Originally Posted by
selimtogrul
Sevgili başlık sakini abilerim ve ablam cümleten hayırlı Ramazanlar dilerim. Umarım bir sonrakine de erişmeyi nasip eder Rabbim.
Lütfü abim. Bana kalırsa; senin yolladığın görüntüye özel olarak diyorum. Adam ne var ne yoksa verin, bakın elimde bu kadar var. Ben istemeden de bi yere gidemezsiniz demek istiyor. Biraz bekleyeceksiniz paşamın gönlü olursa sizi maviliklere götürecek götürmesine de. Ne kadar toplarsa o kadar rahat olacak bu iş. Ama dürzünün sizi bekletmek gibi bir sorunu var anlaşılan. Aslında bu türden hisse görüntüsü olan tahtalardan hiç korkmamak gerekir. Aksine ona yardımcı olmak için daha fazla mal toplayabilirseniz adamın işi kolaylaşır. Zaten sizi aracı kurum olarak mimlemiştir. Uzun zamandır satmıyorsanız daha da sizden satmanızı beklemez.
Yazmayı unuttum. Hep aynı aracı kurumu kullanmamaya gayret edin.
Sağol Selim hocam, hem sizin hem tüm forumdaşların Ramazan ayı mübarek olsun, bu ay herkese hayırlı olur inşallah.
Dediğiniz gibi son Rusya-Ukrayna savaşından dolayı Yabancı kabaca 45 milyon malı zararına verdi, bu malın büyük kısmını tek kurum karşıladı Cuma günü satışı yazanda bu kurumla bağlantılı bence, dediğiniz gibi o ne zaman derse o zaman yola çıkacak benim için pek sorun değil 1,5 yıl daha beklemeyi düşünüyorum ama öncesinde hareket etseydi belki o daldan bu dala hoplardım ama nasipte hoplamak zıplamak yok gibi
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri