Evet aynı kişi....
[QUOTE=Desidero74;5442843]Öncelikle herkese iyi bayramlar,
Mutlaka pek çok kişinin bildiği ama bazen zorunluluk gereği gozardi ettiğimiz bı konuyu sadece hatırlatmak istedim ,
Şahsım , gece sürüşü yapmak zorunda kaldığım zamanlarda 4 ,5 civarı yol ışıklar bazen bilgisayar oyununa dönüyor araçta herkes uyumuş oluyor ve insanın aklından yüzbin fikir geçiyor ve aslında tam bu anda dalma ve dikkatsizlik başlıyor bu durumu fark edince mutlaka bir yerde durup 30 dk da olsa uyumak lazim gözü açık uyku son derece tehlikeli ,bütün araç kullanan, bilhassa gece sürüşü yapacak arkadaşlara kolayliklar ve kazasız sürüşler dilerim.
Yaklaşık 20 yıl evvel Diyarbakır dan geliyorum,bursa dan Karacabey sapağına girdim,menzil;Bandırma,yaklaşık 40 km,koskoca yol sadece benim araba var,yolun her iki yanındaki beton direkler eğilmeye başlayınca ıssız bir benzinliğe çekip 45 dakika kestirmiştim,yola çıktıktan 25 km sonra Bandırma ya girdim,eğer o 25 km yi gitmeye çalışsaydım belki bugün ne ben nede ailem olmayacaktı,o yüzden altın kural yol üzerindeki herhangi bir şey şekil değiştirmeye başladıysa her ne olursa olsun dinlen....![]()
Yer İmleri