Sayfa 283/610 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 4878 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. 2023 yılında yeni yatırımlara start vereceğini düşünüyorum, ahmet patron değişik şeyler üretmeden durmaz duramaz yapısında yok. Yapılmayanı yapmak, trendleri takip edip yorumlamak onun işidir. 2023 te kazançlı projeler yapılacağını düşünüyorum açıkçası...

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Önümüzdeki hafta 17 liradan satsam mı acaba?
    Ya ben satınca 20 lira üzerine hareket ederse!...

Borsada genel olarak pek düşecek göz yok. Düzeltme kağıttan kağıta geçişle oluyor galiba.
    Paranın gideceği borsa dışında pek bir alan yok...

Özkgy tahtacısı ilk önce yukarı sürüyor, sonra aşağı çekiyor. Daha sonra da aşağı yukarı çalkalıyor....
    Ben satınca ya aşağı çekmezse, hep yukarı sürerse!
    Satıp alttan alacağım diye aşağıda dikilen ağaç olmak da var.

Satıp da akfgy’ye mi taşınsam yoksa? O da bugün iyi performans sergiledi...

N’apsam, n’etsem bilemedim...

"Satıp da Akfgy'ye taşınmak varmış" diyeceğim ama tahtacılar çok kandırukçu oluyor. Ben satsaydım 20'ye sürerdi muhtemelen. Şimdi "niye satmadın?" der gibi 17 altına gömdü...
    Ben de önümüzdeki haftayı beklerim. Önümüzdeki hafta belki 19,95'ten satarım?
    Emin değilim. Son kararım değil. Satsam mı satmasam mı? İşte mesele bu....

3.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    gerek yokki, kasadaki para ve aylık gelecek satışlar hem inşaat hem de turizm tarafında rahatlıkla otelleri yaptırır...
    tgrt e konuk oldu 30 kasımda , gayet keyfi yerindeydi...
    bedava kredi göz çıkarmaz. akla yakın oanı arz etmesi bana göre. özakı daha da uçursun, bunu gören zaten öbür arza üşüşür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    2023 yılında yeni yatırımlara start vereceğini düşünüyorum, ahmet patron değişik şeyler üretmeden durmaz duramaz yapısında yok. Yapılmayanı yapmak, trendleri takip edip yorumlamak onun işidir. 2023 te kazançlı projeler yapılacağını düşünüyorum açıkçası...
    Lojistik ve yazilima takmis
    burdan birsey gelebilir bence,
    yazilim fikrini sen mi sokuyosun aklina bilemedim
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

5.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    karlı olan herşeyde var olmak ister, araştırır, aklına yatarsa yapar... ipuçları veriyor bazı şeyler için zaten...

6.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    yazilim fikrini sen mi sokuyosun aklina bilemedim
    o da bana mesaj yolluyor olabilir

7. Yine aynı dümen; hisse yukarı giderken tek kelime yok, devre kesip bir TL den fazla vurgun yapılınca teselli yazıları arka arkaya geliyor..!!

Yok şöyle işler olacak yok patron şöyle işini bilir, aslında 20 olacaktı da ben satmadım diye olamadı..!!!

Ne buradaki cilalama ve parlatma işleri biter, ne de hissedeki vurgun hareketleri, adam yaptığı işlerden fazlasını hissede cevirdiği dümenden kazanıyor, algısı yok vergisi yok, yol babam yol, kerizlerin biri gider biri gelir nasılsa diyor..!!!

Yukarı giderken el freni çekili giden hisse düşerken son gaz gidiyor ne destek var ne geri alış, sahipsiz gayrimeşru çocuk gibi hissemiz ne yazık ki..!!!

Bu hafta başı yaptığı vurgunu hafta sonu da tersten yapıp kapadı haftayı, hiçbir hareketi normal değil, her hareketi milleti dolandırmak için planlanmış bir kurgu, bu işin arkasında profesyonel bir ekip olduğu çok açık, bakalım Şubat için ne tür bir vurgun planları var, bekleyip göreceğiz, biz günlük misafir değil ev sahibiyiz, sabrımız da vaktimiz de çok .;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

Şunun şurasında 13 aralıga ne kaldı ki [emoji12][emoji23][emoji39][emoji8]

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

Sayfa 283/610 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •