Muhtemelen yarın zopanın gress yağlı tarafını tutucaz ariston abi fena yağmur yağıyor sel olursa mıctık, caferrr yetiş olm :)
Printable View
Muhtemelen yarın zopanın gress yağlı tarafını tutucaz ariston abi fena yağmur yağıyor sel olursa mıctık, caferrr yetiş olm :)
ACEMİ BORSACILARIN ANILARI-1
Yaklaşık 1 yıldır borsadayım...
Hatalarla dolu heyecanlı, streslı, sinir bozucu bazen mutlu kocaman 1 yıl...
Ne dersler aldım ne dersler...hâlâ da almaya devam ediyorum...bitti mi ..bitmez... Yol uzun. Biliyorum
Borsa ; okuyarak, dinleyerek ama en çok tecrübe edilinerek öğreniliyormus Anladım
Tabiki yanlışlar yaptım; Bu twitimi benim gibi acemi arkadaşlarıma yazıyorum
Borsaya 2022 yılı gibi müthiş bir yılda başladım.. Kazandım, kazandım, kazandım..
Çok da basitmiş canım bu borsa.. dedim mi dedim
Çok mu şanslıydım acaba İlk hatam borsayı böyle heeppp kazanılan bir yer olarak sanmamdı Meğer değilmiş Borsa her zaman yukselmaz her zaman da düşmezmis.. Her düşüş bir kahır, her yükseliş bir roket değilmiş..
Düzeltmeler, kâr alışları, yorgunluklar varmış.. Olmaması tuhaf olması kabul edilebilirmiş... Borsanın yükselişinin de düşüşünde makul seviyelerde olması beklenirmiş öylesi daha sağlıklıymış
Borsa da öyle kolay bir yer değilmiş.. Anladım.
Hepimiz bu yollardan geçmedik mi ?
Devamını bekliyoruz
Emeğinize sağlık
Bozkurt abimizi dinlemedik Onsta yağlı kayışı yedik
Niye çıktığı belli değil niye düştüğü belli değil. Kör tuttuğunu misali bir borsamız var. Faiz artıp, kredi muslukları da kapanınca iyiden iyiye kumara döner buralar. Birkaç sağlam hisseden portföy oluşturup kenara çekilmek en mantıklısı.