Ters bir durum olmazsa Naten 3 haneli rakamlara yerleşmiştir. Çok ciddi düşüş düzeltme yaşayacağını düşünmüyorum he yaşarsak sağlık olsun der beklemeye devam derim sonuç olarak yükseliş trendin de olan hisse Naten.
Printable View
Ters bir durum olmazsa Naten 3 haneli rakamlara yerleşmiştir. Çok ciddi düşüş düzeltme yaşayacağını düşünmüyorum he yaşarsak sağlık olsun der beklemeye devam derim sonuç olarak yükseliş trendin de olan hisse Naten.
Umarım anlamışsındır
Ya niye düşünüyosunuz bu kadar çok malı olan düşünsün 10 TL Düşüş 20 milyon, 20 Tl düşüş 40 Milyon, 30 Tl Düşüş 60 Milyon Tl Eksi ye düşürür malum geri alım lot sayısı , ben o kadar mal geri alsam hemen çok çıkması nı istemem biraz zamana yayardım yoksa dikkat çekerdi , onun için tahta cı ne yaparsa dogru yapıyodur , ben yılbaşından beri tahtayı takip ediiyorum alıştım artık tahta haereketlerine , tahtadan kısa anlık para kazanma zor , beklersen benle kazanırsın diyor net , yatırım tavsiyesi deildir.
https://resmim.net/cdn/2022/10/25/OJdvx.png
DÜN YAPILAN HAREKET GÜZEL BİR YÜKSELİŞ ONAYI OLDU. BU GÜN İÇİN 104,40 ALTI KAPANIŞ OLMAMALI.
hadi ben de USD bazlı atıvereyim..
hafta..
https://i.resm.im/0sFdMKJ.JPG
size de tşekkürler hocam..
bir de günlükte aşağıdaki gibi bir ortalama mevcut.. bazen (diğer kriterlerde desteklediğine) bunun üzerinde güzel çıkışlar yakalanabiliniyor..
bol kazançlar..
https://i.resm.im/U7zgxpr.JPG
adamlar 5 dk tavana kadar çizdiler..:plc:
Keyif almak lazım yazılacak bir şey yok.
Sayin Anadolu Alp ve Ice Man ben genel olarak tahta uzerine konusdum , alinma yok , genel olarak tahta da satici yok 3 5 dk da tavana atabilirsin ayni cuma ayni bugun gibi , cuma tavanda Bank of a mal verdi iseler iki gun icinde malum kurum satis yapmak zorunda saklamasi olmadigi icin dun ve bugun onu bekliyolar diye dusundum bugun aksama dogru hareketlenebilir , cunku gun boyu tahtaci bile bunaldi ayni kademeler ver al ver al sonra birden tavana surdü bunun smart ve gesan la alakasi varmidir bilmem cunku bu tahta pek iplemezdi kendi basina takilir anlamadim neyse hayirlisi olsun siyelim guzel bir aksam oldu , biz de patrondan sirketten haberler gelseydi uzayda solugu alirdik ama yapacak bir sey yok , her kes kismetini yermis , tahtaya guvenimiz var , yatirim tavsiyesi deildir...
Sirketin Duran Varlıklar için 4 Milyar 770 Milyon TL
Sirketin Hazır Nakit Varlıkları 1 Milyar 670 Milyon TL
Sirketin Toplam Varlığı 6 Milyar 446 Milyon TL
Sirketin Borsa değeri bugün itibari ile 3Milyar 930 Milyon TL
Tahtacı !!!!! abudik gubudik şirketlere bak bu değerlere yaklasabilen bir güneş enerji santralleri olan varsa gidelim o tahta ya hayal deil gerceklekleri satın alıyoruz şu ki değerinin iki katına gelicekki tahta 6 Milyar 446 Milyon TL seviyesi tamam ederi budur dicez sonra Şirketten gelicek haberlerle rlede geleceği satın alicaz o zaman piyasa değeri ne olucak gelecek haberlere göre ve bilancoya göre karar veririz , Yatirim tavsiyesi değildir...
Spekülatörü tebrik edin arkadaşlar genelde hisse süründüğünde yada düşüş yaşadığında hep spekülatöre sitem edilir. Patrona sövülür forumda yada twitter da birader sana zorla hisse aldırmıyorlar yüzlerce hisse var bok atma sağ sola yanlış yerden maliyet yaptıysan hatayı kendinde ara ayrıca ben takas bakmıyorum bile gerek yok yazıyorlar devamlı Naten diğer hisseleri matruşka diye alma hisse sana zorla hisse aldıran yok yüzlerce hisse arasından niye Naten ve matruşkaları na geldin sebep ?şu hisseyi alalı 1 ay oldu forumda yazılarım duruyor 3 tavan yaşadık ayıptır yahu bok atmak.
21.09.2022 ilk tavan hisseyi aldığım gün. Foruma yazan yok beklenti yok. Küçük yatırımcı patrona sövüyor matruşka hisseler diye patron şirketi hisse topluyor fakat patrona sövme devam ediyor öküz yada çakal çok her neyse fakat temel yönden hissenin ucuz olduğudur gerçek olan budur.
Sayın Foton Magen Piyasa Degeri İstirakimiz Margün Piyasa Degeri 10 Milyar Olmuş , bizim şu an 4Milyar 240 Milyon yatırım tavsiyesi deildir...
Yol uzun ve engebeli inişli çıkış yola devam yatırım tavsiyesi deildir..
Senin göz ağrında B. ıle başlayan senet fiatlarını hak ediyor ama kafamdan geçen hedef fiat hayal , hayırlısı olsun..
445 bin lot pozitif kapattık,
Yukarıda linki atmamım sebebi Güneş Elektrik Sistemlerinden elk elde edilen akım ve gerilim DC dır, bu DC gerilim transformatör ceviricilerle AC Alternatif Akım a çevrilerek AC olarak şebekeye verilip Yeka kapsamında anlaştığı ucret uzerinden satis yaparlar.
Elektrikli Araba Bataryaları ise DC ile çalışır DC ile şarj olur aynı bizim Cep tel bataryaları gibi Adaptorler sayesinde Ac şebekenin Ac Volt DC volt veya Akıma çevrilerek Telefon bataryası şarj olur sistem aynı bu şekilde çalışır..
İlerde Bu elektrikli Araba Şarj istasyon veya dolum için Şebeke veya Elektrik İdaresinden normal ucretli AC elektriğe ihtiyaç duymadan bu paneller sayesinde üretilen DC gerilimi uygun aletlerle Araba sahipleri Arabalarını şarj edip gerekirse Elektrik serbest fiyatından otomobil sahiplerine belli bir fiat karsiligi satıp parada da kazanabilceklerdir.Benzin İstasyonu gibi düşünürsek istasyon benzini ve motorini satın alıp kar la satiyorken , Elektrik Şarj İstasyon sahipleri bu paneller sayesinde Elektrik üretip Elektrik satis yapıp para kazanabilceklerdir.Gunes panellerinin DC akım ve ya Gerilim üretmeleri çok avantajjjjj...
Sn Foton foruma girdiğimde tesadüf sizi otkar forumunda paylaşım yaptığınızı gördüm en baştan belirtiyim çok iyi temel analiz yapıyorsunuz. Otkar hissesi PD/DD 7,84 Sektör PD/DD 8,67 pahalı hisse değil otokar hissesi fakat ucuz hisse denemez fakat temel analizde sadece ucuz yada ederinde diye hisse alınıp satılmaz o da ayrı konu sizi etkileyen ne oldu Otkar hissesinde temel açıdan.
Ayrıca Sn Foton ben atılmıştım forumdan 3 yıl cezalı kaldım forum yönetimine teşekkürler affettikleri için. Otkar hissesinde Sn kartopu paylaşım yapıyor eski hissemle uzun dönem ortaktık o dönemde atılmıştım forumdan çok iyi takas takibi yapar. Yazmak zorundayım dürüst olmak para kazanmaktan daha değerlidir Sn Foton.
katılıyorum dürüstlük sırtımızdaki elbisemiz ondan taviz vermek olmaz, rakamlar ne ise onu yazarım. Otokar almam barındırdığı potansiyel , gerek askeri gerekse sivil de ürettiği otobus midibus ve kamyon gibi çok çeşitli ürün yelpazesine sahip oluşudur. bu tür ödenmiş sermayesi düşük fakat kar marjı potansiyeli yüksek hisselerde alınması mümkün iyi bir ihale hisseyi çok pozitif etkiler,
bu sebeple 4 yıldır otokar taşıyorum. umarım bir gün iyi bir ihale alır... :)
Unutmamamız gereken bir konuda bu şirket Yeka ya 0,13 Usd / Cent Üzerinden satış yapıyoruz 10 yıl boyunca, sanırım 2021 ve 2022 de Yeka alım tutarlarını belli bir tarihten sonra kurulan santrallere alımı TL/Kuruş üzerine çevirdi fakat biz aynı tahahüt içinde kaldık , yatırım tavisyesi deildir..
Dün yarım bıraktığı işi bugün fişi kesicekmi bakalım ???
Sn Bay Tomi bence Naten hissesi daha yolun başında şundan dolayı dolar bazlı para kazandırmamış bir hisse he TL bazlı 2022 ocak ayından bugüne prim yapmış hisse Naten fakat önemli olan dolar bazında para kazandırmasıdır.Hem dolar bazında ayrıca temel açıdan ucuz bir hisse teknik analiz bile dolar bazlıda hissenin ucuz olduğunu gösteriyor temeli destekliyor zaten hem temel hem teknik analiz bir bütün aslında hayırlısı izlemeye devam Naten hissesini.İddalı olacak fakat Naten hissesinde ciddi düşüşler alım fırsatı ayrıca zannetmiyorum yüksek prim kaybı yaşayacağını bence kesinlikle yatırım tavsiyesi değil sadece size düşüncelerimi yazdım. Ayrıca siz Naten hissesinde benden daha eskisiniz.
Naten 2022 Yili 3. Donem kar beklentisi nedir piyasa da acaba ?
2021 Yili net kari nda Magen halka arzi vardi bu yilla karsilastirp dusuk geldi gibi kaniya varanlarin elinden kagidi alirlar aslinda gecen yil yaklasik 600 Milyon kar vardi piyasa bunun yaniltici oldugu halka arz dan gelen rakamlar oldugu var diyerek piyasa yilbasindan beri uyutuldu sene basi kar sermayenin yaklasik 20 kati idi ya yok halka arz var dendi kar satislari hisse doyuma ulasti dediler kagidi baskilayip topladilar bu yil bu rakami kendi has gelirlerinden olusak normal piyasa kar i odenmis sermaye boldugunda kat oraninda fiatlar buyuk ihtimal oyuncular bunu hedefleyerek pozisyon aldilar , 2023 yili beklentileri bu yilin 2 ve ya 3 kat oraninda olacagi dusunulurse 2023 yili odenmis sermayenin 50 60 kat kar getirebilecegi bu na bagli bedelsiz potansiyelinin de katlanarak artacagi dusunulurse 2022 3. Ve 2022 4. Donem gecen yila gore ayni geldi veya biraz ustu geldi diyenin elinden kagidi kaparlar , yatirim tavsiyesi deildir..