Sayfa 569/985 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    bu kağıt 1 lira dan kademeli olarak alınıp tutulabilir . aşağı geldikçe almak koşulu ile . dersin ki çağrı muhafiyeti red olursa çağrıdan çıkarım yukarı tarafta %60 a oynarım . ama1 liradan bile almış olsan diyelim 0.9 a kadar aldın hep fakat çağrı muhafiyeti kabul edildi bi %10 zararı da kabul eder çıkarsın . işlem böyle yapılır . bazıları gibi uçuyo kaçıyo 10 lira olacak 20 lira olacak diye 1.7 den zıplarsan kağıda verirler sana bi kamyon mal oturursun aşağı .sonra salya sümük ıngaaa ıngaaa . adamı böyle yamandaaakiye gönderirler işte
    Sana bir daha soyluyorum liseli devamli formu takip et ekstremi yollayacagim sana hayatinda yanyana goremeyecegin rakamlari sonra bir daha da gelme buraya
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Sana bir daha soyluyorum liseli devamli formu takip et ekstremi yollayacagim sana hayatinda yanyana goremeyecegin rakamlari sonra bir daha da gelme buraya
    adamı böyle yaparlar işte ıngaaaa ıngaaaaa
    yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün

3. çağrı muhafiyeti kabul edilirse malda olanlar lütfen o an haberi okuduğu andaki yüz ifadesinin resmini çekip atsın buraya . top 10 yaparız

4.  Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    çağrı muhafiyeti kabul edilirse malda olanlar lütfen o an haberi okuduğu andaki yüz ifadesinin resmini çekip atsın buraya . top 10 yaparız
    Ozelden sana yollarim yuzumu degil ama sen burda ol arazi olma
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5.  Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    çağrı muhafiyeti kabul edilirse malda olanlar lütfen o an haberi okuduğu andaki yüz ifadesinin resmini çekip atsın buraya . top 10 yaparız
    Bu arada cagri olmasa da isime gelir pampa.bedavaya mal aliriz ama icime sinmez icralik mal almak gibi
    Sen bos adam saniyosun bizi herhalde benim derdim hukuksuzlukla .
    Yarin da izle tahtayi teleteksten takip etmiyorsan emi
    @borsavizyon

6.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Bu arada cagri olmasa da isime gelir pampa.bedavaya mal aliriz ama icime sinmez icralik mal almak gibi
    Sen bos adam saniyosun bizi herhalde benim derdim hukuksuzlukla .
    Yarin da izle tahtayi teleteksten takip etmiyorsan emi
    hiç işi bilmeyen bile şu konuşmalarından sana malı çok fena kitlediklerini hemen anlar .

çağrı gelirse falan fıstık duyar yapıyosun ya burda . delikanlıysan hiç kıvırmadan hiç kıvırmadan diyorum bak delikanlıysan kaç lot olduğunu gösterme sadece maliyetini çek ekran görüntüsü paylaş burda . bakalım senin maliyetin hakaten 1.3x mi

ben eminim en az 1.5 maaliyetle bekliyorsun . eğer 1.50 nin altındaysa 1.3 olmasa bile sana delikanlı sözü bidaha yazı yazmayacağım buraya.

hadi göreyim seni . kıvırmadan ama

7.  Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    hiç işi bilmeyen bile şu konuşmalarından sana malı çok fena kitlediklerini hemen anlar .

çağrı gelirse falan fıstık duyar yapıyosun ya burda . delikanlıysan hiç kıvırmadan hiç kıvırmadan diyorum bak delikanlıysan kaç lot olduğunu gösterme sadece maliyetini çek ekran görüntüsü paylaş burda . bakalım senin maliyetin hakaten 1.3x mi

ben eminim en az 1.5 maaliyetle bekliyorsun . eğer 1.50 nin altındaysa 1.3 olmasa bile sana delikanlı sözü bidaha yazı yazmayacağım buraya.

hadi göreyim seni . kıvırmadan ama
    Maliyetim 1.30 altindaysa basip gidecekmisin ve insanlarin asabini bozmayacaksin bir daha?serefin uzerine yemin et.yarin sabah yollayacagim sana.bana ozelden numarani at whatsapptan yollayacagim.benimki 05071517393 burdan slm cak yarin sabah elinde ismim de umut.hodri meydan
    @borsavizyon

8. beni yarın engelleyecekler büyük ihtimalle gerçelkelri yazdığım için .

hadi kim kimin adamıymış cümle alem görsün .

ekran görüntüsü yap ve paylaş burda şu 1.3x maaliyetini de utandır beni bu kadar insanın içinde .

yapabilirmisin ? kıvırmadan speküle etmeden . hadi ?

Sayfa 569/985 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •