tabi bankadan 300 bin TL kredi alır. üstünü pesin öder.
Printable View
Katar yada suud fonumu tahmininiz..SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ozak la daha once yaptigim bir gorusmede satislarin yuzde 25 ininde kredi kullanildigi bilgisi gelmisti. Bu sirketten aldigim bilgidir. Yabancilara satis 1/3 gibi bir orandaydi. Gokturk tarzi projelerde ise zaten yabanci alisi yok. Mahmutbey yeni alinan halkali projesi gokturk 3 tarzi projelerde 1.20 gibi oranlar kredi kullanimini arttirir. Ozellikle halkali projesi kredisiz satilamaz. Kredi kullaniminin acilmasi sirketin mevcut arsa degerlemelerini de arttirir. Yeni kredi kampanyasinda 300 bin tl limit bulunmuyor. Su anda uygulanan oran o. Ornek vermek gerekirse kim kredi kullanir? Adamin 15 milyon nakiti vardir aylik geliri yuksektir. Ev diyelim 20 milyon su anda alamoyor ama krediler acilirsa alir 5 milyon kredi eksigini tammalar mesela. Baska bir ornek daha alayim ben krediler kapanmadan once bir ev almak uzereydim kredi asamasindaydim. Krediler kapatildi ve tapudan dondum.
Selamlar yeni bilanço değerlemeler ile özkaynaklar ne kadar olabilir fikri olan var mi acaba
arkadaşlar yılbaşıyla beraber kredilerle ilgili ciddi bir bolluk başgösterecek... bilhassa konut kredileriyle ilgili...
özak özelinde bize ne faydası olur ?
büyükyalıya hafif etkili, göktürk projeleri ve bilhhasa emlak konuttan alınan yerler için süper tetikleyici bir faktör olacaktır. Büyük oyuncular da gayrimenkul sektörüne bu krediler açılınca yönelecek neden mi? yıllık maliyeti yüzde 15 i bile bulmayan şartlarda ev sahibi olmak bu 2023 ve sonraki yıl için en azından yıllık artışı yüzde 50-60 olması kesin olan enstrümana yüzde 10 gibi bir peşinat verip kim bedavaya sahip olmak istemezki ?
o yüzden etkir etkimez toto lotosunu bırakın , ne kadar etkir ona odaklanın bence ... şubat ayında bu yorumların ne kadar isabetli olduğunu yine gözlemlemiş olacaksınız :cool:
Dolar bazlı grafikte ters parende formasyonu oluşmuş...
Hisse ters takla atarsa n'olur acaba?
....
https://i.ibb.co/PtNK2hW/Ads-z.png
MAL YOK MAL
kimse satmıyor
kim satar?
Alan çize çize almak zorunda ki alım da yapamıyor.
Düzgün fiyata çekerse işlem olur.
1 yıldan fazla süredir taşıyorum. Normalde satmam ama, daha iyi fırsat gördüğüm başka hisse almak istiyorum.bu sebeple 18 lira üzeri sadece bir kısmıni (20.000 lot civarini) satarım. Kim satar? Sorusuna cevap...
Hissenin defter değerine gelmesi dileklerimle günaydın
2023te bodrum akyarlardaki ela excellance otel inşaatı başlıyor, göktürk 3 ve emlak konut projeleri de birlikte yapılacak. Ekstra 1-2 projeye daha başlansa fena mı olur :)
otelleri finanse etmek için aktayı halka arz etsin....
2023 yılında yeni yatırımlara start vereceğini düşünüyorum, ahmet patron değişik şeyler üretmeden durmaz duramaz yapısında yok. Yapılmayanı yapmak, trendleri takip edip yorumlamak onun işidir. 2023 te kazançlı projeler yapılacağını düşünüyorum açıkçası...
"Satıp da Akfgy'ye taşınmak varmış" diyeceğim ama tahtacılar çok kandırukçu oluyor. Ben satsaydım 20'ye sürerdi muhtemelen. Şimdi "niye satmadın?" der gibi 17 altına gömdü...
Ben de önümüzdeki haftayı beklerim. Önümüzdeki hafta belki 19,95'ten satarım?
Emin değilim. Son kararım değil. Satsam mı satmasam mı? İşte mesele bu....
Yine aynı dümen; hisse yukarı giderken tek kelime yok, devre kesip bir TL den fazla vurgun yapılınca teselli yazıları arka arkaya geliyor..!!
Yok şöyle işler olacak yok patron şöyle işini bilir, aslında 20 olacaktı da ben satmadım diye olamadı..!!!
Ne buradaki cilalama ve parlatma işleri biter, ne de hissedeki vurgun hareketleri, adam yaptığı işlerden fazlasını hissede cevirdiği dümenden kazanıyor, algısı yok vergisi yok, yol babam yol, kerizlerin biri gider biri gelir nasılsa diyor..!!!
Yukarı giderken el freni çekili giden hisse düşerken son gaz gidiyor ne destek var ne geri alış, sahipsiz gayrimeşru çocuk gibi hissemiz ne yazık ki..!!!
Bu hafta başı yaptığı vurgunu hafta sonu da tersten yapıp kapadı haftayı, hiçbir hareketi normal değil, her hareketi milleti dolandırmak için planlanmış bir kurgu, bu işin arkasında profesyonel bir ekip olduğu çok açık, bakalım Şubat için ne tür bir vurgun planları var, bekleyip göreceğiz, biz günlük misafir değil ev sahibiyiz, sabrımız da vaktimiz de çok .;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Şunun şurasında 13 aralıga ne kaldı ki [emoji12][emoji23][emoji39][emoji8]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trend temelli fibonacci direncinden dönmüş. Esasen grafik güzel işliyor. Tabi para tekniği çizer, bozar! 0.618 ,1.618 , 2.618, 3.618 ve 4.618 fibo seviyeleri kuvvetli dirençtir, ayrıca da destektir..
Ya ben trade ettim mi? Hayır, bile bile cesaret edemedim!
https://i.hizliresim.com/skxkhxj.jpg
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bende bilmiyorum 11. Ci murat paşa dedi ne varsa artık hep birlikte görücez.. [emoji41]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yabancı satışıda var tahtada artık yabancimi patronmu belli değil zamaninda bgc partners deki mallariyla az cefa cektirmedi yatırımcıya boynu devrilesice.. SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orada direk patrona yem olurdun.
Alım kararı verip yüzde 10 mal çakmış.Hamdi Akın.YTd.
https://www.borsagundem.com/haber/sp...cezasi/1706578
Ayın 13 de ne olacakmış.. deprem vs inşallah olmasınn da..
Ne var 13 de ona göre girelimmmi burdan ustalar😂
Tavan mi yapmis , hadi canim sende :)
Şahsına münhasır bir kapanış diyelim hem tavan hem degil [emoji12][emoji41]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün itibariyle defter değerini bulduk, şubat ayındaki bilançoyla hesaplanacak olan defter değerine kadar defterin ne kadar üzerine çıkacağız bakalım... nefessiz bir çıkış oldu yangından mal kaçırırcasına ... trend devam edecek mi soluklanacak mı bakalım ...
her yol paris:cool: sepetlerimiz yeni ve de geniş , nasıl arzu ederlerse ...:)
bu kadar prime rağmen hala ucuz, düşüşü teknik analiz ve eski huyu olması sebebiyle olur düşerse. bu enflasyonla aslında daha da yüksek hedefli olabilir ama özak saatli bomba gibidir ne zaman kimin elinde patlar belli olmaz.
bir yandan paranın borsadan başka gidecek yeri yok.