AYNEN
Ağlayınca para vermiyorlar
Satıp başka yerde denemek gerekir
Printable View
))))))) işte şimdi mal almanın zamanı gelmiş demektir. )))))))) ne demişler bin kere ölç bir kere kes (soyle). )))))
10-15 gün içinde tren bu istasyondan kalkar arkadaşlar 2.16 dan satmış biri olarak aranıza boşuna dönmedim ytd :))
Hareket yaklaşıyor 10 gün içinde bekliyorum rakam yok ama hareket ve bereket olacaktır ytd :))
Yakin takibe aldim bugün itibariyle...ufaktan mal yapmaya baslayalim...Güclü durdu bugün. 1.60 - 1.67 arasi maliyet icin uygun görünüyor. Y.T.D.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
bigborsa nerdesin sıki tut daa...gelior 3,33 olmadı 149 naber????az sonraaaaa...
Endeks çökmüsken kagıt sağlam durdu :) demekki dibi bu seviyeler hedef sasmaz 3.33 olcak ama 15 ocak ama 15 Mayıs ama 15 Aralık olcakta ne zaman
Geri sayım başladı hadi bakalım hareket berekete dönüşmeli yoksa Mayıs'a kadar satmam ytd:))
Güzel olacak gibi..eklemeye devam...1,70 hacimli gecilsin bugün..2 hedefe girer..Y.T.D.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
slm ortaklar ulaşı incelerken bugün bi benzerlik gordum ..tarih haftaya perşembe yani 18.01.2017..bu tarihe dikkat edin...çok sert bi hareket gelebilir belkide haber eşliğinde...ama aşağıda 165i kırmamamız lazım..bigbaorsa ayın 15ini demişti bakalım kimtutturacak...
oha lan yazarken almış manyaklar ..174 olmuş acaba biş hata mıyaptık haftaya eğil de bu perşembe mı o gün??
tekrar 75 oldu burayı geçerse 83 e kadar gidebilir ve benim haftaya beklediğim hareketi bugüne alablir...
175 ten malı salladım ama speğimiz almadı sonrada 170 e kadar aşağı bastı.Gidecek olsa benim yüklü malı alırsı.
75 e yuklu mal yazmak mantiklimi. Helede boyle sığ tahtada. Parcalasaydinya. Gitmesini istemeyen gibi takoz koyuyorsun
Genelde satarım ama tekrar yüksekten alırım sonrada elimde kalır.o yüzden satayım bakalım tarih tekerrüredecek mi dedim olmadı.Ama spek boşa bekleme 175 ten o malı sana vermem artık.Direk hedef büyüdü 1.98 oldu.ister al ister bekle
Millete iyi olacak deyip 3 kademede satmaya çalışana burada söylenen lafların tamamı katmerli gelsin
gedık topluyorsa o kaat gıder...
bizim eşşek bugün 75i geçemezse hareket haftaya persembeye kalır dünkü tahminim yönunde 4 işgünü hisseyi baskılayabilirler ...ama sonrası roket olur işallah...
dün gedik topluyor diyenler bugün gedikten malı yediriyor. oyuna gelmeyin derim. ben 73 e sattım çıktım. gideceği yer 1,40 altı. ytd
Bu roketin gazı bitmiş
belkide mazut topluyordur...kim bilir..ha bu arada bana güvenipte sakın ha sakın mala girmeyın...zaten tahtada asıl sorunda bu mal çok dağınık belkide o yuzden gitmıyordur..ama benim gibi de elinizde patladıysada azıcık sabır edin ..bigborsa pazartesi dior ben persembe diorum..işallah bigborsa bilirde bian önce çıkışa geçer sermayesinden fazla kar edipde hala geberik başka kağıt kalmadı..yazık gunah yauf...
Hala kar diyorsunuz. Kar değil,yani faaliyet karı yok ortada. varlık satışı elde ne var ne yok satıyorlar bunu da kar diye gösterip eldeki hisseleri çakıyorlar. bunu anlamak zor olmasa gerek. azıcık incelerseniz her şey ayan beyan ortada, faaliyet karı olmayan yani üretmeyen şirketler batmaya mahkumdur. tek şunu diyorum bu fiyatlardan satış fırsatını kaçıranlar 1,30 dan satayım diye uğraşacaklar. Söylediklerim beni bağlar. ytd
sn osman91 size en iyi cevabı FİYAT verecektir umarım...saygılarla...
osman 91 yüzünden söylediklerim beni bağlar diye milletin kafasını karıştırmaktan başka bir şey değil seni bağlsrsa söyleme kardeşim kaptırdık malları senin havraların yüzünden
sn osman 181 oldu 183dede sağlam bi direnç var orayıda gecerse roket formasyonu olusur...
Harekat bugünmüş 181 ler gidiyor güze ateşlendi
kimsenin lafıyla hareket etmeyin yol uzun hedef 3 tl. kaptırmayın malları
osman91 de 1.30 dan bahsediyor..Ne diye yazıyorsun kardeşim bu rakamları milletin kafasını karıştırıyorsun..Sen bekle 1.30 ları rüyanda mı görürsün artık orasını Allah bilir..
Benim yazdıklarımla satanlar varsa özür diliyorum kendilerinden. Yazdıklarım benim düşüncelerimdi ki sonuna YTD yazdım. Umarım tavana gider daha çok kazanırsınız.