Alýntý Originally Posted by Günaydýn Yazýyý Oku
varmý yapacak daha iyisini söyle , hadi yapsýnlar daha iyisini haydi görelim

ne çabuk unuttun sabahýn üçünde kuyruða girdiðini,bir ilaç için 4 saat ayakta kuyruk beklediðini ,hepimiz yaþadýk bunlarý,

20 milyon istanbulda yaþýyosun nasýl kýyas yapýyosun , bundan daha iyisini yaparým diyen varsa çýksýn ortaya yapsýn bakalým millet gider oyunu verir hiç þaþmaz bu bak !

millet asla nankörlük etmez aldýðý hizmete bunu anlayýn artýk,

chp nin seçim kaybetmesinin sebebi bu iþte, milletten sorunlardan kopuk, almýþ eline sazý aðustos böceði gibi bi atatürkü kullanýyor bi laikliði, baþka biþey yok politika üretemiyor halkýn önüne somut çözümler koyamýyor halkla bütünleþemiyor

anca hamaset yok denize dökecekmiþ, hep günü kurtarmaya dönük kendi chp tabanýna seranattýr yaptýklarý, boþ babam boþ

çünki muhalefetin derdi iktidar olmak hizmet etmek deðilki , kalayým muhalefette elimi taþýn altýna koymayayým aliyim vekil maaþýný iþte bu

gerçekleri hepiniz biliyosunuz, bu iktidarýn kýymetini bilin alternatifi yok kardeþim yok, medet umduklarýnýz geçmiþte kalan milleti inim inim inleten zihniyetin aynýsý ayný þablon sadece liderleri farklý !

millet uyandý, millet hizmet istiyor ve hizmetide iktidarýndan alýyor. daha iyisi içn dahada güçlü çift baþlýlýktan kurtulmuþ sistem gerek, iþte baþkanlýk sistemi de bunun için var

halka hizmet eden 15 yýldýr halkýn omuzlarýnda yükseliyor boþ lafa karalamaya hiç gerek yok
Ben Chp li deðilim ki neden hemen Chp yi kötülüyorsun bana. Benim amlamadýðým son 15 sene ülkeyi Akp yönetiyor ama ne hikmetse sanki ülkeyi Chp yönetiyormuþ gibi ülkedeki tüm sorunlarýn sebebi Chp oluyor.

Ne Mutlu Türküm Diyene