Aciga hic satis yapamayacaklar ayni gunde olsa.sistem elinde olmayan hissenin satisina izin vermeyecek.
LG-H818 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aciga hic satis yapamayacaklar ayni gunde olsa.sistem elinde olmayan hissenin satisina izin vermeyecek.
Maalesef açýklama o yönde deðil, fiyat dalgalanmasýný olduðu hissede tedbir koyacam diyor. Sasa en basit örnek hoca
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sanki tum imkb icin anladim.
Gençler nerde 6 lira olacak diyen abiniz?
Boðazým yýrtýldý size trade edin yakalanmayýn derken..
Sonuç;
1- Galip açýkçýlarý biçer. Ortalamasýna takýlmayýn yeterince çorba aldý..
2- Algýya oynar. Piyasada az bir mal kaldý, onu toplayacak.
3- Takaslara takýlmayýn. Metro yatýrýmýn alt katý Þeker yatýrým onun altýnda Marbas.. yeterli herhalde...
4- Benim tahminim biraz daha korkutabilir, 4- 4.50 arasýda çalkalayýp soluksuz 6-6.5 a çekecek . Zamanlamasýný kestiremiyorum.. Bende 3.60 dan aþaðý 3.40 topladým. Artýk kýpýrdamadan bekleme zamaný..
5- Bu tahtayý býrakmaz. Borsaya ilk girip yaptýðý tahta Tekstilbank..
6- Bir kaðýt twittera, Facebook a düþtüyse, ordan görüp gerizekalýnýn biri burda mal pazarlýyorsa, o tahta keriz silkelemeden gitmez.. o yüzden defalarca uv kaðýdý deðil kar görünce yapýþtýrýn diye söyledim durdum. Þimdi iþler deðiþti..
7- son kez söylüyorum , bu tahta 6.5 görecek ama kan iþetecek.. dayanabilen kalsýn..
Selam arkadaþlar bu hisseden hiç bir zaman ve hiç bir kimse için vazgeçmeyeyeceðim.Aslýnda her zaman her borsacýnýn uzun vadeli düþünmesinden yanayýmdýr ama aslolan hedeflerdir.Her hisseye giriþte kendinize hedef bir fiyat koyarsýnýz ve bir de vade bazen hisse hedef fiyata erken vadede ulaþýr ve satarsýnýz.Tabi ki bu her hisse için geçerli deðildir mesela ben ASELSAN da hiç fiyata bakmam,satýþ ta yapmam param olursa alýþ yaparým.ICBCT gene iddia ediyorum iyi yerlere gelecektir diye umuyorum,borsada benim dediðim kanundur diye bir dayatma asla olamaz.3.82 den aþaðýya alýma geçtim ve 3.13 e kadar da korkusuzca alýr vr beklerim.Bu hisse için bir haber ya da iyi gelecek 9 aylýk ivme yaratabilir.En iyi haber Ýspanya dan gelecek mahkeme haberi olur,eðer oradan iyi bir haber çýkarsa hisse güzel yerlere gelir bence.Yazdýklarým yatýrým ve yönlendirme amacý taþýmaz.Güzelliklerle kalýn.
Benim hisse ile ilgili yazdýklarým bunlar.Tek bir Allah ýn kulu 6 olur dediðimi ispatlayamazsa müfteridir ve lütfen yazdýklarýna itibar etmeyin kendisi mal pazarlar ve tüyer.Benim yazdýðým þöyle bir yazý da var sosyal medyada 20 binden fazla üyesi olan Borsa Tatlýcýsý grubunun kurucusu Ali Gürsu bu hisse için 6 tl hedef fiyat verdi.Çok þükür yazdýklarýmýz ortada ve hepsinin de arkasýndayýz.Aman siz siz olun bu hisse 6.5 olur yazan pazarlamacýlara dikkat edin.Hoþluklarla kalýn.
Hay amk böyle þansýn..sen ve sosyal medya mallarýný tahtadan ****** ettiler zannettim.. Allahtan aldýðýn 3-5 kuruþluk mal.. ama koyunlar buraya geri geldiyse Galip sizi kovana kadar bizi oyalayacak..
Bak sen?? Ýspanyadan mahkeme haberi gelecekmiþ???
Gelse ne olur? Gelmese ne olur?
Tahtayý iki kiþi istediði tarafa götürüyor, çýkmýþ sallýyor..
Boyuna posuna bakmassýn? Bir halttan anlamazsýn, biyerlerden duyup üç kuruþluk hisse alýr, sabahtan akþama kafa ütülersin, üstüne karý gibi car car car..
Birdaha buraya yazan senin gibi karaktersizdir..
Yer Ýmleri