Kötü laf sahibine aittir.Bazýlarý burada 3.4 liralýk bu hisse 6.5 olur diyorsa bilin ki hisse pazarlýyordur.Güzel kalýn.
Kötü laf sahibine aittir.Bazýlarý burada 3.4 liralýk bu hisse 6.5 olur diyorsa bilin ki hisse pazarlýyordur.Güzel kalýn.
bu isler hic belli olmaz halkin maliyeti 2 nin alti nerden satsa kar sizler yil sonu 5 6 yi beklerken 2 lere dusmesinde
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün yazdýklarýmýn arkasýndayým ve hepsi de doðru.Siz siz olun 3.4 liralýk hisse için 6.5 olur diyen hisse pazarlamacýlarýndan uzak durun.Güzel kalýn.
Bütün yazdýklarým satýrý satýrýna doðru ve hepsinin arkasýndayým.Sorgulanmasý gereken, tek satýr daha yazarsam karaktersizim deyip bu kadar uzun,uzun yazmak.Siz gene de 3.4 liralýk bir hisse için 6.5 lira olur diyen hisse pazarlamacýlarýna çok ama çok dikkat edin.Güzel kalýn.
Arkadaþlar bu þeref haysiyet yoksunu hiçbir bilgisi olmadýðý için sürekli çarpýtacak,iftira atacak o yüzden son kez ayrýntýlý bir açýklama yapmak ihtiyacý duydum..
Dönün bakýn..üstüne basa basa uv hissesi olmadýðýný sebepleriyle söyledim..Hisseyi aþaðý çevireceði gün seans içinde belirttim..
..ilk iki harekette yeterince kar aldým ve Ben daha önce belirttiðim gibi karla aldým..Elimdeki malýn ortalamasý 3.52 ama realitede ''0'' ... o yüzden hiçbir zaman problemim yok..
Þahsi öngörümü tekrar söylüyorum;
Bu hisse 6.5 görecek ancak Galip twitter,facebook çulara zýrnýk kaptýrmaz.. Sosyal medyacýlarý, kredicileri manyak edecek...yarýn küçük bir örneðini muhtemelen yaþatacak.. Eðer sert aþaðý yaparsa ben toplamaya devam ederim ama reel ortalama 1 lirayý bile bulmayacak..Bu tahtanýn olayý bu..Anlayana defalarca anlatmaya çalýþtým..
Üzgünüm ama yazdýklarým en azýndan borsanýn en temel kuralý kuralý olan nakit ve ihtiyacýn olmayacak parayla iþlem yapanlar için..
Bunlar tamamen þahsi öngörüdür,herkes þahsi kararlarýný kendi þartlarýna göre alýr..
Bu köylü kurnazý , cahil yüzünden gereksiz yere topici meþgul ettim..Tekrar kusura bakmayýn..iyi haftasonlarý..
Montaigne in çok önemli bir sözü var diyor ki dünyanýn en büyük cezaevi cahil insanýn kafasýnýn içidir.Þimdi bu cahile soruyorum uzun vade hissesi deðildir diyen sen hem de 6.5 olacak diyen de sen.Topraðýn bol olsun Montaigne.O zaman adama derler ki bu hisse 6.5 olacaksa ve uzun vade hissesi deðilse ekim,kasým 6.5 olacak.Topraðýn çok bol olsun Montaigne.3.4 liralýk bir hisse için 6.5 olur diyen hisse pazarlamacýlarýna asla inanmayýn ve güzelliklerle kalýn.
Yer Ýmleri