Sayfa 567/774 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    nasıl okuyosun anlamıyorum ki daha nasıl antıcam kardeşim, bak ne yazmışım ayda iki kez bursa istanbul tepiyorum, mal satıyorum istanbula ben

eski ulaşımla yeni ulaşımın arasındaki muazzam zaman kazanımını yazdım yukarda, kullanan benim yav ayda iki kere geçiyorum o köprülerden , bana en az yarım gün kazandırdılar, o yarım gün bana kaldı va çok yararını gördüm

eskiden 4 kere giderdim istanbula bir ay içinde bazende otelde kalırdım yetişmez di işim trafik iki köprü yetmiyordu, yalovada sadece arabalı vapura binebiliyor benim aracım büyük, denizden vıy vıy yalova gebzeyi geçmek 1 saatimi yiyordu bide dönüş kuyruksa yandık, şimdi kayar gibi gidiyorum istanbula kafam rahat, allah akp den razı olsun

hastane olayına gelince, tek bir gün 15 senedir özel hastanelere gitmeye ihtiyaç duyamadım, devletimin doktoruda ekipmanıda yetiyor artıyor milletime

o teyyo pehlivanlar oturdukları yerden ahkam kesip boyuna karalayanlar, otomatik karalama makineleri onlar çünki, işleri bu

ama kullanmaya gelince en önde onlar kullanır devlet babanın köprüsünü yolunu hastanesini

geçin bunları samimi olun
    Daha nasıl samimi olacağım. Yol köprü doğru amma pahalı ve yandaşa yapılıyor. Hastahanelerdeki hizmetler son 5-6 yılda gerileme deler. Ben kıyaslarken 1990 ları veya 1850 ingilteresinden bahsetmiyorum. Yalan söyleyeni ALLAH iki cihanda rezil etsin.

2. Kalabalık şehirler öyle olabilir ama bizim ilimizde internetten randevu almak çok kolay 2 gün sonraya alabiliyoruz

Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    sn. rumenigge
    hissenet,ki yazılarınıza bir göz attım ..
    işi gücü bırakmış refarandumda evet anlatma telaşındasınız başka hiçbir katılımınız yok
    ..
    iftira etmeden önce bir daha ve daha dikkatli bak istersen yazdığım yazılar silinmiyor çünkü
    sadece açtığım konu başlıkları
    ortalama bir üyenin üzerinde
    hemen her platformda yazılarım var
    referandumdan sonra da forumda yazmaya devam edeceğim

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. "Bize hep yalan söylediler ve inandıkça daha fazlasını söylediler."
    Malcolm X
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Arkadaş galiba devlet hastaneleri yerine özel hastaneleri gezmiş. Hiç bir şeyden haberi olmadığı bes belli. Bu gün gidin istanbulda ki bir devlet hastanesine bakalım size ne zamana ameliyat günü veriliyor. Hemde acil bir durum olsa bile.

Ne Mutlu Türküm Diyene
    varmı yapacak daha iyisini söyle , hadi yapsınlar daha iyisini haydi görelim

ne çabuk unuttun sabahın üçünde kuyruğa girdiğini,bir ilaç için 4 saat ayakta kuyruk beklediğini ,hepimiz yaşadık bunları,

20 milyon istanbulda yaşıyosun nasıl kıyas yapıyosun , bundan daha iyisini yaparım diyen varsa çıksın ortaya yapsın bakalım millet gider oyunu verir hiç şaşmaz bu bak !

millet asla nankörlük etmez aldığı hizmete bunu anlayın artık,

chp nin seçim kaybetmesinin sebebi bu işte, milletten sorunlardan kopuk, almış eline sazı ağustos böceği gibi bi atatürkü kullanıyor bi laikliği, başka bişey yok politika üretemiyor halkın önüne somut çözümler koyamıyor halkla bütünleşemiyor

anca hamaset yok denize dökecekmiş, hep günü kurtarmaya dönük kendi chp tabanına seranattır yaptıkları, boş babam boş

çünki muhalefetin derdi iktidar olmak hizmet etmek değilki , kalayım muhalefette elimi taşın altına koymayayım aliyim vekil maaşını işte bu

gerçekleri hepiniz biliyosunuz, bu iktidarın kıymetini bilin alternatifi yok kardeşim yok, medet umduklarınız geçmişte kalan milleti inim inim inleten zihniyetin aynısı aynı şablon sadece liderleri farklı !

millet uyandı, millet hizmet istiyor ve hizmetide iktidarından alıyor. daha iyisi içn dahada güçlü çift başlılıktan kurtulmuş sistem gerek, işte başkanlık sistemi de bunun için var

halka hizmet eden 15 yıldır halkın omuzlarında yükseliyor boş lafa karalamaya hiç gerek yok
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

7. Bu ülkeyi sağ-sol, alevi-sünni, Türk-Kürt diye bölemeyeceklerini çok iyi bilen Abd,İsrail ve Avrupa son koz olarak eyalet sistemine sokmak istiyor Türkiye'yi . Bunun için de başkanlık şart. Sırf bu neden bile HAYIR demeye yeter sanırım. Tabi anlayabilene.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    varmı yapacak daha iyisini söyle , hadi yapsınlar daha iyisini haydi görelim

ne çabuk unuttun sabahın üçünde kuyruğa girdiğini,bir ilaç için 4 saat ayakta kuyruk beklediğini ,hepimiz yaşadık bunları,

20 milyon istanbulda yaşıyosun nasıl kıyas yapıyosun , bundan daha iyisini yaparım diyen varsa çıksın ortaya yapsın bakalım millet gider oyunu verir hiç şaşmaz bu bak !

millet asla nankörlük etmez aldığı hizmete bunu anlayın artık,

chp nin seçim kaybetmesinin sebebi bu işte, milletten sorunlardan kopuk, almış eline sazı ağustos böceği gibi bi atatürkü kullanıyor bi laikliği, başka bişey yok politika üretemiyor halkın önüne somut çözümler koyamıyor halkla bütünleşemiyor

anca hamaset yok denize dökecekmiş, hep günü kurtarmaya dönük kendi chp tabanına seranattır yaptıkları, boş babam boş

çünki muhalefetin derdi iktidar olmak hizmet etmek değilki , kalayım muhalefette elimi taşın altına koymayayım aliyim vekil maaşını işte bu

gerçekleri hepiniz biliyosunuz, bu iktidarın kıymetini bilin alternatifi yok kardeşim yok, medet umduklarınız geçmişte kalan milleti inim inim inleten zihniyetin aynısı aynı şablon sadece liderleri farklı !

millet uyandı, millet hizmet istiyor ve hizmetide iktidarından alıyor. daha iyisi içn dahada güçlü çift başlılıktan kurtulmuş sistem gerek, işte başkanlık sistemi de bunun için var

halka hizmet eden 15 yıldır halkın omuzlarında yükseliyor boş lafa karalamaya hiç gerek yok
    Ben Chp li değilim ki neden hemen Chp yi kötülüyorsun bana. Benim amlamadığım son 15 sene ülkeyi Akp yönetiyor ama ne hikmetse sanki ülkeyi Chp yönetiyormuş gibi ülkedeki tüm sorunların sebebi Chp oluyor.

Ne Mutlu Türküm Diyene

Sayfa 567/774 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •