Yeþil çizgi kýrýlýnca turuncu çizgi altta 2.51 usd yaklaþýk. Altý kapanýþlar baþlar ise siyah çizgi 2.26 usd.
Yeþil çizgi kýrýlýnca turuncu çizgi altta 2.51 usd yaklaþýk. Altý kapanýþlar baþlar ise siyah çizgi 2.26 usd.
Bir kaç kiþi veya kurumun elinde oyuncak olmuþ piyasa da yön tayini yapmaya çalýþýyoruz.![]()
Hayýrlý Günler...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hayýrlý Günler...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
Ýlk kurulduðu günden bu yana Matriks Downloader sayesinde verilerimi çekerdim. Son 2 yýldýr anlýk veri için lisansý, normal izleme lisansý ile ayný yaptýklarý için aylýk aylýk yüksek miktarlarda ödemek gerekiyordu. Çoðu zaman lisansý almýyordum. 15 dk. gecikmeli olarak kullanýyordum...
Her nedense bu sene programý kullanýmdan kaldýrmýþlar. Artýk verileri çekemiyorum...!!!
Yaklaþýk 1 hafta önce baþýma gelen bu olay yüzünden þu anda kullandýðým AmiBroker programýna veri saðlayamadýðým için daha önceki tüm çalýþmalarým öylece ortada kaldý...!!!
Buna bir çözüm bulmam gerekiyor. Kolum ve boynumdaki fýtýklardan dolayý yazýlým iþini randýmanlý yapamýyorum. Oysa yazýlým yapabilsem mutlaka bir yolunu bulur, kendi verilerimi çeker kullanýrdým...
Þu anda sadece izliyorum, çalýþma yapamýyorum. Köklü kararlar vermem gerekecek...!!!???
Yönetimin isteði üzerine yeni sayfaya taþýnýyoruz...
Sistem Takibi - III
olarak devam edeceðiz...
Yer Ýmleri