Aynen üüüle abi, bi rahatlama, bi kabullenme, bi ferahlama oluyor.
Zaten geri geldiğimde vizyonum bu olucak, sabır sabır ve masaya otur. "Hergün para dağıtıyorlar burda" misyonum olucak.
Kısacası dönüşüm muhteşem olacak :drunk:
Printable View
son dönemde toplumdaki rahatsızlığı milli gelir ve alım gücü anlamında 2002 seviyelerinin altına düşmiş olmanın bir göstergesi olarak almak yanlış olmaz..alım gücü çok rezil seviyelerde.. çin in altına düşmüş bir asgari ücret var..
bugün gazetelerde "5 li çete" şeklinde haberleştirilmiş incelemeler vardı, işte şu kadar zarara uğratıyor ülkeyi filan..
bunlar sonuç, hükümet (akape) istemeden bunların hiçbiri olmaz.. gayet yasalara uygun biçimde kamu zarara uğratılmayacak şekilde ihaleler yürütülebilirdi..
o nedenle gazeteler yanlış hedefi eleştiriyor..
bu ayrıca bir tercih, yatırımları dış borç ile yapıp toplanılan vergileri ise siyasal islamın ve kendi şatafatlarının finansmanı için kullanıyorlar.. bir nevi finansal kaldıraç var, akape nin harcayabileceği ve ulufe olarak yandaşlarına dağıtabileceği para artmış oluyor..
bu ihalelerdeki borç ise özel şirketler üzerinde görüldüğünden devletin "dış borç/gsmh" rasyosu düşük kalıyor, onun da ayrıca reklamını yapıyor ilkel zihniyet..
2.000 kişiye iş sağlayan Honda'nın Gebze'deki fabrikası üretime kapandı.
birinin piston aşağı demesini bekliyor. hadi babayiğitler
1501 longa geçtim, pozu da son kez yazdım çok trade ediyorum her yöne sadece yukarı beklentim var bu hafta için.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abd borsalarinin eksi kapatma ihtimali cok yuksek bence
eger o sekilde olursa satislar biraz hizlanabilir avrupada da.
"yatırım tavsiyesi değildir"