bakalım bizi neye bindirecekler.....
Printable View
bakalım bizi neye bindirecekler.....
patronun demecini bulursanız daha iyi anlaşılır
nasıl yatırım yapıldıgı beklentileri
firmanın gelecegi
izlenmesinde fayda var
you tube ali can duran yaz çıkar
1) bu sene yüzde 50 büyüme patronun kendi ağzından duyuyoruz
2)2020 için ise yeni bir yatırım haberi..
https://www.instagram.com/p/Bu250v3n...d=rd7pef2vzam7
sanki biraz daha fazlası var
video da
hedefler ve vizyon
alınan mesafe
gerçekleşme
Virginia (işyatırım) süpürmeye devam et
Tez canlı ol
Bilanço gelmeden al
Kurumların raporları gelmeden al
Kingsailor un dediği muhteşem yatırım haberi gelmeden al
Millet üşüşmeden al
Her zamanki gibi Önder ol yatırımcıya
Korkak alıştırma elini
Seviyorum seni
Bunlar benim sayıklamalarım inanmayın 😀🤣
Kingsailor teşekkürler. Anadolu yatırımdaki uyanık 6.50 altından mal alacakmış. Bu havada vermeyen virginia sana verir mi? Bak alışta ilk sırada pastaya bak. Aslanım benim süpürsen süpür
önmüzdeki hafta hisse performansı bilançoyu az çok belli eder diye düşünüyorum
bu arada şu anda elimde bulunan blcyt şirketi ile bu gün görüştüm...aşağı yukarı benim tahmin ettiğim gibi iyi bilanço gelecek...2018 geçen yılın aynı çeyreğinden daha iyi bir bilanço gelecek...krizin olduğu bu ortamda geçen yıldan iyi bir performans sergileyecek şirketlere rağmen olacaktır...
Keko bey sana kaf yetiştirmek şstemiyorum ama beni zorlama şuan en büyük pozisyon aşaayuksrı bende ama bir gercek 43 milyon kur borcu
87 milyona cıkmış
Son üceyrekte karelde 340 milyondan 229 milyonadüşmüş hals sen karelin kur borcu artmış diyorsun iyi bak he bu arada yüklü pozisyonum var durduda ama aldığım bilgi cok iyi bir satış ve kar görebiliriz
Taş gibisin be Durdo bugun endekse de kafa tutuyorsun...
Zalım accuk daha gevşesede ortilik bağlarını guvvetlendirsek :))
ben karelde geçen yılın aynı çeyreği ile karşılaştırıyorum dostum...yoksa 345 ten 215 e son çeyrekte düştüğünü biliyorum...senin ile tartışmaya gerek yok dostum...ben de hem karelde hem durdoda hem de blcyt da olumluyum...
durdonun normalde kur riski son çeyrekte dövizin %12 düşmesinden dolayı 75 milyonlara düşmesi lazımdı ama son çeyrekte kapta açıklamadıkları ama bizim başka bir haber sitesinden görüp paylaştığımız kesim makinası alımı vardı..işte o alım miktarı da 10 milyon tl değerinde döviz bazlı idi..işte o yüzden de döviz düşmesine rağmen durdonun kur riski miktarı yine 86 milyonda kaldı...
karel de ise tek sıkıntı çok yüksek beklenen karın beklenenden biraz az gelme ihtimali ve bu ihtimalin kar realizasyonlarına neden olmasıdır..ki şu anda karel bu riskini fiyatını düşürerek nötrlüyor...karel orta ve uzunda kazandırmaya devam edecektir ama kısada biraz teredütüm var...ama bakarsın beklentiler dahilinde de çok iyi bir kar da açıklayabilir ona bir şey diyemem..sonuçta herkes kendi riskini kendine göre ayarlayacaktır..
Anlaşılan piyasada mal kalmamış. Bu endekste veren olmadığına göre. Ya da herkes şirketin geleceğini gördüğü için malını sahiplenmiş. Nihayet durdonun kıymeti ortaya çıkmaya başladı.
Ilk defa bozuk günde saglam durdu... Hayret gerçekten....
Sn cigerci verdi gazi... Millet atladı üstüne galiba...
Bu hareket insallah bilançonun öncü fiyatlamasidir...
Birde sn .keko nun yaktın beni DURDO dediğini duyar gibiyim...:cool:
Seviyorum sizi. Bu tahmin ettiğim bilanço gelirse zaten millet uçurur onu. Almak için düşmesini bekleyenler varmış diye duyunca tepem attı. Bir hisse bu kadar ezilmez ya. Yok Anadolu yu bekle yok bunu bekle. İnşallah yeni yatırım haberleri veya şirket raporları gelirde uçar. Ama seviyorum ben VİRGİNİA ‘yı. Bak alışta ilk sırada. Aşkımız daim olsun.
Cok heyecanlanmayalim.. Kareli de götürdüler boyle... Şimdi durumu malum....
6 ile 8 arasında bekliyorum. Bu şekilde sene sonuna kadar kar devam ederse özsermaye mükemmel olur. Benim için özsermaye kalemi ve favök çok önemli. Zaten bu ikisi zamanla fiyata yansır. Geçmiş yıl zararını bu yıl kapatır ve artıya da geçer.
Yeterki paramız var diye kasılanlar bu hafta VİRGİNİA ‘nın yaptığı gibi ağızlarının payını alsın.
Mallarını kaptırsınlar. Virginia fiyata endekse bakmadan bulduğunu alıyor. Bugün olduğu gibi. Ucuzlayınca alacakmış bazı lüzumsuzlar. Grafik dönüyormuş. Alacak mal bulursa alırlar. Çok beklerler. Grafik gerçekten döndü ama kime döndü 🤣🤣🤣🤣🤣
Cigerci bey... Kime laf sokuyorsunuz... Acik olun.... Lafı dolandırmaya gerek yok...
Su asamada net kar çok önemli değil.. Önemli olan ciro ve faaliyet kari.....
Kapanisa yakın 6.90 dan 9.999 lot alındi... Mesaj mi vermek istiyorlar acaba... Ciro 99 milyon gelmesin 🤣🤣🤣
Ben üstüme alnmadim. Zira ne Anadolu dan işlem yaparım ne de düşsün diye beklerim.... Ama merak ettim kimmiş diye... Ondan demistim
Ama bu Anadolu daki arkadaşin bi bildiğimi var yoksa o da bizm gibi "iyi gelecek tahmini" üzerine mi mallandi acaba?
http://www.isfikirleri-girisimcilik....e-devam-ediyor,
oldukça enteresan bir haber...
durdo bildiginiz karton ambalaj yapmıyor
sofistike ürün üretiyor
yapılan yatırımlar
bu yönde
Borsada bilançosu fiyatlanan firma varmı diye soran olursa Durdo yu soylersiniz. Fiyatlanan gelmesi muhtemel guzel bılanço ama beklenen yada beklenen fazla gelecek olan bilanço firmayı hakettiği değeri vermeye devam edecektir.
Bu fiyatlar gelecek olan bilanço ve karlılık açısından çok kötü hakeettiği yerler değil maalesef, ama tarihi zirvesi olan 7,50 yakın olması sebebiyle korkanlar olacaktır.
Ama en çok sevidiğimiz yatırım metodu olan şu hisse çok düştü alalım dan, bu hisse niye yukselıyor bir bakalıma geçiş olması dileğiyle,
Beklenti var ama bu kadar zayıf haçim çok şaşırtıcı gerçekten...Hoş bakıyorum takipcide bugun 8 kişiyi geçmedi...:cool: