Sayfa 567/1005 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: Viop LI

1. Muhtemelen yarın zopanın gress yağlı tarafını tutucaz ariston abi fena yağmur yağıyor sel olursa mıctık, caferrr yetiş olm
    Hamdım Piştim Yandım

2. ACEMİ BORSACILARIN ANILARI-1

Yaklaşık 1 yıldır borsadayım...
    Hatalarla dolu heyecanlı, streslı, sinir bozucu bazen mutlu kocaman 1 yıl...
    Ne dersler aldım ne dersler...hâlâ da almaya devam ediyorum...bitti mi ..bitmez... Yol uzun. Biliyorum
    Borsa ; okuyarak, dinleyerek ama en çok tecrübe edilinerek öğreniliyormus Anladım
    Tabiki yanlışlar yaptım; Bu twitimi benim gibi acemi arkadaşlarıma yazıyorum

Borsaya 2022 yılı gibi müthiş bir yılda başladım.. Kazandım, kazandım, kazandım..
    Çok da basitmiş canım bu borsa.. dedim mi dedim
    Çok mu şanslıydım acaba İlk hatam borsayı böyle heeppp kazanılan bir yer olarak sanmamdı Meğer değilmiş Borsa her zaman yukselmaz her zaman da düşmezmis.. Her düşüş bir kahır, her yükseliş bir roket değilmiş..
    Düzeltmeler, kâr alışları, yorgunluklar varmış.. Olmaması tuhaf olması kabul edilebilirmiş... Borsanın yükselişinin de düşüşünde makul seviyelerde olması beklenirmiş öylesi daha sağlıklıymış
    Borsa da öyle kolay bir yer değilmiş.. Anladım.

Hepimiz bu yollardan geçmedik mi ?
    Devamını bekliyoruz
    Emeğinize sağlık

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Muhtemelen yarın zopanın gress yağlı tarafını tutucaz ariston abi fena yağmur yağıyor sel olursa mıctık, caferrr yetiş olm
    Herif tatile çıktı ise biz bize kaldık demektir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Birşey yazacam size ama sonra ceza alırım... Neyse... Biraz balık ye balık...
    Balık sevmiyom, Antrikot yiyecem ama ons çökmedi Yanlış gözlemlemişim Dolar çökecekmiş Bu gunku sopa allahtan

5. Bozkurt abimizi dinlemedik Onsta yağlı kayışı yedik

6. Niye çıktığı belli değil niye düştüğü belli değil. Kör tuttuğunu misali bir borsamız var. Faiz artıp, kredi muslukları da kapanınca iyiden iyiye kumara döner buralar. Birkaç sağlam hisseden portföy oluşturup kenara çekilmek en mantıklısı.

7.  Alıntı Originally Posted by MAD MAX 2 Yazıyı Oku
    Seçbulun da tarrağındaydııı!!!!!

BaBo abiye sor bakemm, guzu abiyii ne zaman sünnet edecekmiş????
    tarrağında olan olsa gerek...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Herkese merhaba. Uzun durmayacagim. Beklentilerimi yazip cekip gidecegim.

Faiz >>> Beklentim Bu ay icin 25 - 30 arasi bir faiz. Onumuzde ki 3 toplantida artis devam eder. +-5 GLP de sus diye eklenir. Eylul Ekim pas gecilir Kasimdan itibaren kademeli olarak dusurulur. Niye her aya toplanti koymuslar ki amk.

Doviz >>> Doviz sepetinde beklentim temmuz icin 28 30 lira. Su an 24.5 civari. Yuzde 15 lik bir artis daha bekliyorum. Yilsonu beklentim ise 35 lira. Mala mi ney

Borsa >>> Artmali, kesinlikle artmali. XU30 da hedefim 8888. Olurda 5000 altina duserse ki sanmam muthis bir alim firsati olur, Bu donemde kesinlikle 3 -6 -12 aylik ya da tarihi zirve yapmis hisseler takip edilmeli. Buna PGSUS, FROTO, ADEL, MGROS guzel orneklerdi.

Bu kadar. Saglicakla ve esenlikle kalin.

P.S > Malta devam, hayat devam ediyor. Yaz geldi ortalik civil civil.
    Vay vay vaaaay kimler gelmiş hoş gelmiş.

Sayfa 567/1005 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •