Sayfa 280/916 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by mühendis34 Yazıyı Oku
    Açığa satış yapanlar genel olarak yusuf Yusuf artık desene. En azından açığı aynı gün kapatacaklardır korkudan.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aciga hic satis yapamayacaklar ayni gunde olsa.sistem elinde olmayan hissenin satisina izin vermeyecek.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Aciga hic satis yapamayacaklar ayni gunde olsa.sistem elinde olmayan hissenin satisina izin vermeyecek.

Maalesef açıklama o yönde değil, fiyat dalgalanmasını olduğu hissede tedbir koyacam diyor. Sasa en basit örnek hoca

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ben sanki tum imkb icin anladim.

4. Gençler nerde 6 lira olacak diyen abiniz?
    Boğazım yırtıldı size trade edin yakalanmayın derken..
    Sonuç;
    1- Galip açıkçıları biçer. Ortalamasına takılmayın yeterince çorba aldı..
    2- Algıya oynar. Piyasada az bir mal kaldı, onu toplayacak.
    3- Takaslara takılmayın. Metro yatırımın alt katı Şeker yatırım onun altında Marbas.. yeterli herhalde...
    4- Benim tahminim biraz daha korkutabilir, 4- 4.50 arasıda çalkalayıp soluksuz 6-6.5 a çekecek . Zamanlamasını kestiremiyorum.. Bende 3.60 dan aşağı 3.40 topladım. Artık kıpırdamadan bekleme zamanı..
    5- Bu tahtayı bırakmaz. Borsaya ilk girip yaptığı tahta Tekstilbank..
    6- Bir kağıt twittera, Facebook a düştüyse, ordan görüp gerizekalının biri burda mal pazarlıyorsa, o tahta keriz silkelemeden gitmez.. o yüzden defalarca uv kağıdı değil kar görünce yapıştırın diye söyledim durdum. Şimdi işler değişti..
    7- son kez söylüyorum , bu tahta 6.5 görecek ama kan işetecek.. dayanabilen kalsın..

5. Selam arkadaşlar bu hisseden hiç bir zaman ve hiç bir kimse için vazgeçmeyeyeceğim.Aslında her zaman her borsacının uzun vadeli düşünmesinden yanayımdır ama aslolan hedeflerdir.Her hisseye girişte kendinize hedef bir fiyat koyarsınız ve bir de vade bazen hisse hedef fiyata erken vadede ulaşır ve satarsınız.Tabi ki bu her hisse için geçerli değildir mesela ben ASELSAN da hiç fiyata bakmam,satış ta yapmam param olursa alış yaparım.ICBCT gene iddia ediyorum iyi yerlere gelecektir diye umuyorum,borsada benim dediğim kanundur diye bir dayatma asla olamaz.3.82 den aşağıya alıma geçtim ve 3.13 e kadar da korkusuzca alır vr beklerim.Bu hisse için bir haber ya da iyi gelecek 9 aylık ivme yaratabilir.En iyi haber İspanya dan gelecek mahkeme haberi olur,eğer oradan iyi bir haber çıkarsa hisse güzel yerlere gelir bence.Yazdıklarım yatırım ve yönlendirme amacı taşımaz.Güzelliklerle kalın.

6.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Ortaklar hayırlısı olsun hiçbir şey kısmetten ve nasipten gayrı olmaz.Dün 3.71 den elimdeki lot miktarını bayağı artırmıştım.Sabah açılışta da hisse 3.71 de bayağı kaldı ve ben o esnada 31.40 işlem gören JANTSA hissemi 31.50 den satışa koymuştum ve satılsa 3.71 den bir miktar daha ICBCT alacaktım ama dediğim gibi her şey nasip ben dün çoğalttığım hisselerime sevinirken bugün kıntırlık yapıp kaçırdığım lotlara yanıyorum.Hisse ile ilgili pozitif düşünmeye devam ediyorum ve orta vadede 5 e yolculuk yapacağını düşünüyorum. Hoşluklarla kalın.
    Benim hisse ile ilgili yazdıklarım bunlar.Tek bir Allah ın kulu 6 olur dediğimi ispatlayamazsa müfteridir ve lütfen yazdıklarına itibar etmeyin kendisi mal pazarlar ve tüyer.Benim yazdığım şöyle bir yazı da var sosyal medyada 20 binden fazla üyesi olan Borsa Tatlıcısı grubunun kurucusu Ali Gürsu bu hisse için 6 tl hedef fiyat verdi.Çok şükür yazdıklarımız ortada ve hepsinin de arkasındayız.Aman siz siz olun bu hisse 6.5 olur yazan pazarlamacılara dikkat edin.Hoşluklarla kalın.

7. Hay amk böyle şansın..sen ve sosyal medya mallarını tahtadan ****** ettiler zannettim.. Allahtan aldığın 3-5 kuruşluk mal.. ama koyunlar buraya geri geldiyse Galip sizi kovana kadar bizi oyalayacak..

8. Bak sen?? İspanyadan mahkeme haberi gelecekmiş???
    Gelse ne olur? Gelmese ne olur?
    Tahtayı iki kişi istediği tarafa götürüyor, çıkmış sallıyor..
    Boyuna posuna bakmassın? Bir halttan anlamazsın, biyerlerden duyup üç kuruşluk hisse alır, sabahtan akşama kafa ütülersin, üstüne karı gibi car car car..
    Birdaha buraya yazan senin gibi karaktersizdir..

Sayfa 280/916 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •