Sayfa 561/1044 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Sevgili başlık sakini abilerim ve ablam cümleten hayırlı Ramazanlar dilerim. Umarım bir sonrakine de erişmeyi nasip eder Rabbim.

Lütfü abim. Bana kalırsa; senin yolladığın görüntüye özel olarak diyorum. Adam ne var ne yoksa verin, bakın elimde bu kadar var. Ben istemeden de bi yere gidemezsiniz demek istiyor. Biraz bekleyeceksiniz paşamın gönlü olursa sizi maviliklere götürecek götürmesine de. Ne kadar toplarsa o kadar rahat olacak bu iş. Ama dürzünün sizi bekletmek gibi bir sorunu var anlaşılan. Aslında bu türden hisse görüntüsü olan tahtalardan hiç korkmamak gerekir. Aksine ona yardımcı olmak için daha fazla mal toplayabilirseniz adamın işi kolaylaşır. Zaten sizi aracı kurum olarak mimlemiştir. Uzun zamandır satmıyorsanız daha da sizden satmanızı beklemez.
    Yazmayı unuttum. Hep aynı aracı kurumu kullanmamaya gayret edin.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sevgili başlık sakini abilerim ve ablam cümleten hayırlı Ramazanlar dilerim. Umarım bir sonrakine de erişmeyi nasip eder Rabbim.

Lütfü abim. Bana kalırsa; senin yolladığın görüntüye özel olarak diyorum. Adam ne var ne yoksa verin, bakın elimde bu kadar var. Ben istemeden de bi yere gidemezsiniz demek istiyor. Biraz bekleyeceksiniz paşamın gönlü olursa sizi maviliklere götürecek götürmesine de. Ne kadar toplarsa o kadar rahat olacak bu iş. Ama dürzünün sizi bekletmek gibi bir sorunu var anlaşılan. Aslında bu türden hisse görüntüsü olan tahtalardan hiç korkmamak gerekir. Aksine ona yardımcı olmak için daha fazla mal toplayabilirseniz adamın işi kolaylaşır. Zaten sizi aracı kurum olarak mimlemiştir. Uzun zamandır satmıyorsanız daha da sizden satmanızı beklemez.
    Yazmayı unuttum. Hep aynı aracı kurumu kullanmamaya gayret edin.
    Sağol Selim hocam, hem sizin hem tüm forumdaşların Ramazan ayı mübarek olsun, bu ay herkese hayırlı olur inşallah.

Dediğiniz gibi son Rusya-Ukrayna savaşından dolayı Yabancı kabaca 45 milyon malı zararına verdi, bu malın büyük kısmını tek kurum karşıladı Cuma günü satışı yazanda bu kurumla bağlantılı bence, dediğiniz gibi o ne zaman derse o zaman yola çıkacak benim için pek sorun değil 1,5 yıl daha beklemeyi düşünüyorum ama öncesinde hareket etseydi belki o daldan bu dala hoplardım ama nasipte hoplamak zıplamak yok gibi
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Hafta yeni başladı ama 3.48-50 seviyesi üzerinde bu gün için yukarıda ortalama 3.62 burada zaten düşüşte bıraktığı gap var.
    Her halükarda haftalık ortalama üzeri kapanışlar izlemek lazım.

Cümleten hayırlı ramazanlar tüm dostlara.
    Vakıf yukarıda ki yoruma istinaden o seviyeye geldi görüntü olumlu gibi ama güç zayıf önümüzdeki hafta ortalama üzerine çıkacak mı takip edeceğiz.

4. BİST haftalık 2261 rakamını takip edeceğiz. Haftalık pivot seviyeleri pazartesi yapıştırırım.

5. USD fiyatlarda bir gevşemeden söz edebilmek için yeşil trend ( 14.40 ) altı kapanışlar görmek gerekir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Geçen gün helva dağıttılar senin helvan zannettim yaşıyormusun sen.
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Bir yaramazlık yok iyisin demi.
    hayırlı pazarlar ağalar

sağolasın abim işler güçler sağlık sıhhat hepsi yerinde
    cepten sıkı takip var her zaman gönüllerdesiniz hepiniz
    umarım T/A ÜSTAT da bu zor günlerini atlatıyor ve keyfi yerindedir
    ellerinizden öperim sevgi ve hürmet ile
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

7.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    hayırlı pazarlar ağalar

sağolasın abim işler güçler sağlık sıhhat hepsi yerinde
    cepten sıkı takip var her zaman gönüllerdesiniz hepiniz
    umarım T/A ÜSTAT da bu zor günlerini atlatıyor ve keyfi yerindedir
    ellerinizden öperim sevgi ve hürmet ile
    Sen iyi ol yeter arada selam vermeyi unutma.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Dostlara ve Tüm Müslüman alemine Hayırlı Ramazanlar.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 561/1044 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •