Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Gençler nerde 6 lira olacak diyen abiniz?
    Boğazım yırtıldı size trade edin yakalanmayın derken..
    Sonuç;
    1- Galip açıkçıları biçer. Ortalamasına takılmayın yeterince çorba aldı..
    2- Algıya oynar. Piyasada az bir mal kaldı, onu toplayacak.
    3- Takaslara takılmayın. Metro yatırımın alt katı Şeker yatırım onun altında Marbas.. yeterli herhalde...
    4- Benim tahminim biraz daha korkutabilir, 4- 4.50 arasıda çalkalayıp soluksuz 6-6.5 a çekecek . Zamanlamasını kestiremiyorum.. Bende 3.60 dan aşağı 3.40 topladım. Artık kıpırdamadan bekleme zamanı..
    5- Bu tahtayı bırakmaz. Borsaya ilk girip yaptığı tahta Tekstilbank..
    6- Bir kağıt twittera, Facebook a düştüyse, ordan görüp gerizekalının biri burda mal pazarlıyorsa, o tahta keriz silkelemeden gitmez.. o yüzden defalarca uv kağıdı değil kar görünce yapıştırın diye söyledim durdum. Şimdi işler değişti..
    7- son kez söylüyorum , bu tahta 6.5 görecek ama kan işetecek.. dayanabilen kalsın..

2. Selam arkadaşlar bu hisseden hiç bir zaman ve hiç bir kimse için vazgeçmeyeyeceğim.Aslında her zaman her borsacının uzun vadeli düşünmesinden yanayımdır ama aslolan hedeflerdir.Her hisseye girişte kendinize hedef bir fiyat koyarsınız ve bir de vade bazen hisse hedef fiyata erken vadede ulaşır ve satarsınız.Tabi ki bu her hisse için geçerli değildir mesela ben ASELSAN da hiç fiyata bakmam,satış ta yapmam param olursa alış yaparım.ICBCT gene iddia ediyorum iyi yerlere gelecektir diye umuyorum,borsada benim dediğim kanundur diye bir dayatma asla olamaz.3.82 den aşağıya alıma geçtim ve 3.13 e kadar da korkusuzca alır vr beklerim.Bu hisse için bir haber ya da iyi gelecek 9 aylık ivme yaratabilir.En iyi haber İspanya dan gelecek mahkeme haberi olur,eğer oradan iyi bir haber çıkarsa hisse güzel yerlere gelir bence.Yazdıklarım yatırım ve yönlendirme amacı taşımaz.Güzelliklerle kalın.

3.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Hiç gider diye düşünmeden sabah 4.60 satış yazmıştım hepsi gitmiş.Kredi ile aldığım bir hisseydi süper para kazandım.Başka hisselerde görüşmek üzere.Uyvar hariç kimin hakkı geçmiş ise helal edin benden yana da helal olsun. Çok ama çok güzel kalın.
     Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar bu hisseden hiç bir zaman ve hiç bir kimse için vazgeçmeyeyeceğim.Aslında her zaman her borsacının uzun vadeli düşünmesinden yanayımdır ama aslolan hedeflerdir.Her hisseye girişte kendinize hedef bir fiyat koyarsınız ve bir de vade bazen hisse hedef fiyata erken vadede ulaşır ve satarsınız.Tabi ki bu her hisse için geçerli değildir mesela ben ASELSAN da hiç fiyata bakmam,satış ta yapmam param olursa alış yaparım.ICBCT gene iddia ediyorum iyi yerlere gelecektir diye umuyorum,borsada benim dediğim kanundur diye bir dayatma asla olamaz.3.82 den aşağıya alıma geçtim ve 3.13 e kadar da korkusuzca alır vr beklerim.Bu hisse için bir haber ya da iyi gelecek 9 aylık ivme yaratabilir.En iyi haber İspanya dan gelecek mahkeme haberi olur,eğer oradan iyi bir haber çıkarsa hisse güzel yerlere gelir bence.Yazdıklarım yatırım ve yönlendirme amacı taşımaz.Güzelliklerle kalın.

4. Bütün yazdıklarım satırı satırına doğru ve hepsinin arkasındayım.Sorgulanması gereken, tek satır daha yazarsam karaktersizim deyip bu kadar uzun,uzun yazmak.Siz gene de 3.4 liralık bir hisse için 6.5 lira olur diyen hisse pazarlamacılarına çok ama çok dikkat edin.Güzel kalın.

5.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Gençler nerde 6 lira olacak diyen abiniz?
    Sonuç;
    3- Takaslara takılmayın. Metro yatırımın alt katı Şeker yatırım onun altında Marbas.. yeterli herhalde...
    4- Benim tahminim biraz daha korkutabilir, 4- 4.50 arasıda çalkalayıp soluksuz 6-6.5 a çekecek . Zamanlamasını kestiremiyorum.. Bende 3.60 dan aşağı 3.40 topladım. Artık kıpırdamadan bekleme zamanı..
    6- Bir kağıt twittera, Facebook a düştüyse, ordan görüp gerizekalının biri burda mal pazarlıyorsa, o tahta keriz silkelemeden gitmez.. o yüzden defalarca uv kağıdı değil kar görünce yapıştırın diye söyledim durdum. Şimdi işler değişti..
    7- son kez söylüyorum , bu tahta 6.5 görecek ama kan işetecek.. dayanabilen kalsın..
    Arkadaşlar bu şeref haysiyet yoksunu hiçbir bilgisi olmadığı için sürekli çarpıtacak,iftira atacak o yüzden son kez ayrıntılı bir açıklama yapmak ihtiyacı duydum..
    Dönün bakın..üstüne basa basa uv hissesi olmadığını sebepleriyle söyledim..Hisseyi aşağı çevireceği gün seans içinde belirttim..
    ..ilk iki harekette yeterince kar aldım ve Ben daha önce belirttiğim gibi karla aldım..Elimdeki malın ortalaması 3.52 ama realitede ''0'' ... o yüzden hiçbir zaman problemim yok..
    Şahsi öngörümü tekrar söylüyorum;
    Bu hisse 6.5 görecek ancak Galip twitter,facebook çulara zırnık kaptırmaz.. Sosyal medyacıları, kredicileri manyak edecek...yarın küçük bir örneğini muhtemelen yaşatacak.. Eğer sert aşağı yaparsa ben toplamaya devam ederim ama reel ortalama 1 lirayı bile bulmayacak..Bu tahtanın olayı bu..Anlayana defalarca anlatmaya çalıştım..
    Üzgünüm ama yazdıklarım en azından borsanın en temel kuralı kuralı olan nakit ve ihtiyacın olmayacak parayla işlem yapanlar için..
    Bunlar tamamen şahsi öngörüdür,herkes şahsi kararlarını kendi şartlarına göre alır..
    Bu köylü kurnazı , cahil yüzünden gereksiz yere topici meşgul ettim..Tekrar kusura bakmayın..iyi haftasonları..

6. Montaigne in çok önemli bir sözü var diyor ki dünyanın en büyük cezaevi cahil insanın kafasının içidir.Şimdi bu cahile soruyorum uzun vade hissesi değildir diyen sen hem de 6.5 olacak diyen de sen.Toprağın bol olsun Montaigne.O zaman adama derler ki bu hisse 6.5 olacaksa ve uzun vade hissesi değilse ekim,kasım 6.5 olacak.Toprağın çok bol olsun Montaigne.3.4 liralık bir hisse için 6.5 olur diyen hisse pazarlamacılarına asla inanmayın ve güzelliklerle kalın.

7.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Gençler nerde 6 lira olacak diyen abiniz?
    Sonuç;
    Tarih 24.09.2017... Ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştım..Anlayana sivrisinek saz..Hepimiz için hayırlısı..

Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Tarih 24.09.2017... Ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştım..Anlayana sivrisinek saz..Hepimiz için hayırlısı..
    Sayin uyvar gercekten guzel sekilde galibi ve tahtayi cozmussunuz.size tebrikler.size ozel baska sorum olacak.klgyo dada metro vardi.2 haftadir satici durimunda ve klgyo dusuyor.bilgin varmidir bu hisse icin ve galip icin.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •