Originally Posted by
yorgun nihilist
Dolar en az 6-6.5 bandına gelmeden piyasa canlanmaz dthlar tüm mevduatın yüzde 52sine ulaşmış durumda, faizler bile inmez bankaların büyük oranda verecek tl kredisi mevcut değil vatandaş 5.70 ten dolar bozmaz düştükçe alım devam eder tıpkı 5.15 e düştüğünde olduğu gibi üstelik faizlerin ineceği ayyuka çıkmış, mb başkanı kovulmuş, kıbrıs meselesi gerginliği oluşmuşken, s400 konusunda abd cenahında değişen bir şey yokken şu anki fiyat aşırı iyimser tek açıklamasının fed olduğunu da düşünmüyorum bir ihtimal 63-64 arasındaki gapı kapatmaya çalışıyor olabilir ben bu ülkede dolara para yatırıp zarar eden görmedim zirveden ne kadar uzakta aldığınız önemli 1 yıl önce 7.20 görmüş bugün ise 5. 70 ben gözü kapalı alınır derim.üstelik bir erken seçimin de maksimum 2 sene içinde olacağını tahmin ediyorum, buradan dolar bozayım desem parayı nereye koyacağım bilemem yüzde 23.8 brüt ppf var kafamda onlar da düşüyor ve yeterince tl tuttuğumu düşünüyorum bakalım zaman kimleri haklı çıkaracak. Ben reise güveniyorum doların elinden tutup yükseltecektir.