Sayfa 566/1002 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Katılıyorum , geçenlerde benimde aklıma geldi , paylaşımları bence de ciddi anlamda pozitif katkı yapıyordu , ve keyifliydi umarım bir sağlık sorunu vb yoktur iletişimi olanlar varsa , en azından kendi adıma selamlar.
    Tabii aynı kişiden söz ediyorsak ( Zaf. Doğu)
    Evet aynı kişi....

[QUOTE=Desidero74;5442843]Öncelikle herkese iyi bayramlar,

Mutlaka pek çok kişinin bildiği ama bazen zorunluluk gereği gozardi ettiğimiz bı konuyu sadece hatırlatmak istedim ,
    Şahsım , gece sürüşü yapmak zorunda kaldığım zamanlarda 4 ,5 civarı yol ışıklar bazen bilgisayar oyununa dönüyor araçta herkes uyumuş oluyor ve insanın aklından yüzbin fikir geçiyor ve aslında tam bu anda dalma ve dikkatsizlik başlıyor bu durumu fark edince mutlaka bir yerde durup 30 dk da olsa uyumak lazim gözü açık uyku son derece tehlikeli ,bütün araç kullanan, bilhassa gece sürüşü yapacak arkadaşlara kolayliklar ve kazasız sürüşler dilerim.

Yaklaşık 20 yıl evvel Diyarbakır dan geliyorum,bursa dan Karacabey sapağına girdim,menzil;Bandırma,yaklaşık 40 km,koskoca yol sadece benim araba var,yolun her iki yanındaki beton direkler eğilmeye başlayınca ıssız bir benzinliğe çekip 45 dakika kestirmiştim,yola çıktıktan 25 km sonra Bandırma ya girdim,eğer o 25 km yi gitmeye çalışsaydım belki bugün ne ben nede ailem olmayacaktı,o yüzden altın kural yol üzerindeki herhangi bir şey şekil değiştirmeye başladıysa her ne olursa olsun dinlen....

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Furkan ULUDAĞ
    @Furkanuludag
    ·
    23h
    İçişleri Bakanlığı ve ilgili bakanlıklar herhangi bir göç tehlikesi yok diyordu. Şimdi ulaştığım bir videoda, Ankara - Niğde otobanının yol kenarında duran bir TIR’ın içinden yüzlerce kaçak göçmen indi.

Kaçak göçmenlerin yol kenarında durması böyle görüntülendi:

https://twitter.com/Furkanuludag/sta...891412998?s=20
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    kemal kılıçdaroğlunu'nun 16 temmuz 2021 tarihinde twitter hesabından paylaştığı video ile gerçekleştirilen açıklamadır.

“irkçılık yapmıyorum. suriyeliler bizim akrabalarımız ama onlar doğdukları topraklarda mutlu olurlar. dolayısıyla suriyeli kardeşlerimizi huzur içinde kendi ülkelerine göndereceğiz. allah'ın izniyle iktidar olduğumuzda suriye konusunu, suriye sorununu, suriyelilerin sorununu da iki yıl içinde çözeceğimâ€

bu ülkenin en önemli sorunlarından biri kültüre ve ülkeye uyum sağlayamayan kişilerin ülkemize rahatça girebilmeleridir.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Evet 15 Temmuz geçtiğine göre, 10 puanlık konu dışı bir soru sorayım, gerçi Sn Reha Kaya konu dışına çıkınca fırçalıyor ama, hareket gelsin topiğe, nassı olsa tatil modu..

Yarın bir gün lazım olursa diye soruyorum yanlış anlaşılmasın sakın,

Abicim ben anlamadım fanilayı donu nereye tıkayacağız, bunun egzozu neresidur? Malum en üst perdeden dillendirildi konu

Mehebbet tıne, kendim cevap vereyim..sonra ben de kaçayım..

Bu konu İ.Melih Gökçek' in tweetleriyle şehir efsanesine dönüştü, nihayetinde sanki gerçekmiş gibi sağda solda devletin en üst kademesinde ifade edilmeye başlandı.

Resimde görülen, tankın egzoz panjuru/ızgarası, egzoz gazı komple bu aradaki kanallardan çıkar, herhangi bir şey sıkıştırmak mümkün değildir.

Tabi bu Amerikan menşeli tanklarda böyledir, Alman menşelilerin bazılarında yine böyledir, bazılarında delik şeklindedir, lakin onlara bir şey tıkamak da pek mümkün değildir, hem sıcaktır, hem dışarı atar gaz akışı çok güçlüdür, olmadı yakar sıcaktır.

Bazı yanlışlar ilginçtir aynen böyle devam eder, söylemesi/ifade etmesi mi güzel, bazı kocakarı ilaçları gibi herkesin bildiği ilginç ama yanlış bilgiler sınıfına mı giriyor çözemedim.

Hatırlayalım, İlker Başbuğ Paşa çıktı televizyonlara, elinde gösterdi, bu boş lav silahıdır, tekrar doldurulamaz, bu silah değildir, lançerdir, kovandır diye. Yıllar geçti, bütün yandaş basını, medyası, siyasetçisi, 'Boru dedi' 'Boru dedi' diye dillendirdiler. Evet boruydu, hatta başka bir dava da devletin bir Yarbayı, yaw hiç dava dosyalarına da mı bakmıyorsunuz, bir lav silahı bir davada kazı yapılarak bulunmuş, aynı seri nolu lav silahı başka bir davada toprak altında ikinci defa bulunmuş/çıkartılmış diye...

De kime söylüyorsunuz, askeri vesayeti yıkıyoruz diye bir yandan FETÖ, bir yandan onunla iş tutanlar, memleketin anasını belledi, şimdi de yüzsüzce zamanında FETÖ ye övgüler düzenler ona küfür yarışında ilk sırada..komedi gibi..

Efendim, donla atletle bu egzoz tıkanmaz bu bir ve evet o yerin altından çıkanlar lav silahı değil 'boruydu' ve hepimize girdi, hayırlı olsun. 15 Temmuz Darbesini de, ne sokağa dökülen göğsünü siper eden halk ne de polis önledi, TSK' nın içinde hala kalan, o kadar belden aşağıya çalışmalarına rağmen ideallerini kaybetmeyen, devlet ideolojisine, kurucu meclisin kuruluş felsefesine bağlı Atatürkçü kadrolar önledi. Bunu 'onlar' biliyor, ve tam da bu onların içine dert olmuş vaziyette, tabi populizm yapmak daha karlı, lakin 'bu sefer' tarihi yanlış yazamazsınız, devran dönecek gerçekler yazılacak, çünkü şu an konuşulmasa da, kimse konuşamasa da herkes her şeyi biliyor.

Tabi FETÖ cüler youtube'da sosyal medyada tam gaz, karalama, karartma, saptırma, flu konuları ön plana çıkarma, asıl önemli konuları delilleri yok sayma gayretlerine ısrarla devam ediyorlar, acemice, salakça, hep aynı tipler ön planda..Şu an ortam hala bulanık, tam manasıyla bunlara cevap verilemiyor, ama zamanı gelecek elbette..

Saygılar selamlar..kalın selametle..

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Evet 15 Temmuz geçtiğine göre, 10 puanlık konu dışı bir soru sorayım, gerçi Sn Reha Kaya konu dışına çıkınca fırçalıyor ama, hareket gelsin topiğe, nassı olsa tatil modu..

Yarın bir gün lazım olursa diye soruyorum yanlış anlaşılmasın sakın,

Abicim ben anlamadım fanilayı donu nereye tıkayacağız, bunun egzozu neresidur? Malum en üst perdeden dillendirildi konu

https://www.youtube.com/watch?v=Dvuq...TimsDeskLondon

Motoru filan tamam mı bunun, malum pis gömünistler motoru yok, bu tankın deyorlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Egeli ve dimitri de yok uzun zamandır geçen Başkan sorduğum gibi kötü bir haber yoktur inşallah
    Egeli dostum burada her gün yazıyor.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 566/1002 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •