bahsedin ya da sorularıma cevap verin.
Ha cevap veremiyorsanız da benimle ilk okul çocuklarının yaptığı gibi ...yarışına girmeyin. Zira niyetim yarış değil, bir kişinin bile fikrini olumlu değiştirebilmek adınadır.
Kıyamıyorum.. Baksana şuna... ne tatlı.. http://www.hisse.net/topluluk/showth...503#post252503
Alacaksanız ucuza bırakırım size..:)
İyi besili ha.. Ne istediyse verdim.. yedi.. :oleyo: