Sayfa 284/464 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by korkusuz525 Yazıyı Oku
    Gedik dün aldıklarını bugün veriyor. Öğleden sonra da satıcı olabilir. İş Yatırım ise uzun zamandır oluğu gibi malı topluyor. Ben biraz 1,74'den verdim, aşağıdan almak üzere. 1,69-1,75 arası gidip gelecek gibi buraları ne tarafa kırarsa o tarafa kayabilir.
    Öğleden sonra Gedik alıcı, Ak Yatırım satıcı olmuş. Bugünkü işlemlerin dağılımına bakıldığında hissede pek kalıcı yükseliş yönünde beni ikna etmedi.
    Attached Images Attached Images

bizim eşşek bugün 75i geçemezse hareket haftaya persembeye kalır dünkü tahminim yönunde 4 işgünü hisseyi baskılayabilirler ...ama sonrası roket olur işallah...

3. dün gedik topluyor diyenler bugün gedikten malı yediriyor. oyuna gelmeyin derim. ben 73 e sattım çıktım. gideceği yer 1,40 altı. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by osman91 Yazıyı Oku
    dün gedik topluyor diyenler bugün gedikten malı yediriyor. oyuna gelmeyin derim. ben 73 e sattım çıktım. gideceği yer 1,40 altı. ytd
    osman 1.4 a gelir mi kardeş nabalım satalım mı deme yaw 1.4 çok zarar ettirir tühh tühh vah vah nerden bulaştık allah kahretsin osman kardeş tşkler bilgilendirdiğin için hemen çıkıoruz sağolasın

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    bizim eşşek bugün 75i geçemezse hareket haftaya persembeye kalır dünkü tahminim yönunde 4 işgünü hisseyi baskılayabilirler ...ama sonrası roket olur işallah...
    174ten dünki aldığımı verdim 170veya 169u kadar gerileyebilir beklediğim yukselişe (perşembeye)hadi işallah az kaldı rokete...

6. Bu roketin gazı bitmiş

Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Bu roketin gazı bitmiş
    belkide mazut topluyordur...kim bilir..ha bu arada bana güvenipte sakın ha sakın mala girmeyın...zaten tahtada asıl sorunda bu mal çok dağınık belkide o yuzden gitmıyordur..ama benim gibi de elinizde patladıysada azıcık sabır edin ..bigborsa pazartesi dior ben persembe diorum..işallah bigborsa bilirde bian önce çıkışa geçer sermayesinden fazla kar edipde hala geberik başka kağıt kalmadı..yazık gunah yauf...

8.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    belkide mazut topluyordur...kim bilir..ha bu arada bana güvenipte sakın ha sakın mala girmeyın...zaten tahtada asıl sorunda bu mal çok dağınık belkide o yuzden gitmıyordur..ama benim gibi de elinizde patladıysada azıcık sabır edin ..bigborsa pazartesi dior ben persembe diorum..işallah bigborsa bilirde bian önce çıkışa geçer sermayesinden fazla kar edipde hala geberik başka kağıt kalmadı..yazık gunah yauf...
    Hala kar diyorsunuz. Kar değil,yani faaliyet karı yok ortada. varlık satışı elde ne var ne yok satıyorlar bunu da kar diye gösterip eldeki hisseleri çakıyorlar. bunu anlamak zor olmasa gerek. azıcık incelerseniz her şey ayan beyan ortada, faaliyet karı olmayan yani üretmeyen şirketler batmaya mahkumdur. tek şunu diyorum bu fiyatlardan satış fırsatını kaçıranlar 1,30 dan satayım diye uğraşacaklar. Söylediklerim beni bağlar. ytd

Sayfa 284/464 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •