Sayfa 283/602 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Günaydın Çelik hocam ben iş bankasından hisse işlemleri yapıyorum bu kripto paraları nereden nasıl alabilirim acaba?

2. endxs henüz günlükte sat vermemiş sistemsel acıdan korkacak bir durum yok haftalık sat henüz devam ediyor günlükte 1520 önemli destek aldında güçlü desteğimiz yükselen trend mevcut 1490 hisse bazlı hereketler devam ediyor yeni hedefimiz endexs acısından1615 hedefimiz görmeden ciddi düzeltme beklemiyorum YTD tamamen sistemin öngörüsüne dayanarak tahmin ediyorum

3.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Günaydın, Celik hoca hisseden vazgeçtiniz. Ben buldum belki yorumlarsınız. Gsdde , Gsdho, VKGYO, ısgyo, Ozgyo, uşak, şekerbank. Nasıl liste çelik hocam ...
    bu liste yabancı gelmiyor bana

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    endxs henüz günlükte sat vermemiş sistemsel acıdan korkacak bir durum yok haftalık sat henüz devam ediyor günlükte 1520 önemli destek aldında güçlü desteğimiz yükselen trend mevcut 1490 hisse bazlı hereketler devam ediyor yeni hedefimiz endexs acısından1615 hedefimiz görmeden ciddi düzeltme beklemiyorum YTD tamamen sistemin öngörüsüne dayanarak tahmin ediyorum
    Bende . Sizin gibi düşünüyorum. Bazı hisselerde bilançolar iyi geliyor . Vkgyo gibi. Liste yaparsınız inşaallah...

5.  Alıntı Originally Posted by hanedan1969 Yazıyı Oku
    Günaydın Çelik hocam ben iş bankasından hisse işlemleri yapıyorum bu kripto paraları nereden nasıl alabilirim acaba?
    bınance iyi bu konuda biraz karışık ama cözebilirsin kripto orada cok diğerlerinde sınırlı

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu liste yabancı gelmiyor bana
    Evet . Tamamı Celik hocanın. Eğer takipte vazgeçmemiş ise...

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bınance iyi bu konuda biraz karışık ama cözebilirsin kripto orada cok diğerlerinde sınırlı
    Celik hocam eğer bilgi verirseniz sevinirim . Altın, gümüş, platin , değerli metaller hakkında...

8.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Bende . Sizin gibi düşünüyorum. Bazı hisselerde bilançolar iyi geliyor . Vkgyo gibi. Liste yaparsınız inşaallah...
    yapıcam daha kahvaltı yapmadım bu gün izinliyim kahvaltı sonrası ders çalışıcam yarın listeyi hazırlarım

Sayfa 283/602 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •