Sayfa 282/656 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Kingsailor teşekkürler. Anadolu yatırımdaki uyanık 6.50 altından mal alacakmış. Bu havada vermeyen virginia sana verir mi? Bak alışta ilk sırada pastaya bak. Aslanım benim süpürsen süpür

2. önmüzdeki hafta hisse performansı bilançoyu az çok belli eder diye düşünüyorum

3.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    önmüzdeki hafta hisse performansı bilançoyu az çok belli eder diye düşünüyorum
    Geçen yıl aynı döneme göre en az %500 artış gösteren bir bilanço bekliyorum. Geçen yıl 1.132.000 gelmiş. Benim fikrim inanmayın😀🤣

4.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Geçen yıl aynı döneme göre en az %500 artış gösteren bir bilanço bekliyorum. Geçen yıl 1.132.000 gelmiş. Benim fikrim inanmayın����
    mantıklıdır...durdo bu piyasada dikkatleri çekecektir...benim ciro beklentim 75 milyon ...net kar beklentim ise 8,5 milyondur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. bu arada şu anda elimde bulunan blcyt şirketi ile bu gün görüştüm...aşağı yukarı benim tahmin ettiğim gibi iyi bilanço gelecek...2018 geçen yılın aynı çeyreğinden daha iyi bir bilanço gelecek...krizin olduğu bu ortamda geçen yıldan iyi bir performans sergileyecek şirketlere rağmen olacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Keko bey sana kaf yetiştirmek şstemiyorum ama beni zorlama şuan en büyük pozisyon aşaayuksrı bende ama bir gercek 43 milyon kur borcu
    87 milyona cıkmış
    Son üceyrekte karelde 340 milyondan 229 milyonadüşmüş hals sen karelin kur borcu artmış diyorsun iyi bak he bu arada yüklü pozisyonum var durduda ama aldığım bilgi cok iyi bir satış ve kar görebiliriz

7. Taş gibisin be Durdo bugun endekse de kafa tutuyorsun...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. Zalım accuk daha gevşesede ortilik bağlarını guvvetlendirsek )

Sayfa 282/656 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •