20 tl ile kapattik![]()
Emeði gecen herkese tesekkür ederim...![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Bugun balmumcu arazimizin yanindan gectim. Hemen ust tarafinda insaatlar baslamis. Sanirim kempinsky yapiyor inanilmaz fiyatlara satiyorlar. Yakinda bizde baslariz diye dusunuyorum. Bogaza hakim manzarali bir noktada. Daireleri 2 milyon dolardan asagi satmazlar diye dusunuyorum. O proje en az 2 milyar net kar yazabilir bilancoya. Kisa suredede bitirirler gibi…
Arsaya Otel ve rezidans düþünüyorlar diye biliyorum sn. Lunix konuya daha çok hakim olabilir.. þehir oteli hic fena olmaz..SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Balmumcu arsamýzla ilgili daha netleþen bir proje yok . Çok çeþitli olarak düþünülmekte , otel plaza vs. Þehir otelleri iyidir güzeldir ama iþletmesi çok zordur, çevre gerektirir baðlantý gerektirir. Ahmet patron bu konuda net kararýný veremedi halen gidiþatý seyri takip etmekte . Hayýrlýsý olur inþallah
Hazýr ekgyo arsa imkaný saðlarken (ileride bu azalabilir)kendi arsalarýmýz dursun diyor olabilir.SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
pardon daki dolar yorumu gibi olacak ama ,
ne zaman yapip satsa bir sonraki yýla göre zararda olacak,
Bence özaký özak yapan bu![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri