Kötü laf sahibine aittir.Bazıları burada 3.4 liralık bu hisse 6.5 olur diyorsa bilin ki hisse pazarlıyordur.Güzel kalın.
Printable View
Kötü laf sahibine aittir.Bazıları burada 3.4 liralık bu hisse 6.5 olur diyorsa bilin ki hisse pazarlıyordur.Güzel kalın.
bu isler hic belli olmaz halkin maliyeti 2 nin alti nerden satsa kar sizler yil sonu 5 6 yi beklerken 2 lere dusmesinde
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün yazdıklarımın arkasındayım ve hepsi de doğru.Siz siz olun 3.4 liralık hisse için 6.5 olur diyen hisse pazarlamacılarından uzak durun.Güzel kalın.
Bütün yazdıklarım satırı satırına doğru ve hepsinin arkasındayım.Sorgulanması gereken, tek satır daha yazarsam karaktersizim deyip bu kadar uzun,uzun yazmak.Siz gene de 3.4 liralık bir hisse için 6.5 lira olur diyen hisse pazarlamacılarına çok ama çok dikkat edin.Güzel kalın.
Arkadaşlar bu şeref haysiyet yoksunu hiçbir bilgisi olmadığı için sürekli çarpıtacak,iftira atacak o yüzden son kez ayrıntılı bir açıklama yapmak ihtiyacı duydum..
Dönün bakın..üstüne basa basa uv hissesi olmadığını sebepleriyle söyledim..Hisseyi aşağı çevireceği gün seans içinde belirttim..
..ilk iki harekette yeterince kar aldım ve Ben daha önce belirttiğim gibi karla aldım..Elimdeki malın ortalaması 3.52 ama realitede ''0'' ... o yüzden hiçbir zaman problemim yok..
Şahsi öngörümü tekrar söylüyorum;
Bu hisse 6.5 görecek ancak Galip twitter,facebook çulara zırnık kaptırmaz.. Sosyal medyacıları, kredicileri manyak edecek...yarın küçük bir örneğini muhtemelen yaşatacak.. Eğer sert aşağı yaparsa ben toplamaya devam ederim ama reel ortalama 1 lirayı bile bulmayacak..Bu tahtanın olayı bu..Anlayana defalarca anlatmaya çalıştım..
Üzgünüm ama yazdıklarım en azından borsanın en temel kuralı kuralı olan nakit ve ihtiyacın olmayacak parayla işlem yapanlar için..
Bunlar tamamen şahsi öngörüdür,herkes şahsi kararlarını kendi şartlarına göre alır..
Bu köylü kurnazı , cahil yüzünden gereksiz yere topici meşgul ettim..Tekrar kusura bakmayın..iyi haftasonları..
Montaigne in çok önemli bir sözü var diyor ki dünyanın en büyük cezaevi cahil insanın kafasının içidir.Şimdi bu cahile soruyorum uzun vade hissesi değildir diyen sen hem de 6.5 olacak diyen de sen.Toprağın bol olsun Montaigne.O zaman adama derler ki bu hisse 6.5 olacaksa ve uzun vade hissesi değilse ekim,kasım 6.5 olacak.Toprağın çok bol olsun Montaigne.3.4 liralık bir hisse için 6.5 olur diyen hisse pazarlamacılarına asla inanmayın ve güzelliklerle kalın.
Facebooktan emdiğin bilgilerle insanlara atıp tutmaya başladığın ilk günler..
Sessizce insanlar bu topiği izlerdi..
Burası bilgi paylaşım platformu..İnsanlara iftira edeceğine sadece bir tek kelime işe yarar bilgi paylaş..
Bir tek kelime temel,teknik,tahta ile ilgili bilgi paylaş...
Topiğin içine ettin..Bu kadar iftira ediyosun ama yukarıda Allah tahtada Galip var...
Yalan,iftira ile peynir gemisi yürümez..Er geç belanı bulacaksın..
ceketmen, Klimasanda kaçtın, ben de nerde bu pazarlamcı kolpacı pazarlamacı kaçak diyordum. Şimdi de buraya mı çöktün. Bu ceketmen tam bir kolpacıdır. Borsayı biliyorsa ben borsayı bırakırım. Klimasan 8.5 larda bilanço önemli değil, ben Hz. Eyüp sabrı var, düştükçe alırım 20 tl 30 tl olacak, burdayım yazdın, hisse berbat bilanço açıkladı, ayakların popona vura vura kaçtın.
1 kelime bile yazmadın. Hisse 5 lere düştü. Şimdi burada insanlara iftira atıyorsun. Kolpacı pazarlamacı seni. Millet bana mesaj attı, saol reis, sayende ceketmenin gerçek yüzünü gördük diye. Herkes seni anıyor))) haberin olsun.
İnanmayan varsa klimasan forumunu az kurcalasın, herşey orda var. Naptın bu arada klima ları sattın mı??? Kaçtın gittin hani sabırlıydın??? Hani düştükçe toplayacaktın??? Şimdi o klimalar ile poponu soğut!!!
Yatırım tavsiyesi değildir, ceketmen kimdir yazısı.)))
şekilsiniz ya
Vay Başkan hoşgeldin..
Bu at hırsızını bilen bilir ama anlat derdini işte..
Burdada duymuş sağdan soldan almış 3 kuruşluk hisse sabahtan akşama garibana mal çakınca kağıt yükselir sanıyor ...
Burdada derdimiz yine bu Facebook, Twitter soytarıları..
Muhtemelen yine yalan dolandır ama harbiden elinde biraz mal olsa Galip buna sağlam çakacak.. Salya sümük göndeririz bunu, merak etme..
Bu arada Vesteli sağlam topladık,, bol şans..
Eyvallah. Bende bu hisse yok. Pek bilgim ve ilgim de yok bu hisse ile ilgili. Olana alana satana başarılar.
Son yazılanlarda kolpacı pazarlamacı ceketmenin yazdığını görünce iki kelam edeyim dedim. Klimada 8.5 da iken 20 lira olur diyordu, bilanço önemli değil diyordu, düştükçe toplarım diyordu. Ben tam tersini söylüyordum, milleti bana fitledi malı pazarladı çaktı kaçtı. Epeydir kayıptı, bi ara aselsan da gördüm orda da 60 olur 70 olur yazıp duruyordu)))
Tam bir popo lalesi))
Otokar da 55 olur dedi. İşi gücü çakallık. Sıkışınca da yok mahkeme şu bu. Benim hayatım saraylarda geçti, girip çıkmadığım delik kalmadı, keşke bi denk gelsem bu denyoya))) bilmediği yerler hakkında yorum yapıyor bir de)))
Neyse, sağlıcakla kalın, borsa şansı sizle olsun. Ama konjuktur kötü. Artık temeli iyi olan hisseler iş yapacak, endeksten ayrışacak. Tahminim böyle.
Yatırım tavsiyesi değildir.
şekilsiniz ya
Toprağın bol olsun Montaigne.Alem bu cahillere hasret biz de sürüsüne bereket.Adam aynı yazının içinde hem uxun vade hissesi değildir diyor hem de 6.5 olacak pes.Safinaz ı yanıt verilecek nitelikte bulmuyorum.Toprağın bol olsun Montaigne.Güzelliklerle kalın.
Başkan ilk iki harekette alacağımızı aldık artık karla takıldığım benim fantezi hissesi bu.,
Otkar da ihale patladığı gün bu ******** köylü kurnazı 55 olacak diye ortaya çıkınca, aklı sıra mal topluyacak, topiğin yarısı buna küfretmekten ceza aldı.. ama yüzsüz amk çocuğu..
Sen sıkıntı etme bu gavat eninde sonunda belasını bulacak, kal sağlıcakla..
Kötü söz sahibine aittir ve ben söylediğiniz tüm kötü sözleri misliyle söyleyenlere iade ediyorum.İki zavallı,sizleri görünce Suriyeli lere acımıyorum o durumdasınız.
Sen kendine acı gerizekalı.. Seni, facebook tayfanı, senin aklına uyana öyle şeyler yapacaklarki...
Galibin kucağında hoplarken beni hatırlarsın..
Bu kağıt 6.5 olacak ama sen asla göremeyeceksin...Barutun yetmez..
Benim göremeyeceğim uzun vadede 6.5 tl olacak bu hisse, ve uzun vade hissesi değildir.Toprağın bol olsun Montaigne.
Boşuna kıvranma çakal..yok öyle bir dünya.. bir boktan habersiz atıp tutucan, haddini bilmeden terbiyesizlik yapıcan, sonra mırnav mırnav..
Git Facebook tan öğren başına gelecekleri..
Ben uv mi dedim mal..
Keşke anan Montaigne ile bu kadar samimi olmasaydı, sende böyle kansız olmasaydın..
Kötü söz sahibine aittir.Ve bütün söylenenleri misliyle iade ederim.Toprağın bol olsun Montaigne.
3 un altina dusecek gibi duruyor
2.5 diyenlere kziyorduk ama senelik dibi gorunce neden olmasin bu piyasada diye dusunmeye basladim
Kimsede ses yok
kurtlar sofrasına hoş geldiniz
Biz mi musula girdik
Gün boyunca yabancının toplaması ve son dakikada şekerin gelmesi çok şık oldu sanki..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bu kagıtı seviyorum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ad71ddccf6.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Finans bence kesin bu tayfadan.
2,5 milyon topladılar adamlar metro alırken de satarken de. Cep to cep
Yok dostum bende görüyorum, ama bahsettiğim olay bu değil..sinek vızıltısı onlar için..
Bu toplayan ekip yerli.. Sadece ao 3.26 ya geldi onu topladılar .. Burda sivrisinek minimumda olsun istiyorlar.. Ne kadar az sivrisinek o kadar dik yeşil bar.. En başından beri söylüyorum planlı alıcı ky değil.. İlerleyen günlerde endeks, bilanço,haber hiçbirşey takmadan hareket edecek. İstediğin karı görünce sat, merak için sportif bir miktar bırak. Aralarında anlaşırlarsa 2 de görebilirsin, anlaşamazlarsa 12 de.. Full kumar..
Takipte kalıcaz..
Bak bu saat 18:00deki pasta. Son dakikalarda sattı Meri. Credit ve finansman gün boyu aldı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...71b959fc0f.png
Gün sonlarında genelde hızlı hareket eden bir hisse tabi ki bu iki yöne de olabiliyor.Sanki en önce toparlanacak ,yukarı ilk tepki verecek hisselerden biri gibi duruyor.Güzel kalın.
Geldi yine bizim çılgın
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
metromu geldi son kalan partiyi dehlemeye gelmesinde