-

Originally Posted by
bjkay
Dolara yenik düşecez galiba e-mevduat halkbank 4.25 idi 25k ustu. Al sat marjı da makul geldi.

Originally Posted by
ZinnurHanım
250 bin üstü miktarlar için
Vakıf 19.75
Halk 20.25
Yapıkredi 19.75
Akbank 19
Dün yazdığınız vakıf dolar yüzde 5 oranını nerenizden uydurdunuz zilli hanım?
-
Kasimda stopaj indirimi varken oranlar 25-27 arasiydi diye hatirliyorum. O zaman enaz 6 aylik baglamamis olmam ve dahasi var...
Gunluk vadeliden cikip dolara girip terste kalmis olmam benim bu ekonomi isinden anlamadigimi net gosterdi. Bir de bu parayla ev alip o evdende zarar edersem triple yapmis olacagim...yazdiklarim bir ibret ve aksi yatirim tavsiyesidir...
-

Originally Posted by
Webster
Kasimda stopaj indirimi varken oranlar 25-27 arasiydi diye hatirliyorum. O zaman enaz 6 aylik baglamamis olmam ve dahasi var...
Gunluk vadeliden cikip dolara girip terste kalmis olmam benim bu ekonomi isinden anlamadigimi net gosterdi. Bir de bu parayla ev alip o evdende zarar edersem triple yapmis olacagim...yazdiklarim bir ibret ve aksi yatirim tavsiyesidir...
Hisse almaya karar verirsen haberimiz olsun hisseleri satacam [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Mevduat dan ayrılan arkadaşları bekleriz 
1 aydır ortalama %23-26 arası gidiyor memnunum.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...09#post3133509
-
sevgili newstr ve yuji.. oran listesi yaparken zinnur hn mın oranlarına şüpheyle yaklaşmakta yarar var derim. ahme vakası olabilir.
-

Originally Posted by
Kartal5
Halkbankın al sat marjı kaç?
2.25 kuruş diye hatırlıyorum. Yanıltmayım yarın gun içi tekrar bakarım.
-

Originally Posted by
Kartal5
Dün yazdığınız vakıf dolar yüzde 5 oranını nerenizden uydurdunuz zilli hanım?
Bana niye diyorsun...
-
Bugün, okullarda Andımız'ın okutulmamasıyla ilgili araştırma önergesi, AKP ve HDP.nin ret, MHP.nin de çekimser oy vermesiyle reddedildi.
İyi parti ve Chp dışında. işbirliği yapıp türklüğü unutturmaya çalışan 3 parti var mecliste ne yazık.ki.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri