Sayfa 284/996 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bizans olmasın o?
    Sadece Bizans' ta değil tüm Roma 'da sıkıntı var abi .

Bugün bahçemizdeki erik ağacından 8 adet yeşil erik kopardık. Yer bizansın anadolu yakası. Herkese iyi geceler. Yatma vakti gelmiş yarın firüse yakalanmadan işe gideceğim.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Reha Abi topik konusu disinda sana bir soru sorsam olurmu

Ben yillardan Beri Sari Zeybek aliyordum o olmaz ise Tekirdag Altin serisi

Simdi sari zeybek yada altin serisi aldigim zaman Mide de hafif bir rahatsizlik oluyor icim sonrasinda
    Yeni raki ictigim zaman boyle bir sorun yok

No10 denedim ama tad olarak pek hosuma gitmedi[midede sorun olmadi] efe gold aldim denemedim en kisa surede deniyecegim
    Sari Zeybek Tadinda ayarinda ne tavsiye edersin ?
    Ben ~ 40 yılık Yeni Rakı içicisiyim, dediğiniz çeşitleri belki hiç içmemişimdir, belki çeşitli misafirliklerde bir iki defa başka markalardan bir iki duble almışımdır.

Yani özetle bilgim yok o konuda, fakat tahmin yürütmem gerekirse, o rakıları sarartmak için ya anason miktarını çok yükseltiyorlar, ya da meşe fıçı kullanıyorlar o markalar.

Bu da sizde, midede yanma yapıyor olabilir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Sadece Bizans' ta değil tüm Roma 'da sıkıntı var abi .
    Dogrudur efendim, kasımda kar yağan memleketimde aralık sonu oldu, bir iki defa yağmur çişeledi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5. aşı işinde mesafe alınamazsa turizm bu sene de hapı yutar. Merkez zaten -reserv için usd dilenirken, bir de bu binerse iffet filmindeki müjde ar dan hallice olur memleketin hali.

6. Berlin’de 180 doktor ile ilk aşılama başlamış. Önceliği 80 yaş+ riskli gruba vermişler. Aşılama güvenlik güçleri gözetiminde yapılıyor.
    İlacın adı comirnaty. Her ampul 45 ml ve her birine 180 ml tuz(Nacl) katılınca 2.25 ml aşı elde ediliyor. Bu, 5 kişiye aşı olarak yapılıyor.

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Berlin’de 180 doktor ile ilk aşılama başlamış. Önceliği 80 yaş+ riskli gruba vermişler. Aşılama güvenlik güçleri gözetiminde yapılıyor.
    İlacın adı comirnaty. Her ampul 45 ml ve her birine 180 ml tuz(Nacl) katılınca 2.25 ml aşı elde ediliyor. Bu, 5 kişiye aşı olarak yapılıyor.
    Rakamlarda hata var, 225 ml dolu rakı bardağından çok 5'şe bölünse bile, enjekte edilecek bir doz değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    aşı işinde mesafe alınamazsa turizm bu sene de hapı yutar. Merkez zaten -reserv için usd dilenirken, bir de bu binerse iffet filmindeki müjde ar dan hallice olur memleketin hali.
    Turisti gectim, gurbetci Türkler bile zorlanacak.
    Ucak bileti tek yon 100 EUR, zamaninda sonuclari alinabilir PCR testi (24 satten önce) münih hava limaninda 128 EUR. Dönünce de 10 gün karantina (evde) bonus olarak var. TR'de test buraya nazaran ucuza geliyor.
    60 yas altina asi sirasi Aralik 2021'den sonra geliyor.
    2021 büyük ihtimal turizm icin ölü. Ruslar sputnik vurulup gelirse ayri.

Sayfa 284/996 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •