Sana bir daha soyluyorum liseli devamli formu takip et ekstremi yollayacagim sana hayatinda yanyana goremeyecegin rakamlari sonra bir daha da gelme buraya
Printable View
çağrı muhafiyeti kabul edilirse malda olanlar lütfen o an haberi okuduğu andaki yüz ifadesinin resmini çekip atsın buraya . top 10 yaparız :drunk::drunk:
hiç işi bilmeyen bile şu konuşmalarından sana malı çok fena kitlediklerini hemen anlar .
çağrı gelirse falan fıstık duyar yapıyosun ya burda . delikanlıysan hiç kıvırmadan hiç kıvırmadan diyorum bak delikanlıysan kaç lot olduğunu gösterme sadece maliyetini çek ekran görüntüsü paylaş burda . bakalım senin maliyetin hakaten 1.3x mi
ben eminim en az 1.5 maaliyetle bekliyorsun . eğer 1.50 nin altındaysa 1.3 olmasa bile sana delikanlı sözü bidaha yazı yazmayacağım buraya.
hadi göreyim seni . kıvırmadan ama
Maliyetim 1.30 altindaysa basip gidecekmisin ve insanlarin asabini bozmayacaksin bir daha?serefin uzerine yemin et.yarin sabah yollayacagim sana.bana ozelden numarani at whatsapptan yollayacagim.benimki 05071517393 burdan slm cak yarin sabah elinde ismim de umut.hodri meydan
beni yarın engelleyecekler büyük ihtimalle gerçelkelri yazdığım için .
hadi kim kimin adamıymış cümle alem görsün .
ekran görüntüsü yap ve paylaş burda şu 1.3x maaliyetini de utandır beni bu kadar insanın içinde .
yapabilirmisin ? kıvırmadan speküle etmeden . hadi ?