Originally Posted by
selimtogrul
O anda aklýma gelmemiþti. Þimdi sen bahsedince ayný saat aralýðýna bakýnca farkettim. Aslýnda ayný þeyi yapacakmýþ VAKBN o ara nerden baksan 25 kademe yürümüþ. fakat AKBNK gidememiþ. Emin deðilim ama AKBNK ta ki sorun galiba emekli sandýðýnýn sattýðý yüklü miktardaki maldan kaynaklanýyor olabilir. onu sindiremedi sanýrým piyasa, biraz aðýr geldi miktar. Belki zaman içinde onu yedire yedire verecekler. Bu da AKBNK ý uzun dönemde daha þanslý hale getirebilir. uyuyan mal hareket etmez hale gelirse tahta daha rahat yürüyebilir. VAKBN ýn sorunu bence lütfü abi.

o aldý ya yürümez. o satarsa gider.
Vakýfbank bende yeni deðil Selim hocam koskoca bir yýlý devirdim
gitmezse de gitmez ben 2021 Eylül'de aldýðým fiyatý 2022 Temmuzda yine gördüm hatta 10 ay içinde 3 kez aldýðým fiyatýn altýna düþtü, yine satmadým ama malum banka rallisinde ne kadar kývrak olduðunu uygun bir partner bulunursa çok güzel dans ettiðini herkese gösterdi, yine uygun bir zaman olursa bu arkadaþý dansa kaldýrmak isteyenler olacaktýr 
Bu arada hisse Fark -Toplam adý altýndaki sorunlu lotlar büyük oranda yeni yerlerine geçtiler çok az miktarda sorunlu mal kaldý, bu mallar sizin dediðiniz þekilde uyuyacak pozisyona geçerse hissede bir þeyler olabilir, zaten olamasa da benim için sorun yok daha 2023 Eylül ayýna çok var (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri