Sayfa 282/1038 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8298 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Tavuk Çiftçiliği Maliyeti ve Gerekenler

1. Yaw bezan sebah kalkiyom dunye toplumlarini benmi aydinlatan kekoyum ulla deyyom
    Deha yazmiyom lan bana ne
    Batsin gitsin hepsi bena ne
    Bundan sonra seker konulara deginecem
    Mesela the. White. House
    The moruk
    Burdaki the kelimesi kokeni ingilizce degil rumcadir
    Gidin bakin cevahir aveme tam karsisinda rum nekropolu var ilk orda gecer bu the yazisi
    Giriste tam tepede yazilidir kimse bana gostermedi avemeden cikarkene gorduydum tesadufun igne deligi iste
    Manasini cozen halen daha yohtur da
    Ama artik dunyada gecen iktisadi duzeni the inglish sermaye degil
    Valonyali ruslar yazar once bundan 4 yil evvelki dev rus cin petro gaz antlasmasi sonra bu
    Once makro sonra mikro
    Ticarette siralama coh onemlidir
    The sirayi bilemedungu gemi hasar almaz. Direkman batar
    Gulu gulu
    Son düzenleme : Moruk; 06-06-2019 saat: 09:35.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509

Tavuk Çiftçiliği Maliyeti ve Gerekenler

Far görmüş tavşan, yel yemiş okaliptustan yeğdir. Zira yakınındaysan boğazını yakar.

Bir siyasetçi ‘dildosuzların dildosu olmaya geldim’ derse kamuoyunda karşılığı olur mu Osman?
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

3.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Far görmüş tavşan, yel yemiş okaliptustan yeğdir. Zira yakınındaysan boğazını yakar.

Bir siyasetçi ‘dildosuzların dildosu olmaya geldim’ derse kamuoyunda karşılığı olur mu Osman?
    En az %11 kemik oyu olur bu da ona kilit parti olma yolunu açar.

Simdi dunyadaki emisyon hacmi (arabalarinki degil bu, tüvtürk te olculen egsoz, eksoz, egzoz, ekzos vs emisyonu degil) toplam gercek basılı, kaat paranın 100 katı sanal para varımışmış.

Yani biz kasada gercek dolar tutmasak da gitmesek de o köy bizim köyümüzdür degil cünkü Hes yapildi oraya. Hidro Elektrik Stadı. Eufa olculerinde fitbol sahasi yani. Suni çim, inek otlaman koyun yiyemen o otu.

Bi de B12 vitaminizi olcturun. O onemli.

4. tarsus'taki kazı neydi ?
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Amir ii noktaya barnak komuş
    insan evladı bişeyin peşine düşerde koşa duru.

yok,
    döner durruda koştunu sanır
    https://www.youtube.com/watch?v=FgDa_cpgHWs
    aanca dışardan bakçen
    düştüün yerde önemli tabe.

la
    20 minyonnuk istambolda denize girilirmi yaw ...

6.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    tarsus'taki kazı neydi ?
    çekiniyor musunuz niye bi şey yazamıyorsunuz ? neydi o kazı ... 11 inci mührü kırdıran mıydı
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Aytunç beyabi bilirdi bak bunu.

yannız o diilde
    hadise,
    işgüzar bi iaşecinin yordam bilmezliinden patlamış sankim
    ortama uygun kamuflaj ossa, yerelde kalırdı.
    saks mavi örtü ne yaw.

8. moruk gene sildi yazdığını ... taxi şöferi jerry fletcher ruh halinde ...

Sayfa 282/1038 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •