Sayfa 565/1002 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Peker, "Bu kardeşler aynı zamanda Esenyurt Üniversitesi'nin sahipleridir. Orhan Özyurt bu üniversitenin mütevelli heyeti başkanıdır. Bu kardeşler sahibi oldukları Özyurt A.Ş.'yi konkordato ilan ettirerek karun kadar zengin oldukları halde, alacaklıların paralarının üstüne çökmüşlerdir" ifadelerini kullanmıştı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...ercegi-1853133

Saniyorum bunlarin bu kadar oy kaybetmelerinin nedeni bu.

Yangin oldumu,bir kosesinden sondurmeye calisir adam.

Karun kadar zengin oldugu halde, Konkordata ya da hileli iflas yapiyorlar, bu gazete haberi bile savcilari harekete gecirmesi lazim ama bu donemde savcilar biraz yavas hareket ediyorlar, nedense..

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Peker, "Bu kardeşler aynı zamanda Esenyurt Üniversitesi'nin sahipleridir. Orhan Özyurt bu üniversitenin mütevelli heyeti başkanıdır. Bu kardeşler sahibi oldukları Özyurt A.Ş.'yi konkordato ilan ettirerek karun kadar zengin oldukları halde, alacaklıların paralarının üstüne çökmüşlerdir" ifadelerini kullanmıştı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...ercegi-1853133

Saniyorum bunlarin bu kadar oy kaybetmelerinin nedeni bu.

Yangin oldumu,bir kosesinden sondurmeye calisir adam.

Karun kadar zengin oldugu halde, Konkordata ya da hileli iflas yapiyorlar, bu gazete haberi bile savcilari harekete gecirmesi lazim ama bu donemde savcilar biraz yavas hareket ediyorlar, nedense..
    Çok alemsiniz Sn Tinaz.
    Sayenizde güne gülerek başladım. Siz çok yaşayın.
    Yani bir hareket var ama yavaş öyle mi?
    Bugün aklıma geldikçe gülerim artık.
    Selamlar

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Achiles bu başlığa değerli katkılarınız için teşekkür eder,değerli birikimlerinizi bizlerle paylaştığınız için memnuniyetimi iletirim,Zafer Bey vardı,o da çok faydalı paylaşımlar yapıyordu ama çok meşgul herhalde paylaşımlarını görmez olduk...
    Teşekkür ederim Sn Watcher46, elimizden ancak bu kadarı geliyor. Forumda samimiyetle, iyi niyetle yapılan paylaşımların ortamın kalitesine katkı yaptığını düşünüyorum. Biraz da maksat bu yönlü, yoksa ne işimiz var burada..

Doktor evet bir anda çekildi forumdan, bir renk kaybolmuş oldu.

Twitter veya diğer sosyal medya araçları bana acayip ters geliyor niyeyse, barışamadım, kullanamadım, eski forum kültürüyle takılıyoruz yumuşak yumuşak. Bir iddiamız yok, anlamaya çalışıyoruz diyelim sadece, fazla tevazu gösterme inanırlar diye karşı tezi de var söylemin, lakin isteyen istediğine inansın seviyesinde olunca rehavet katsayısı, sıfır sorun teşkil ediyor. Selamlar..

4. Evet 15 Temmuz geçtiğine göre, 10 puanlık konu dışı bir soru sorayım, gerçi Sn Reha Kaya konu dışına çıkınca fırçalıyor ama, hareket gelsin topiğe, nassı olsa tatil modu..

Yarın bir gün lazım olursa diye soruyorum yanlış anlaşılmasın sakın,

Abicim ben anlamadım fanilayı donu nereye tıkayacağız, bunun egzozu neresidur? Malum en üst perdeden dillendirildi konu

5. Öncelikle herkese iyi bayramlar,

Mutlaka pek çok kişinin bildiği ama bazen zorunluluk gereği gozardi ettiğimiz bı konuyu sadece hatırlatmak istedim ,
    Şahsım , gece sürüşü yapmak zorunda kaldığım zamanlarda 4 ,5 civarı yol ışıklar bazen bilgisayar oyununa dönüyor araçta herkes uyumuş oluyor ve insanın aklından yüzbin fikir geçiyor ve aslında tam bu anda dalma ve dikkatsizlik başlıyor bu durumu fark edince mutlaka bir yerde durup 30 dk da olsa uyumak lazim gözü açık uyku son derece tehlikeli ,bütün araç kullanan, bilhassa gece sürüşü yapacak arkadaşlara kolayliklar ve kazasız sürüşler dilerim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Öncelikle herkese iyi bayramlar,

Mutlaka pek çok kişinin bildiği ama bazen zorunluluk gereği gozardi ettiğimiz bı konuyu sadece hatırlatmak istedim ,
    Şahsım , gece sürüşü yapmak zorunda kaldığım zamanlarda 4 ,5 civarı yol ışıklar bazen bilgisayar oyununa dönüyor araçta herkes uyumuş oluyor ve insanın aklından yüzbin fikir geçiyor ve aslında tam bu anda dalma ve dikkatsizlik başlıyor bu durumu fark edince mutlaka bir yerde durup 30 dk da olsa uyumak lazim gözü açık uyku son derece tehlikeli ,bütün araç kullanan, bilhassa gece sürüşü yapacak arkadaşlara kolayliklar ve kazasız sürüşler dilerim.
    Evet, ben de bu sebeplerden zorunlu olmadıkça gece otomobil kullanmıyorum.

Bu vesileyle ben de tüm forumdaşlara kazasız, belasız, mutlu bayramlar dilerim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Egeli ve dimitri de yok uzun zamandır geçen Başkan sorduğum gibi kötü bir haber yoktur inşallah

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Achiles bu başlığa değerli katkılarınız için teşekkür eder,değerli birikimlerinizi bizlerle paylaştığınız için memnuniyetimi iletirim,Zafer Bey vardı,o da çok faydalı paylaşımlar yapıyordu ama çok meşgul herhalde paylaşımlarını görmez olduk...
    Katılıyorum , geçenlerde benimde aklıma geldi , paylaşımları bence de ciddi anlamda pozitif katkı yapıyordu , ve keyifliydi umarım bir sağlık sorunu vb yoktur iletişimi olanlar varsa , en azından kendi adıma selamlar.
    Tabii aynı kişiden söz ediyorsak ( Zaf. Doğu)

Sayfa 565/1002 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •