Twitter da denk geldi teknik analiz dolar bazlý grafik iyi gözüküyor Naten de. TL bazlý 90 civarlarý dip için mantýklý aslýnda 2 hafta önce tavan oldu gitti geri geldi. Geçen hafta 80 civarlarý dip yaptý ve yukarýya dönüþ yaptý bu mantýkla dip seviyesinin yükselmiþ olmasý gerekir TL bazlý Naten de diyeyim.Bence hissede düzeltme düþüþ bitti mantýk basit en kötü yataya baðlar diye düþünüyorum. Yükseliþ yaþamasý daha mantýklý Naten için.
Kafamda daha netleþti TL bazlý 90 civarlarýnda dip olduðu yatayda sürünme günlerce hatta haftalara yayýlýrsa Naten hissesinde daha potansiyelli prim yapabilme durumu olur Naten için. Ayrýca þuan için TL bazlý ve dolar bazlý grafikte sýkýntý yok yükseliþ trendi devam ediyor umarým büyük hareketine baþlar hayalimdir diyeyim. Naten de vagona erken binmiþ olabilirim en fazla zaman kaybým olacaktýr hak ettiði seviyelere yükseliþ yaþayacaktýr diye düþünüyorum.
Yol uzun ve engebeli iniþli çýkýþ yola devam yatýrým tavsiyesi deildir..
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Senin göz aðrýnda B. ýle baþlayan senet fiatlarýný hak ediyor ama kafamdan geçen hedef fiat hayal , hayýrlýsý olsun..
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
1MGW lýk güneþ enerji santral kurulum maliyeti 1.2 Milyon Dolar. Zamanýnda bir yerde okudum bizim Naten girisim elektrikten 22 santrale 20 Milyon dolar vererek santralleri satýn almýþ o zaman kapasiteleri 20 Mgw iken 44Mgw çýkartmýþlar.Bu ödeme içinde zamanýnda 20 Milyon euro 8 yýl vadeli kredi çekmiþler.Kolay deil ve ucuz deil yani bu iþler, parasýný da kur korumada tutarak doviz çýkýþlarýnda kendisini koruyor. Yine bu 118 Mgw lik kapasite artýþýna istinaden Yeka 3 ihalelerinde totalde bir 105 Mgw bir santral kurulum sozlesme imzaladýklarý ve bunu zamanla iþletmeye alýnacaðýný gorucez ilerde.Tabi total Güç kapasiteler Esenboða Margun ve Naturel enerji santral toplanm kapasiteleri onuda belirtmek gerekir.Yatirim tavsiyesi deðildir..
96 tl nin üzerine atmalý
Yer Ýmleri