Dolar en az 6-6.5 bandýna gelmeden piyasa canlanmaz dthlar tüm mevduatýn yüzde 52sine ulaþmýþ durumda, faizler bile inmez bankalarýn büyük oranda verecek tl kredisi mevcut deðil vatandaþ 5.70 ten dolar bozmaz düþtükçe alým devam eder týpký 5.15 e düþtüðünde olduðu gibi üstelik faizlerin ineceði ayyuka çýkmýþ, mb baþkaný kovulmuþ, kýbrýs meselesi gerginliði oluþmuþken, s400 konusunda abd cenahýnda deðiþen bir þey yokken þu anki fiyat aþýrý iyimser tek açýklamasýnýn fed olduðunu da düþünmüyorum bir ihtimal 63-64 arasýndaki gapý kapatmaya çalýþýyor olabilir ben bu ülkede dolara para yatýrýp zarar eden görmedim zirveden ne kadar uzakta aldýðýnýz önemli 1 yýl önce 7.20 görmüþ bugün ise 5. 70 ben gözü kapalý alýnýr derim.üstelik bir erken seçimin de maksimum 2 sene içinde olacaðýný tahmin ediyorum, buradan dolar bozayým desem parayý nereye koyacaðým bilemem yüzde 23.8 brüt ppf var kafamda onlar da düþüyor ve yeterince tl tuttuðumu düþünüyorum bakalým zaman kimleri haklý çýkaracak. Ben reise güveniyorum dolarýn elinden tutup yükseltecektir.
Bugün fiba ile konuþtum.
%25.5 oraný sadece mesaj gidenlere vereceklermiþ.
yarýn ilk iþim gecen gün filden çýkýp fiba da %24.5 dan açmýþ olduðum hesaba geçmek olacak.
Vay vay vay
Baþlýðýn haline bakýn ya
Ne gelen kalmýþ ne giden eskiden öylemiydi ya.
Heyecanla ANL'ler FIL'ler OKT'ler beklenirdi.
ANL'nin nereden alýnacaðý sorulurdu 125. kez,
Fonda bileþik faiz varmý yokmu tartýþýlýrdý.
Hey gidi günler hey.
Yer Ýmleri