19.19 üzeri kapanış şart yukarı gitmesi için.Aslında endeks bozulmasa grafik yukarı için gayet güzel gözüküyor.
destek18.96-18.85ve 18.35
Direnç.19.46-19.96-20.66 YTD.
Printable View
Günaydın. Hayırlı cumalar , hayırlı işleriniz olsun ...
Hayırlı Cumalar
Ben bu coinleri paribu sayfamda bulamıyorum.
Siz hangi kanaldan alıyorsunuz acaba yardımcı olursanız sevinirim
binance papara dısı nasıl para atarız
iyi tatiller ..
1 ziyaretçi)
satabay55
mezar kripto REVUSDT :) buldum haftalık bazda tutan zengin olur
TETHERUS / DAI buda mezar kripto haftalık :)
DARWİNİA NETWORK / TETHER USD bu günlük boş beleş kripto :)
Günaydın, Celik hoca hisseden vazgeçtiniz. Ben buldum belki yorumlarsınız. Gsdde , Gsdho, VKGYO, ısgyo, Ozgyo, uşak, şekerbank. Nasıl liste çelik hocam ...
Günaydın Çelik hocam ben iş bankasından hisse işlemleri yapıyorum bu kripto paraları nereden nasıl alabilirim acaba?
endxs henüz günlükte sat vermemiş sistemsel acıdan korkacak bir durum yok haftalık sat henüz devam ediyor günlükte 1520 önemli destek aldında güçlü desteğimiz yükselen trend mevcut 1490 hisse bazlı hereketler devam ediyor yeni hedefimiz endexs acısından1615 hedefimiz görmeden ciddi düzeltme beklemiyorum YTD tamamen sistemin öngörüsüne dayanarak tahmin ediyorum
mebes senin için altını sisteme attım düşüş onayı almamış henüz haftalıkta yükselen trend aşağı yönlü kırılmış onay alıp düşerse ilk düşeceği yer 385 ytd
Hocam ben de bu kripto dan falan hiç anlamıyorum. Nasıl alınır satılır , işlem limiti var mıdır onu bile bilmiyorum..
Hisse senedi piyasası da gerçi gerçeklikten uzaklaşıyor. Şirketlerin durumuna sağlamlığına bakan falan pek yok. Herkes hisse sayısı az, grafiği de çıkış trendine girmiş hisse bakıyor.. dünyada da durum böyle.. herkes bir anda zengin olmak istiyor. Kripto coin falan da o yüzden yaygınlaştı sanırım..
İnsanlar artık bırakın emek sarf etmeyi, oturduğu yerden sabretmek bile istemiyor.. bir anda zengin olmak istiyor..
Ben 20 senedir borsada parayı bulamadım. Şu dönemde bile ciddi bi kar edemedim.. hala sabrediyorum.. ne yapalım.. daha bu sene borsaya giren zengin oldu. Ben kaldım.. kaderde varsa oluyor yoksa ne yaparsan yap olmuyor..
İnşallah hep beraber kazanırız...
Çelik hocam merhabalar iyi hafta sonları.Uzun zamandır Akmgy de Bekliyorum.İkidir tavana gidip geri dönüyor.İyiye yoruyorum siz ne dersiniz analiz imkanınız olur mu
Günaydın.. Akranmışız :)
Üstad dolar bazlı grafiğe bakıyordum sayfayı okurken... Son küçük düzeltmesi ile birlikte ilk hedefi 225 dolar gözüküyor. 2018 yılından itibaren oluşan çanakta 235 dolar durağı da var.... Bir de son bir aydır ''zaman'' çalışmaya başladım... Zaman olarak 18-19 iş günü gösteriyor düzeltme için.
Bir de fikrinizi almak istiyorum. Malumunuz tavan-taban sınırının %20 olarak değişmesi gündemde... Bu değişikliğin grafiklerde ki zamanı hızlandırmak adına olduğunu düşünüyorum. hedef fiyatın hedef tarihi yakalaması adına yani... Siz ne dersiniz?
Celik hocam selamlar,ostim icin guncel bir yorum alabilirmiyiz,saygilar.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi tatliller cümleten çelik hocam yggyo hakkinda güncel düşünceleriniz nedir acaba
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.