Öncelikle apýþýp kalmýyoruz, ifadelerinize dikkat edin. Madem öyle matematikle aranýz iyi. Bu zamana kadar satýlan ve millete peþkeþ çekilen menkullerin, arsalarýn, kayyum atanan þirketlerde buraya yönetici olarak atanan kiþilere verilen maaþlarý, alýnan özel arabalarýn rakamlarýný, iki de bir milleti sandýða götüren zihniyetin bu seçim kampanyalarýna harcadýðý paralarý da yazýn...ne oldu, yoksa siz mi "apýþýp kaldýnýz

"
Daha sonra þunu ifade edeyim ki, öyleyse geçmeyin, yüzerek geçin diyerek insanlarla dalga geçmek "ben adamým, ben kadýným, ben insaným" diyek kiþiye yakýþmaz, ha kendinize siz yakýþtýrýyorsanýz o sizin ekabirliðinizdir, lafým yok.
Örneðin,
"Büyük þehir olduk" diye sevinen bazý illerdeki kiþiler artýk daha fazla vergi veriyor, suyu elektriði daha yüksek fiyatla alýyor, beraberinde illerine hiç bir yatýrýmýn olmadýðýný da görerek...iþte bizim insanýmýzýn aklý bu kadar. Bu yüzden öyle iþinize gelen rakamlarý yazýp iþinize gelmeyenleri yazmamakla olmuyor deðerli Rumenigge.
Bu arada þahsi fikrimi de sormanýza gerek kalmadan söyleyeyim.
Daha önce de yazmýþ olabilirim, yinelemekte fayda var.
Bana kalýrsa siz AKTROL den baþka bir þey deðilsiniz, enteresan bir þekilde insanlara muhalif olmayý, muhalif olurken de onlarýn sinir uçlarýna basmayý tercih eden bir yapýnýz var. Esasen burada sizin gibi sabit fikirli, demokratik olmaktan uzak, belki de maaþlý bir kiþiye laf yetiþtirmek iþ güç arasýnda çok anlamsýz olmasa da dedim ya, birilerinin sizin gibi karakterlere meydaný boþ býrakmamasý gerekiyor, çok þükür bu ülkede de sizden ne kadar varsa bizlerden daha fazla var, bunu unutmayýnýz.
Son olarak siz de ülkenin yönetiliþ biçimini beðenmiyorsanýz eðer nasýl ki az önce "geçmeyin, yüzerek geçin" dediniz ya, siz de baþkanlýk, derebeylik, diktatörlük, tek adamlýk olan bir yere gidin, orada yaþayýn, neden burada yüzüyorsunuz

Yer Ýmleri