Hsbc taze oran
20% TL ye
3.50-3.75% arasi Usd, miktara gore degisiyormus.
Yarin dusecek mesaji gelmis bu arada, herhalde 0.25-0.50% daha duser dediler..
Paranin adresi bist mi ne? :)
Syg,
Printable View
Hsbc taze oran
20% TL ye
3.50-3.75% arasi Usd, miktara gore degisiyormus.
Yarin dusecek mesaji gelmis bu arada, herhalde 0.25-0.50% daha duser dediler..
Paranin adresi bist mi ne? :)
Syg,
2001 krizinden sonra dolara bu denli gecis olmusmuydu tam rakamlari bilmiyorum ancak tarih tekerrur edecekse ki o zamanda 1.8 lerden yillarca 1.25-1.5 arasinda surunmustu dolar tabi yerli politikalardan ziyade parasal genislemeler nedeniyle olusmustu dusuk kur, su an oyle bir ortam yok ancak yine de full dolara gecmek riskli gozukuyor gecen sene bu zamanlarin faizine gore gorece tl mevduat fena gozukmuyor tabi stopaj avantajiyla beraber (en azindan mart ayina kadar) yuksek oranlardan baglayanlara ve enflasyona bakinca dusuk su an oranlar.Bugun bankalara verilen mesaj benzeri mesaji vatandasa aylardir veriyorlar inceden .bozun dovizleri mevduata gommeyin paralari harcayin is yapin is kurun gayrimenkul alin baskisi var.Doviz bitik faizler dususte gayrimenkul hepten olu vaziyette mevcut kredi faizleriyle sifirdan is kurmak hayal.Zaten piyasa da para donmemesinin sebebide bu kayitdisi ekonomimizde millette para var ancak secimler ,kurlarda ani yukselis beklentisi ve yuksek mevduat ve kredi faizi harcamalari bicak gibi kesti.
viop teminat 22.50% günlük
250 bin üstü miktarlar için
Vakıf 19.75
Halk 20.25
Yapıkredi 19.75
Akbank 19
http://www.hisse.net/topluluk/showth...25#post3023825
7 ocakta zinnurhanım akbank oranı 19.50 demiş o zaman 22 23 arası oran veriyordu :) 1 ay geçmiş şimdi ki oranı 19 :) diğer bankaları bilmem ama benim açımdan inandırıcılığı kesinlikle yok
HALKBANK ta bugün faizleri indirdi yine 19-20 aralığına...
COMING SOON...Yarın size en yakın şubelerde...
onceden soylemistim!
genel hepsi bankalar vadeler daha cok inecek!
http://www.hisse.net/topluluk/showth...24#post2881524
Çokbilmişlik yapma.
Enflasyon %20.35 Cıktı düşüş falan yok
Dolar sabit dolar düşerse %10 mevduat faizine geri döneriz zaten Enflasyonun altinda faize koyanlarin paralari erisin çok güzel
Herkes hakettigini yaşar😊😊
Merkez bankasi faizleri 6 Martta 500 Baz indirsin Zaten %19-20 Oran aliyoruz değilmi ?
Dolarida görürüz ozaman başa sarinca döngü.
Kasimda stopaj indirimi varken oranlar 25-27 arasiydi diye hatirliyorum. O zaman enaz 6 aylik baglamamis olmam ve dahasi var...
Gunluk vadeliden cikip dolara girip terste kalmis olmam benim bu ekonomi isinden anlamadigimi net gosterdi. Bir de bu parayla ev alip o evdende zarar edersem triple yapmis olacagim...yazdiklarim bir ibret ve aksi yatirim tavsiyesidir...
Mevduat dan ayrılan arkadaşları bekleriz :)
1 aydır ortalama %23-26 arası gidiyor memnunum.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...09#post3133509
sevgili newstr ve yuji.. oran listesi yaparken zinnur hn mın oranlarına şüpheyle yaklaşmakta yarar var derim. ahme vakası olabilir.
Bugün, okullarda Andımız'ın okutulmamasıyla ilgili araştırma önergesi, AKP ve HDP.nin ret, MHP.nin de çekimser oy vermesiyle reddedildi.
İyi parti ve Chp dışında. işbirliği yapıp türklüğü unutturmaya çalışan 3 parti var mecliste ne yazık.ki.
cok bilmislik degil!
kendi ulkenin tecrubesin soyluyorum size! ayni olaylar 5 yil once ve bu yil da oldu orada!
24% iyken turkiyede ben soyledim 18 lere ve sonra 15 lere inecek kimse inanmadi! cok bilmislik nedir!!?
enflasyon falan hepsi hava! enflasyon da 20 degil! daha fazladir!
paralari topladilar
dolardan korkuttular hisseden ayrittilar
bir cok insan simdi 24 den 20 ye inmis hala bankada parasi
bu ulkelerde dolari sen ve ben bellirtirmiyoruz! devlet kendi dolari kontrol ediyor!
bunlar pastoru 1 ay erken biraksaydilar ve amerika konsulatin ankrada olaylarin cikartmasaydilar dolar hic 6 ni gormezdi!
ben sen yok bile, sabanci ve ozyegin hepsi paralarin simdi dolara cevirseler dolar 10 olurmu sizce!
hayir
zor edip 10 20 kurus oynar