Sayfa 281/359 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

Ters bir durum olmazsa Naten 3 haneli rakamlara yerleşmiştir. Çok ciddi düşüş düzeltme yaşayacağını düşünmüyorum he yaşarsak sağlık olsun der beklemeye devam derim sonuç olarak yükseliş trendin de olan hisse Naten.

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Ters bir durum olmazsa Naten 3 haneli rakamlara yerleşmiştir. Çok ciddi düşüş düzeltme yaşayacağını düşünmüyorum he yaşarsak sağlık olsun der beklemeye devam derim sonuç olarak yükseliş trendin de olan hisse Naten.
    Hiç bir şey anlamadım yorumunuzdan,öyle olursa böyle,şöyle olursa öyle gibi mi...
    Tercüme eden olursa sevinirim....
    Bu ne yaw olmayan aklım karıştı,şaka gibi

Alıntı Originally Posted by iceman Yazıyı Oku
    Hiç bir şey anlamadım yorumunuzdan,öyle olursa böyle,şöyle olursa öyle gibi mi...
    Tercüme eden olursa sevinirim....
    Bu ne yaw olmayan aklım karıştı,şaka gibi
    Geçen ay tavan olduğun da 3 gün düzeltme yaşamıştı ayrıca dün enerji hisseleri düşüş yaşadı yani kisaca zor yukselis yaşayan fakat kolay düşüş yaşayan hisse Naten.

Umarım anlamışsındır

5. Ya niye düşünüyosunuz bu kadar çok malı olan düşünsün 10 TL Düşüş 20 milyon, 20 Tl düşüş 40 Milyon, 30 Tl Düşüş 60 Milyon Tl Eksi ye düşürür malum geri alım lot sayısı , ben o kadar mal geri alsam hemen çok çıkması nı istemem biraz zamana yayardım yoksa dikkat çekerdi , onun için tahta cı ne yaparsa dogru yapıyodur , ben yılbaşından beri tahtayı takip ediiyorum alıştım artık tahta haereketlerine , tahtadan kısa anlık para kazanma zor , beklersen benle kazanırsın diyor net , yatırım tavsiyesi deildir.
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

6. https://resmim.net/cdn/2022/10/25/OJdvx.png

DÜN YAPILAN HAREKET GÜZEL BİR YÜKSELİŞ ONAYI OLDU. BU GÜN İÇİN 104,40 ALTI KAPANIŞ OLMAMALI.
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

7. hadi ben de USD bazlı atıvereyim..

hafta..

8.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    hadi ben de USD bazlı atıvereyim..

hafta..

Teşekkürler

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 281/359 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •