Mudurum west poyint carli de genckene kopter kullanmayi ogrendigim dogruda
Bu teyze icin mars basarmiyim Bi allah bilir
Asagi da gorselde bi patika yol 3 dene izbandot gibi delikanli
Once bi bakisirlar
Sonra hafriyata girisip tasirlar
Printable View
Mudurum west poyint carli de genckene kopter kullanmayi ogrendigim dogruda
Bu teyze icin mars basarmiyim Bi allah bilir
Asagi da gorselde bi patika yol 3 dene izbandot gibi delikanli
Once bi bakisirlar
Sonra hafriyata girisip tasirlar
Bu da egitim donemimden bi potburi
Sagdaki benim onde. gorselde
Gece goruste gorukmuyum deye beni sectiydiler
https://yandex.com.tr/gorsel/touch/s..._suffix=n%3D24
Haberdeki detayi fark edene galata koprusunde restoranda yemek benden ickisiz cunki ben biraktim karsimdada icirtmem
Nedense ben baslarken birakir baskasi ismarlarken baslarim
https://www.zerohedge.com/news/2019-...s-uprecedented
Hayatta hicbisey acisiz olmaz
Bi velet dogarkene herkez sevinir
Bi de aciyi doguran ana ya sor
Askimiz masal.gibi demez heralde :-)
Acı, tatlının tezatıdır.
Amerika bizzat o kadar bikmiski
Su kendi icindeki maco - siyo tayfadan (belkide)
Direkman bu rus cin tayfaya yapinda soyle bi is diyipte (belki proce mimari da amerihanya. Tamu tamuna tam Bilemiyoh iste nooorecegn)
Dunyevi duzlemde sunnarin etkinliklerini seyrelterek azaltak ya goclar deyip
Dugmeye bizzatihi kendi basmis dahi olabiliii yaziya bakarsan cunki
Hec bi negatiflik yoh
Zerohec in sitesindeki bu yazisinda
Taylor durdane ana nin ekli yazisi
Tatli tatli yimenin aci aci cikarmasi olur nasuh amirim yani tabi kumulatif olarah sizde gorece hakli olabilirsiniz
Haklisin amma alicagin yoh. Varsa da bizden yoh
Mudurum simdi anlamadigim nokta.com şu,
Diyelim bunnar aralarinda kendi para birimleriyle al ver yapacaklar.
Misal ben sana 400 ton tomatis satayim sen bana 10 ton bakır yolla karsiliginda felam. İyi de dunyadaki tüm emtia, degerli maden, taş, petrol, dogalgaz, suni gaz, erik, dildo, prezervatif falan hep dölara endeskli deel mi? Sonucta bu mallarin ederini hesaplarken yine döları baz alacan. Bu konuyu da biraz acip bizi aydinlatirsan ortam 2500 lümen led far gibi olur hem de far görmüş tavşan gibi kalmayiz ortamlarda.
Oraletim sual guzel
Yaliniz muhum olan endekislenilmekden ziyade
O parayi kasanda rezerv tutuyo olmak
Marketten dolar almadin mi
Kim gocer
Veli gocer
Amerika degil fed
Abd direkman fed e karsi
Kanseri madem yenemiyom buyutmuyum diyo bence
Dolari alma ama ticaretini yapacagin emtiayida sanalda hesapla reelde degil
Kasanda masanda cekmecende dolar rezerv tutmuyon
Ornek
Diyelim bi kizi seviyon bunun dummy adi yasemin olsun
Bu kiz ise feysten senin resmine degilde baska. Heriflerin resmine bakiyo olsun sevdalanip sevdalanip
Yatay duzlemde bulusmaniz mumkun mu? Kiz yani kadin rezervde degil stokta tutuyo opsiyonalleri benchmark yaparkene ama burda bakilipta esas alinan o feys teki oluyo (asil dolar o yani) sen ona gore gorece degerlemeye tabiiiiisin. Gibi..
