Printable View
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Sen iyi ol yeter arada selam vermeyi unutma.:) ofise gectiğimde yazmaya özen gösteriyorum abimmm emeklerinize sağlık
Alıntı: Originally Posted by izci Dostlara ve Tüm Müslüman alemine Hayırlı Ramazanlar. aha bir kayıpta burada izcanım ve tüm dostlara hayırlı ramazanlar
Alıntı: Originally Posted by izci Dostlara ve Tüm Müslüman alemine Hayırlı Ramazanlar. Özlettirdin kendini kayıp ilanı verecektim az kaldı izcan iyisindir inşallah.
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS aha bir kayıpta burada izcanım ve tüm dostlara hayırlı ramazanlar Selamlar Kankim...:)
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Özlettirdin kendini kayıp ilanı verecektim az kaldı izcan iyisindir inşallah. İyiyim Abi Çok şükür...Bir selam vereyim dedim...İnşaallah hepiniz de iyisinizdir...
Alıntı: Originally Posted by izci İyiyim Abi Çok şükür...Bir selam vereyim dedim...İnşaallah hepiniz de iyisinizdir... Aleyküm selam iyiyim şükür ara sıra uğra temel veriler senden sorulur izcan.
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Aleyküm selam iyiyim şükür ara sıra uğra temel veriler senden sorulur izcan. soralım o zaman abi alka gidiyorda alkim niçin gitmiyor misal
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Aleyküm selam iyiyim şükür ara sıra uğra temel veriler senden sorulur izcan. Estağfurullah abi...Muhakkak ki paylaştıkça bereket artar...