Ters bir durum olmazsa Naten 3 haneli rakamlara yerleþmiþtir. Çok ciddi düþüþ düzeltme yaþayacaðýný düþünmüyorum he yaþarsak saðlýk olsun der beklemeye devam derim sonuç olarak yükseliþ trendin de olan hisse Naten.
Ters bir durum olmazsa Naten 3 haneli rakamlara yerleþmiþtir. Çok ciddi düþüþ düzeltme yaþayacaðýný düþünmüyorum he yaþarsak saðlýk olsun der beklemeye devam derim sonuç olarak yükseliþ trendin de olan hisse Naten.
Umarým anlamýþsýndýr
Ya niye düþünüyosunuz bu kadar çok malý olan düþünsün 10 TL Düþüþ 20 milyon, 20 Tl düþüþ 40 Milyon, 30 Tl Düþüþ 60 Milyon Tl Eksi ye düþürür malum geri alým lot sayýsý , ben o kadar mal geri alsam hemen çok çýkmasý ný istemem biraz zamana yayardým yoksa dikkat çekerdi , onun için tahta cý ne yaparsa dogru yapýyodur , ben yýlbaþýndan beri tahtayý takip ediiyorum alýþtým artýk tahta haereketlerine , tahtadan kýsa anlýk para kazanma zor , beklersen benle kazanýrsýn diyor net , yatýrým tavsiyesi deildir.
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
https://resmim.net/cdn/2022/10/25/OJdvx.png
DÜN YAPILAN HAREKET GÜZEL BÝR YÜKSELÝÞ ONAYI OLDU. BU GÜN ÝÇÝN 104,40 ALTI KAPANIÞ OLMAMALI.
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Yer Ýmleri