Anliycagin terminolojiden ornek ossun dedimde
Yannis annasildiysam soryyyy.... Hehe
Du simdi sabah cugarasi yakem ben
Kendimi bi an beyaz saray kiremali kiremlin pekin ordeeee sozcusunun temami bileskesi gibi hissettim
Sitres oldum
Hatti zatinda bena ne ya bunun biz Yuce Turk milletine faydadan cok zarari olur diye dusunuyom
Yani finansal piyasalarda yayginlasip egemenlesememis tum asil milletler deyek belki daha dogru degilde daha anlasilir olur. Ticaret buyukler arasinda doner yani daha ziyade
Yaziyi iyi oku abi
Mir card diyo
Bunun sahabi
Senin cebindeki kartin logosuna bak onlarla ayni mi?
Zaten daha pirensipte anlasma var
Bisey olmadanda
İnanma
Yaw bezan sebah kalkiyom dunye toplumlarini benmi aydinlatan kekoyum ulla deyyom
Deha yazmiyom lan bana ne
Batsin gitsin hepsi bena ne
Bundan sonra seker konulara deginecem
Mesela the. White. House
The moruk
Burdaki the kelimesi kokeni ingilizce degil rumcadir
Gidin bakin cevahir aveme tam karsisinda rum nekropolu var ilk orda gecer bu the yazisi
Giriste tam tepede yazilidir kimse bana gostermedi avemeden cikarkene gorduydum tesadufun igne deligi iste
Manasini cozen halen daha yohtur da
Ama artik dunyada gecen iktisadi duzeni the inglish sermaye degil
Valonyali ruslar yazar once bundan 4 yil evvelki dev rus cin petro gaz antlasmasi sonra bu
Once makro sonra mikro
Ticarette siralama coh onemlidir
The sirayi bilemedungu gemi hasar almaz. Direkman batar
Gulu gulu
Far görmüş tavşan, yel yemiş okaliptustan yeğdir. Zira yakınındaysan boğazını yakar.
Bir siyasetçi ‘dildosuzların dildosu olmaya geldim’ derse kamuoyunda karşılığı olur mu Osman?
En az %11 kemik oyu olur bu da ona kilit parti olma yolunu açar.
Simdi dunyadaki emisyon hacmi (arabalarinki degil bu, tüvtürk te olculen egsoz, eksoz, egzoz, ekzos vs emisyonu degil) toplam gercek basılı, kaat paranın 100 katı sanal para varımışmış.
Yani biz kasada gercek dolar tutmasak da gitmesek de o köy bizim köyümüzdür degil cünkü Hes yapildi oraya. Hidro Elektrik Stadı. Eufa olculerinde fitbol sahasi yani. Suni çim, inek otlaman koyun yiyemen o otu.
Bi de B12 vitaminizi olcturun. O onemli.
tarsus'taki kazı neydi ?
Amir ii noktaya barnak komuş
insan evladı bişeyin peşine düşerde koşa duru.
yok,
döner durruda koştunu sanır
https://www.youtube.com/watch?v=FgDa_cpgHWs
aanca dışardan bakçen
düştüün yerde önemli tabe.
la
20 minyonnuk istambolda denize girilirmi yaw ...
Aytunç beyabi bilirdi bak bunu.
yannız o diilde
hadise,
işgüzar bi iaşecinin yordam bilmezliinden patlamış sankim
ortama uygun kamuflaj ossa, yerelde kalırdı.
saks mavi örtü ne yaw.
moruk gene sildi yazdığını :) ... taxi şöferi jerry fletcher ruh halinde ...
Bazan begenmiyom
Bazan diyom kim dikizliyo ulla bureyi deyyom
Bi olta atiyom. capari
Yoksa ikilemli ruh halim omru hayatimda hic olmadi abi benim
Tum 7bin din icin konusursak
O ruh hali din bezirganlarinin is i
Bendeki rahatlik kimsede yok ya
Evde sokakta trafikte metrobuste
Daha bana ben sunu edersem o sunu eder hesabimi kafamda yaptiracagim. Eylemimi hatirlatcak bi aksiyonum maksiyonum yok
Arada baskalarida siliyo benim yazilari ama no problem yav tek tuk
Bura bi forum
Olucak o kadar
Hattizatinda bura
Ciddi bi forum bile degil
Forumcuk
Gidicek yer yok geliyoz
2258 yazi yazilmis bu forumda ve yannizca 12 tanesi tavuklarla ilgili.
Haddizâtında bu kadar yazinin özetinin özetinin özeti şudur ki "orucu fakirler tutar 9 gün tatili zenginler yapar"
Moderasyona soyleyelim de Tavuk ciftligi 2 forumunu acsinlar burayi kilitlesinler. (kitlesinler değil) Kit, kara simsekti. Devid haselhoff'un arabası.
Az evveli olmek uzere bi karga gordim
Belki hak rahmetine kavusmustur
Ozdilek aveme leventte :-)
Son dakkalarinda moderasyona dua ediyodu galiba
https://resmim.net/f/y6q3pk.jpg
Şikagolular ve Kentakililer, ayağınızı denk alın.
Logo da fotodaki mal sahabi olmali
Edirneyi nerde getiriyon eve
Adam daha kasapta ozel kiyiyo cigeri
Haslak yagya atiyo malzemeyi
Bugun gidersem senin adina yerim oraletim. Baham daga belli degel
Orda dunyanin en buyuk tavasi var ama tavayi sacma yapmislar bi kez kullanip guinnes rekor tamam ama cok yag ziyan oluyo oyle bi tava dizayninda
Karaagac yolunda bi yerde
O ka ümitsiz olmuyalim
Gerci spartacus blood and sand 'de bi sahne var
Gösteri dövüşü müteakip spartacus e can dostu Barro yu öldürmesi emredilir
Durakları bi an
Askerler bu defa ikisinide oldurecektir
Spartacus Barro
Thère is always a choice
Der
Barro da spartacus e
This time No
Der
Ve Kılıncı tutar . Kuprucuk kemiğinden tam aşşa basıp kendini oldurturkene bunu spartacus yapmış gibi göstertir ...
Bazan çözüm olmadığında ... son zar barbutta atildiginda son BARBUNYA pişirildiğinde beyaz adam bazı şeyleri anliyacak.
Kazanca değil de kayıp minimasyonuna ugrasacan
Abim muhurleri kerpetenlen felan kır Elin aciycak
Edirne cigercisi tipik Yurdum insanlarinin on cephe yüz ifadelerinin yaklaşık yarısını kendi yüzünde topladığı bay Rıdvan Dilmen e ne kadarda benziyor
Gavur waterfall diyor. Düşen su ya da su düşen gibi bi şi.
Biz ise şellalle ya da şelale. Farsi ya da Arabi sanırım. Ne alakaysa? Bizde şelale var zaten neden yabancı sözcük edinmişiz ki?
Bi de şerare var ki kaynak yaparkene çıkar. Kıvılcım demek malumunuz.
Argon kaynağı, gaz altı kaynağı bi de sıra beklenen kuyruğa yapılan kaynak. Bizde pek meşhurdur üçüncüsü.
Bir de argan yağı var. Türkiyede argan ağacı yok ama türkçe ad koymuşuz.
Mudurum burda topikte yani yazili seyler dunya ustunde bm de dahil hic bi kanunda ne objektif ne subjektif yer alir
Almaz yani
Simdi bm yi saylamam
Cunki. haritalarda her yer belirliyken bi yere ait sadece deniz siniri olup kara siniri tanimlanmamis
E ben niye o zaman. hareketlerimi sinirlandirmaliyim?
Moruk serzenis yakaris yalvaris takaris gibi dunyevi diygulardan uzak yasantisinda forumlarda daldan dala atlarkene
Kimse a be vre bu hayal dunyasindaykene Bi ara kazaen yani onu yakalar da dedigimizi yaptiririz hayaline kapulmaya haaa
Oyle bisey zate mumkun degil
:-))))) ulla internet olmasa ne kafa yirdik ha
Bi kere adil olucan. Hem kenduge hem herkese
Kendine ceki duzen vermiyen dunya zaten duzensizdir ve daha duzenli bi mefhum tarafindan parmaklanirlar