Bak nereden nereye döndün. Öyle hemen dönme. Ben chp veya mhp demedim. Sorunları söyledim. ALLAH bu sorunları bilip paralı veya tarafgirlikten bunları söylemiyorsa layığını versin.
Printable View
İktidarların icraatlarının karşılaştırılması öyle herkesin kafasına göre bannak hesabıyla yapılmaz...
Yapılan-Yapılamayan İyi-Kötü tüm işlerin sonucunu "Büyüme hızı" gösterir...
14 yıllık iktidar çok uzun bir dönem ve zamanımız dardı yapamadık da diyemezler..
AKP'nin büyüme hızı ortalaması TÜİK'in şişirilmiş yeni serisini esas alsan bile Cumhuriyet tarihinin 5,1 ortalama büyümesinden düşüktür.... Daha doğru olan Eski seriye bakarsan çok daha düşüktür..
AKP yarattığı DışBorç'un diyetini daha ödemedi bu diyeti ödeyince büyüme hızı çok daha aşağılara düşecek..
Hayır diyen bu tür zihniyetteki kişilerin temizlenmesi için Evet....
https://ton.twitter.com/i/ton/data/d...0/zZNwP9yj.jpg
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) hazırladığı seçim takvimi kapsamında, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için propaganda serbestliği ve bir kısım seçim yasakları 9 Nisan'da başladı.
Buna göre, propaganda serbestliği, oy verme gününden önceki gün saat 18.00'de sona erecek.
Siyasi partiler, radyo ve televizyon kanalları ile yazılı, sözlü ve görsel basında yapacakları propagandalarda, Türkçenin yanı sıra farklı dil ve lehçeler de kullanabilecek.
Oy verme gününden önceki 24 saate kadar siyasi partiler radyo ve televizyonlarda birlikte veya ayrı ayrı açık oturum, röportaj ve panel gibi programlara katılarak görüşlerini açıklayabilecek.
Siyasi partilerin açık veya kapalı yer toplantılarına ilişkin radyo ve televizyonlarda canlı yayın yapılabilecek. Halk oylaması sürecinde, özel tanıtıcı programlar (Ulusa Sesleniş, Millete Hizmet Yolunda ve benzeri konuşmalar) banttan veya canlı yayınlanamayacak.
Siyasi partiler, propaganda süresinin sona ermesine kadar, yazılı basında ilan ve reklam yoluyla veya internet sitesi açarak sözlü, yazılı veya görüntülü propaganda yapabilecek.
Vatandaşların, elektronik posta adreslerine, taşınabilir veya sabit telefonlarına sesli, görüntülü veya yazılı mesaj gönderilemeyecek. Ancak siyasi partiler kendi üyelerine sesli, görüntülü veya yazılı mesajları her zaman gönderebilecek.
Oy verme gününden önceki 10 günlük sürede yazılı, sözlü ve görsel basın ve yayın araçları ile kamuoyu araştırmaları, anketler, tahminler, bilgi ve iletişim telefonları yoluyla mini referandum gibi adlarla vatandaşın oyunu etkileyecek biçimde yayın ve herhangi bir surette dağıtım yapılamayacak. Bu sürenin dışında yapılacak yayınların, tarafsızlık, gerçeklik ve doğruluk ilkelerine uygun olması, kamuoyu araştırmaları ve anketlerin yayınlanması sırasında, araştırmanın hangi kuruluş tarafından yapıldığı, denek sayısı ve araştırmanın kim tarafından finanse edildiğinin açıklanması zorunlu olacak.
*
aynen budur, ameliyatımıda oldum randevumuda iki gün içinde alabiliyorum, 20 milyon istanbulu örek veriyorlar biraz makul olmak lazım bir ülke büyüklüğünde bu şehir ve yinede başa çıkıyor devlet hastaneleri helal olsun
büyük bölge hastaneleri yaplıyor şimdi türkiyenin heryerine, tomografisi emarı sintigrafisi hepsi aynı hastanede olacak dışarı gitmek yok ssk priminle beş kuruş ödemeden alacaksın sağlık hizmetini
karalama yapanlar sanki isviçrede yaşıyorlar ??? yahu geçmişi biliyosunuz eczaneye ilaç yazdıramıyorduk sabahın 3 ünde doktor kuyruğuma giriyorduk , parası olan özel hastaneye gidiyodu özel muayanehaneye gidiyodu , parası olmayan ölüyodu
diyorumki yatalak hastalara bile bakıyo devletim ayağına gidiyo ambulans gözümle görüyorum
şimdi özel muayenehane yok tüm doktorlar eşit olarak halkıma harcıyorlar mesailerini
hepsi bunları bildiği halde nedir bu karalama yav, insaf !
15 sene önce siyaset için kimse kimseye nefret etmez kimse kimseye düşman olmazdı. Karşılıklı konuşur gülüşürdük. Siyasetçiler ekranlara beraber çıkar tartışırlardı. Şimdi ise herkes herkese düşman gibi bakar hale geldik
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi