Sayfa 559/774 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. refendumdan evet çıkarsa
    ülkeye yeni isim koyma referandumu da olacak mı ?

dillerde millet varda
    ismi yok
    o yüzden şey ettim

MHP'li Meral Akşener, eski Başbakan Tansu Çiller'in referandumda "evet" diyeceğini açıkladı

http://www.borsagundem.com/haber/tan...iyecek/1184298
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    köprüleri beğenmiyor gereksiz buluyorsanız geçmeyin
    yüzerek geçin
    Öncelikle apışıp kalmıyoruz, ifadelerinize dikkat edin. Madem öyle matematikle aranız iyi. Bu zamana kadar satılan ve millete peşkeş çekilen menkullerin, arsaların, kayyum atanan şirketlerde buraya yönetici olarak atanan kişilere verilen maaşları, alınan özel arabaların rakamlarını, iki de bir milleti sandığa götüren zihniyetin bu seçim kampanyalarına harcadığı paraları da yazın...ne oldu, yoksa siz mi "apışıp kaldınız "
    Daha sonra şunu ifade edeyim ki, öyleyse geçmeyin, yüzerek geçin diyerek insanlarla dalga geçmek "ben adamım, ben kadınım, ben insanım" diyek kişiye yakışmaz, ha kendinize siz yakıştırıyorsanız o sizin ekabirliğinizdir, lafım yok.

Örneğin,
    "Büyük şehir olduk" diye sevinen bazı illerdeki kişiler artık daha fazla vergi veriyor, suyu elektriği daha yüksek fiyatla alıyor, beraberinde illerine hiç bir yatırımın olmadığını da görerek...işte bizim insanımızın aklı bu kadar. Bu yüzden öyle işinize gelen rakamları yazıp işinize gelmeyenleri yazmamakla olmuyor değerli Rumenigge.

Bu arada şahsi fikrimi de sormanıza gerek kalmadan söyleyeyim.
    Daha önce de yazmış olabilirim, yinelemekte fayda var.
    Bana kalırsa siz AKTROL den başka bir şey değilsiniz, enteresan bir şekilde insanlara muhalif olmayı, muhalif olurken de onların sinir uçlarına basmayı tercih eden bir yapınız var. Esasen burada sizin gibi sabit fikirli, demokratik olmaktan uzak, belki de maaşlı bir kişiye laf yetiştirmek iş güç arasında çok anlamsız olmasa da dedim ya, birilerinin sizin gibi karakterlere meydanı boş bırakmaması gerekiyor, çok şükür bu ülkede de sizden ne kadar varsa bizlerden daha fazla var, bunu unutmayınız.

Son olarak siz de ülkenin yönetiliş biçimini beğenmiyorsanız eğer nasıl ki az önce "geçmeyin, yüzerek geçin" dediniz ya, siz de başkanlık, derebeylik, diktatörlük, tek adamlık olan bir yere gidin, orada yaşayın, neden burada yüzüyorsunuz
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Senin yazacağın yok ben yazim
    Ülke Dış borç USD
    Dünya 56.900.000.000.000
    Amerika Birleşik Devletleri 20.000.000.000.000
    Birleşik Krallık 9.088.000.000.000
    Almanya 5.208.000.000.000

Alacaklılar kim ??

Hep de düz hesap borçlanmışlar.. Küsüratı yok mu bunların.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Alacaklılar kim ??

Hep de düz hesap borçlanmışlar.. Küsüratı yok mu bunların.
    bana mı soruyon
    onlara sor bu kadar borcu kime yaptınız diye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Son olarak siz de ülkenin yönetiliş biçimini beğenmiyorsanız eğer nasıl ki az önce "geçmeyin, yüzerek geçin" dediniz ya, siz de başkanlık, derebeylik, diktatörlük, tek adamlık olan bir yere gidin, orada yaşayın, neden burada yüzüyorsunuz
    İşte cünle bu...

Duydun nu runenigge hocan.. hocan..

(hadi.. klavye bozuldu.. m yerine n basıyor )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    bana mı soruyon
    onlara sor bu kadar borcu kime yaptınız diye
    Sordum da tam anlayamadım.. Amerikancam zayıf biraz..

"Has seat there or a dun" dediler.. Ne ola ki bu.. Tercümesi ne acep.

Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Öncelikle apışıp kalmıyoruz, ifadelerinize dikkat edin. Madem öyle matematikle aranız iyi. Bu zamana kadar satılan ve millete peşkeş çekilen menkullerin, arsaların, kayyum atanan şirketlerde buraya yönetici olarak atanan kişilere verilen maaşları, alınan özel arabaların rakamlarını, iki de bir milleti sandığa götüren zihniyetin bu seçim kampanyalarına harcadığı paraları da yazın...ne oldu, yoksa siz mi "apışıp kaldınız "
    Daha sonra şunu ifade edeyim ki, öyleyse geçmeyin, yüzerek geçin diyerek insanlarla dalga geçmek "ben adamım, ben kadınım, ben insanım" diyek kişiye yakışmaz, ha kendinize siz yakıştırıyorsanız o sizin ekabirliğinizdir, lafım yok.

Örneğin,
    "Büyük şehir olduk" diye sevinen bazı illerdeki kişiler artık daha fazla vergi veriyor, suyu elektriği daha yüksek fiyatla alıyor, beraberinde illerine hiç bir yatırımın olmadığını da görerek...işte bizim insanımızın aklı bu kadar. Bu yüzden öyle işinize gelen rakamları yazıp işinize gelmeyenleri yazmamakla olmuyor değerli Rumenigge.

Bu arada şahsi fikrimi de sormanıza gerek kalmadan söyleyeyim.
    Daha önce de yazmış olabilirim, yinelemekte fayda var.
    Bana kalırsa siz AKTROL den başka bir şey değilsiniz, enteresan bir şekilde insanlara muhalif olmayı, muhalif olurken de onların sinir uçlarına basmayı tercih eden bir yapınız var. Esasen burada sizin gibi sabit fikirli, demokratik olmaktan uzak, belki de maaşlı bir kişiye laf yetiştirmek iş güç arasında çok anlamsız olmasa da dedim ya, birilerinin sizin gibi karakterlere meydanı boş bırakmaması gerekiyor, çok şükür bu ülkede de sizden ne kadar varsa bizlerden daha fazla var, bunu unutmayınız.

pardon demeyi bilmek lazım
    ihracat dediniz
    yanıldınız pardon ya bu ülkede 15 yıldır ihracat rekorlar kırıyormuş ben farketmeden ihracatı eleştirmişim deseniz
    olay bitecek
    diyemediğiniz için böyle uzun bir metin yazmışsınız
    sanalda da gerçek hayatta da pardon yanılmışım demeyi bilmek kişiye kaybettirmez tam tersi kazandırır

Sayfa 559/774 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •