Ahmet Nesin'in bir pilot yarbay ile olan son videolarını izledim de, daha neler varmış neler..
Printable View
Aman diyelim. Mola vermiştim ama, yazmadan edemedim. Yazdığımın tamamını okuyun lütfen.
Ahmet Nesin 10 sayısı gibi, Nesin soyadını çıkarınca koca bir sıfır kalıyor geriye, FETÖ cülerle iş tutuyor şu anda...En hafifinden zaten konuşmaları, değerlendirmeleri, bilgisi, acziyet seviyesinde..
https://www.youtube.com/watch?v=SGOuQGFgTTM
Şunu izleyin isterseniz..
Türker Amiral ara ara kantarın topuzunu kaçırır bir türlü istikametini tam tutturamadı emekli olduktan sonra ama, burada güzel dillendirmişler, yine bazı nüanslara katılmasam da çünkü bilgi eksikliği var...
Ahmet Nesin, Adem Yavuz Aslan, Tarık Toros, Ekrem Dumanlı ve daha niceleri yurtdışından yayın yapıyorlar, bunların O.Ç. dan başka bir şey olmadığı unutulmadan seyredilebilir.
Rahmetlinin oğlunun programında ise meselenin özüne bakmak lâzım, meclise atılan 1 tonluk bomba cam çerçeve indiriyor, sarayın dış duvarına atılan 265 kg. bomba ise çayır çimen yakıyor, yani tam komedi.
Bu tank motorunu neden yapamadık ne özelliği var kine deyerekten bir okumuştum da , anladığım gadariylen anaatayim,
Şimdi efendim tank motoru denen motor 1500 tane beygiri içine sığdirabilecek güce sahip olurken , agarligi ve hacmi artmayacak hatırladığım biz yaptığımızda 4.5 ton ağırlığında oluyormuş amma 1 ton 1.5 ton gecmecek imiş , buradan bi falso yedik mi , Tamammm
2 numara , bu tank motoru denen motor normal motorlar gibi ara sıra kök gazda değil sürekli kök gazda çalışmalıymis , buna dayanacak motoru yapamıyorlar mis hemen bozuluyor muş .
Halbuki sayın halkımıza kök gazı vererek ,köküne kadar çalıştırmayı bildiler yani sayın halkımız tank motorundan dayanıklı çıktı ve dahi mühendislerimiz halkımızı inceleyerek motoru geliştirebilirler , diye düşünüyorum tabii tespitlerim yanılgı olasılığı içeriyor , arz ederim.Bilime ve bilimselliğe saygı kuşağı adına .
Alıntıda condalize rice türkiyeyi kastedmedi diyor da kadın aynı fikirde mi emin değilim.Herneyse makalenin tarihi 2003 ortadoğuda şu anki olayların esamesi bile yok, zaman kadını haklı çıkarıyor gerisi ayrıntı.Türkiye bölünebilir mi,valla 10 yıl önce olsaydı kesinlikle olmaz derdim,1984 den beri kaşıdıkları uğraştıkları türk kürt düşmanlığı bizde tutmaz.Türkiyede 18 milyon kürt var,okumalarında engel yok ayrımcılığa tabi tutulmuyorlar, olan ayrımcılık türk kürt ayrımcılığı değil zengin fakir ayrımcılığı,türkün de kürdün de fakiri kötü durumda.Ama kız alınmış kız verilmiş,evlilikler kan bağları var,ne kürtler ne lazlar ayrı devlet kuramazlar sosyoloji buna imkan vermez,lazları özellikle örnek verdim olayın saçmalığını vurgulamak için zaten lazların öyle bir talebi de yok,bence 18 milyon kürdün 17 milyonunun da böyle bir talebi yok,bir milyon da malum örgüt sempatizanı falandır ,militanı çok ama çok azdır,iç ve dış güçler desteklemese öyle bir örgüt de olamaz da neyse karışık işler daha fazla karıştırıp uzatmayalım konuyu.Ama bu suriye afgan işleri sıkıntılı.Bunlar bu ülkeye bağlılık duyacak bir geçmişe sahip değiller,burası onlar için bir müddet sonra farklı gözle bakabilecekleri topraklar,bir müddet sonra bir referandum yapılsa pek çok ilde mülteciler belli haklarla federatif yönetime sıcak bakarlar,bazı coğrafi bölgeler de o kadar karışır ki batıdaki pek çok ilde yaşayan vatandaşlar da yahu ne uğraşıyoruz lanet olsun kursunlar bir federasyon ne halleri varsa görsünler diyebilirler.Çok ama çok sıkıntılı bir zaman dilimine giriyoruz ,üstelik tüm dünya bu döneme beraber giriyor,joker filminin son sahnesini unutmayın.