bizim eşşek bugün 75i geçemezse hareket haftaya persembeye kalır dünkü tahminim yönunde 4 işgünü hisseyi baskılayabilirler ...ama sonrası roket olur işallah...
dün gedik topluyor diyenler bugün gedikten malı yediriyor. oyuna gelmeyin derim. ben 73 e sattım çıktım. gideceği yer 1,40 altı. ytd
Bu roketin gazı bitmiş
belkide mazut topluyordur...kim bilir..ha bu arada bana güvenipte sakın ha sakın mala girmeyın...zaten tahtada asıl sorunda bu mal çok dağınık belkide o yuzden gitmıyordur..ama benim gibi de elinizde patladıysada azıcık sabır edin ..bigborsa pazartesi dior ben persembe diorum..işallah bigborsa bilirde bian önce çıkışa geçer sermayesinden fazla kar edipde hala geberik başka kağıt kalmadı..yazık gunah yauf...
Hala kar diyorsunuz. Kar değil,yani faaliyet karı yok ortada. varlık satışı elde ne var ne yok satıyorlar bunu da kar diye gösterip eldeki hisseleri çakıyorlar. bunu anlamak zor olmasa gerek. azıcık incelerseniz her şey ayan beyan ortada, faaliyet karı olmayan yani üretmeyen şirketler batmaya mahkumdur. tek şunu diyorum bu fiyatlardan satış fırsatını kaçıranlar 1,30 dan satayım diye uğraşacaklar. Söylediklerim beni bağlar. ytd
Yer İmleri