Öncelikle apışıp kalmıyoruz, ifadelerinize dikkat edin. Madem öyle matematikle aranız iyi. Bu zamana kadar satılan ve millete peşkeş çekilen menkullerin, arsaların, kayyum atanan şirketlerde buraya yönetici olarak atanan kişilere verilen maaşları, alınan özel arabaların rakamlarını, iki de bir milleti sandığa götüren zihniyetin bu seçim kampanyalarına harcadığı paraları da yazın...ne oldu, yoksa siz mi "apışıp kaldınız

"
Daha sonra şunu ifade edeyim ki, öyleyse geçmeyin, yüzerek geçin diyerek insanlarla dalga geçmek "ben adamım, ben kadınım, ben insanım" diyek kişiye yakışmaz, ha kendinize siz yakıştırıyorsanız o sizin ekabirliğinizdir, lafım yok.
Örneğin,
"Büyük şehir olduk" diye sevinen bazı illerdeki kişiler artık daha fazla vergi veriyor, suyu elektriği daha yüksek fiyatla alıyor, beraberinde illerine hiç bir yatırımın olmadığını da görerek...işte bizim insanımızın aklı bu kadar. Bu yüzden öyle işinize gelen rakamları yazıp işinize gelmeyenleri yazmamakla olmuyor değerli Rumenigge.
Bu arada şahsi fikrimi de sormanıza gerek kalmadan söyleyeyim.
Daha önce de yazmış olabilirim, yinelemekte fayda var.
Bana kalırsa siz AKTROL den başka bir şey değilsiniz, enteresan bir şekilde insanlara muhalif olmayı, muhalif olurken de onların sinir uçlarına basmayı tercih eden bir yapınız var. Esasen burada sizin gibi sabit fikirli, demokratik olmaktan uzak, belki de maaşlı bir kişiye laf yetiştirmek iş güç arasında çok anlamsız olmasa da dedim ya, birilerinin sizin gibi karakterlere meydanı boş bırakmaması gerekiyor, çok şükür bu ülkede de sizden ne kadar varsa bizlerden daha fazla var, bunu unutmayınız.
Son olarak siz de ülkenin yönetiliş biçimini beğenmiyorsanız eğer nasıl ki az önce "geçmeyin, yüzerek geçin" dediniz ya, siz de başkanlık, derebeylik, diktatörlük, tek adamlık olan bir yere gidin, orada yaşayın, neden burada yüzüyorsunuz

Yer İmleri