Erik dali nerde, Uruguay nerde..Aferin ulen..:)
Kesin gelin almaya gitti bunlar.
https://www.youtube.com/watch?v=nFq-...ATCarlosIlayda
Printable View
Erik dali nerde, Uruguay nerde..Aferin ulen..:)
Kesin gelin almaya gitti bunlar.
https://www.youtube.com/watch?v=nFq-...ATCarlosIlayda
Aþý karþýtlarý genetik menetikle uðraþmayýp direk kuþ kalkmýyormuþ desin bence daha etkili olur . Basit ve etkili tek hamle .
En büyük beklentimiz o, ancak o iþtede þimdiden soru iþaretleri var.
Diðer yandan sürekli haberlerde hastahanelere yatýþ ve vaka sayýsý düþüyor haberi yapýlýyor. Tam yatýþmadan normalleþmeye geçmemizden çekiniyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Niye karþýt olalým. Ben mRNA ya karþýyým. Bilim herþeyi sorgulamayý gerektirir. Kuþ kalkmayabilir diyen CDC.
https://www.cdc.gov/vaccines/acip/me...OVID-CLARK.pdf
Klasik pasif aþýlar çýksýn paþa paþa gider aþýmý olurum.
Estel köstek yok Pekin gümrüðünde sorun çýkmýþta, sanki buzdolabý geçiyor gümrükten?
Acil kod veya önem deye bir þey var, gümrük by pass edilebilir.
Emme bunlar beceriksizliklerini, baþkalarýna yüklüyorlar yine.
Çin postaylan mal gönderiyordu posta ile, ben bile 3-4 sefer aldým salgýn sýrasýnda.
Emme aþýda gümrük sorunu var, hadi ulan!
ÇÝN aþýsý SINOVAC geleneksel yöntemle üretilmiþ klasik pasif aþý ve üretim yöntemi bilindik klasik yöntemlerle üretilmiþ riski zararý en az olan pasif aþý þekli.
Ýlla genetiðimize müdahale eden mRNA aþýsýný (PFIZER BIONTECH MODERNA aþýlarý) zorla olmamýzý isteyenler, bunu almamýzý engellemek istemiþ olabilirler.
Hepiniz olecesiniz..:rtfm:
Koca ulke, 5 tane maske dagitamadi millete, asi mi getirecemis.
Sasarim.
Sonucta getiremez, KK engel oldu der cikar.
Yalanmi yok..!
Ozellikle bunlara.
Tek uzmanliklari.
Kýlýçlaroðlu engel oldu biraz basit ve yutturulamaz olur.
Biraz yaratýcý olursak, Uygur Türkleri için þartlar öne sürdüler falan gibi bir þey söylenir ve koyunnar yer.
Bir de diðer firmalarlan görüþmeler sürüyor dendi mi aha 3 ay gecikme, ondan sonra yaz geldi aþýya gerek yok ahanda bir 6 ay daha.
Sayýn Romalýlar,
Kýþ gelmedi, derdin büyüðü bu bence .
Bitkilerin soðuklama süresi dolmazsa ve su azalýrsa virüsü mumla ararýz.
Bizansa tankerlen su basýlýr, o sorun deðil þu zamanda.
Salgýn sürerse memleket batacak, aha esas o sorun.
Reha Abi topik konusu disinda sana bir soru sorsam olurmu :)
Ben yillardan Beri Sari Zeybek aliyordum o olmaz ise Tekirdag Altin serisi
Simdi sari zeybek yada altin serisi aldigim zaman Mide de hafif bir rahatsizlik oluyor icim sonrasinda
Yeni raki ictigim zaman boyle bir sorun yok
No10 denedim ama tad olarak pek hosuma gitmedi[midede sorun olmadi] efe gold aldim denemedim en kisa surede deniyecegim
Sari Zeybek Tadinda ayarinda ne tavsiye edersin ?
Bugün bahçemizdeki erik aðacýndan 8 adet yeþil erik kopardýk. Yer bizansýn anadolu yakasý. Herkese iyi geceler. Yatma vakti gelmiþ yarýn firüse yakalanmadan iþe gideceðim.
SM-J410F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ~ 40 yýlýk Yeni Raký içicisiyim, dediðiniz çeþitleri belki hiç içmemiþimdir, belki çeþitli misafirliklerde bir iki defa baþka markalardan bir iki duble almýþýmdýr.
Yani özetle bilgim yok o konuda, fakat tahmin yürütmem gerekirse, o rakýlarý sarartmak için ya anason miktarýný çok yükseltiyorlar, ya da meþe fýçý kullanýyorlar o markalar.
Bu da sizde, midede yanma yapýyor olabilir.
aþý iþinde mesafe alýnamazsa turizm bu sene de hapý yutar. Merkez zaten -reserv için usd dilenirken, bir de bu binerse iffet filmindeki müjde ar dan hallice olur memleketin hali.
Berlin’de 180 doktor ile ilk aþýlama baþlamýþ. Önceliði 80 yaþ+ riskli gruba vermiþler. Aþýlama güvenlik güçleri gözetiminde yapýlýyor.
Ýlacýn adý comirnaty. Her ampul 45 ml ve her birine 180 ml tuz(Nacl) katýlýnca 2.25 ml aþý elde ediliyor. Bu, 5 kiþiye aþý olarak yapýlýyor.
Turisti gectim, gurbetci Türkler bile zorlanacak.
Ucak bileti tek yon 100 EUR, zamaninda sonuclari alinabilir PCR testi (24 satten önce) münih hava limaninda 128 EUR. Dönünce de 10 gün karantina (evde) bonus olarak var. TR'de test buraya nazaran ucuza geliyor.
60 yas altina asi sirasi Aralik 2021'den sonra geliyor.
2021 büyük ihtimal turizm icin ölü. Ruslar sputnik vurulup gelirse ayri.
4.5 ml + 18 ml = 22.5 ml ÷ 5 = 4.5 ml Bu olabilir.
Ilk asi 101 yasinda bir kadina yapildi.
Tüm sehirlerde (2200 asi noktasi varmis) asilamalara basladilar. Önce dediginiz gibi 80+ (bakim evleri ve evinde yasayanlar) ve bakim evleri görevlileri vurulacak. Eger zamaninda covid-19 gecirmisseniz asi yok (calisanlar icin). Ayrica 16 yas altina asi yapilmayacak (simdilik öyle söyleniyor).
Bu asiyi evlere götürürlerse 5 dozdan sadece 1 tanesini yapabiliyorlarmis. Diger 4 tanesi cöpe gidiyor. O yüzden öncelikli olarak bakim evlerinden basliyorlar herhalde.
https://i.hizliresim.com/EptSg0.jpg
Buradaki genç arkadaþlar ne bilir 1982 yapýmý filmi, ne olacaðýný fotoðraflan anlatmak lâzým.:kahkah:
Sayýn Dmitris, CERN de iyonosferi kasten ýsýtacak ve dünyada kuraklýk yaratacak dalgalarý uzaya kasten gönderdiklerini biliyor musunuz?
https://www.geoengineeringwatch.org/...isnt-lonely-2/
CERN de Kabala büyüleri ve ayinleri yapýldýðýný biliyor musunuz?
https://www.skywatchtv.com/2020/10/1...ome-something/
Bu adamlar planlý örgütlü 300 LER KOMÝTESÝ. Biraz araþtýrýn bu komiteyi.
Hiçbir þey tesadüf deðildir. Her gördüðünüz sakallýya dede demeyin. Her bilim adamýna güvenmeyin.
Adamlar Amerikan 1 dolarýnýn arkasýna piramidi ve en tepeye gören tek göz HORUS u boþuna yerleþtirmedi.
Bu ucuz olani. Digeri 180 EUR. Doktora giderseniz asagi yukari 150-180 EUR.
Bedava da var eyalet hükümetinin test merkezlerinde, ancak sonuclar 48 saat icinde de gelmeyebilir. Seyahat icin riskli. Yoksa randevu alip eyalet icinde kayitli yasayan ücretsiz yaptirabiliyor.
Yeni raký ettil alkolden yapýlýyo yalnýz, içeriðinde tarýmsal kökenli etil alkol diye yazar.
Ýçeriðinde yüzde yüz üzüm sumasý yazanlarý tercih edinRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok deli sex ayinleri vardýr orda, 300 kiþiRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.