Şişe usd bazli 2011 yılındaki fiyatında işlem goruyor
Çocuk yapsan ortaokula başlardı
Printable View
Şişe usd bazli 2011 yılındaki fiyatında işlem goruyor
Çocuk yapsan ortaokula başlardı
El turco 82 yaşında birgun foruma ....
Şişe yi 40 dan longladim :drunk:
Bunların değişmesi için çok acik iktidar değişikliği lazim
Benim kafamdaki soru işaretide o şimdi 3 günlük takasa bakalım unlü ve hsbc gerçek yabancıysa neden 200 günlük ortalamadan satsın millet onu takip ediyor ya çoğu aslında aracı kurum çalışanları öyle bakılmasını istiyor :)13-14-15000 2025 12 aylık hedeflerde bantlar veriliyor mesala doları kaçtan hesaplıyorlar , faizi kaçtan hesaplıyorlar ama bakıyorsun herkes atıp tutuyor verdiğin fiyatın bir katalizörü olması gerek .
Sabah marbas sene sonu rakamımız 12.500 diyor ne götürecek bizi faiz indirimi başlaması:)Daha altı dolu katalizörler gerekli
Aynen çöpe at daha iyi
Bu şişe eşeğini longluyorum birkaç vadedir zarar yazıyor
Şişe ye yatırım yapacağına git sagdan soldan odun karton hurda topla daha iyi
Thy alacağına 2 eşek ile havalimanlarinda bavul taşı daha çok kazanırsın :drunk:
Sorun tepede gitmediği sürece degismez
bozkurt sen söyle birde 12 aylık pıst 100 hedef fiyatını.
Abi ben daytradeciyim, hedef belirlersem tek yöne şartlanırım ve ütülürüm. Acemiyken taa eskilerden ilk batışım şorttan olmuştu. düşecek deye bastım şortu bastım şortu herif bi ralli yabtı anektar masada kaldı.
Benim hedefim şu,
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
Asla x12 yapıcak hisseyi bulamazsınız
Bulut iyi günler.
Bir öğretmen arkadaş ile görüştüm.Kendisi az çok bu konulara vakıf olabilir.(öğrenme güçlüğü çeken çocuklara öğretmenlik yapıyor idi geçen seneye kadar.Bizim çocuklara da özel ders veriyordu kovid öncesi).
"İstersen telefon numaramı verebilirsin "dedi.
konuşmak istersen verebilirim.
not:Bana birçok şey söyledi ama konuya vakıf olmadığım için dilim dönmez söylediklerini.(Rapor dedi,test dedi(seviyesi için),ailelerin bazıları normal okulu bazıları özel okulu tercih ediyo gibi bişiler dedi vs vs..)
not 2 : "Hemen ararsa şu an müsaitim" dedi.Şu an teneffüs zamanı ders arası sanırım.
not:3-5 gün ara vermiştim başlığa ama bu önemli .
Saygılar.
Telekoma kim kaktirdiysa elleri dert gormesin:)
Selam değerli forumdaşlar,
piyasaya güçlü bir el lazım. Bu yabancı olur, yerli özel-tüzel kişiler olur. Lakin açıp borsaya kote şirketleri incelediğimizde, para koyacak şirket sayısı çok az. Yapay zeka, chip şirketi, elektrikli oto şirketi gibi şirketlere ortak olmak varken baydönere para yatırır mı adam?
bizim piyasa böyle 3 aşağı 5 yukarı yuvarlanır gider. Rekor MC var neredeyse. Bunun tahsilatını yapsın, kapayacaksa endeks gapı kapatsın, canı isterse alır ağalar. 11.000 üstüne atabilirsek, millet rahat bir nefes alabilir.
Lavuk hemen öldürmüyor tırnak makası ile ince ince et alıyor...ha buradan dönerim ha şuradan dönerim diye diye suyun içine çekti. İskontolu mal yaratacağım diye piyasa bu kadar kontrol edilmez ki... Yap şu devalüasyonu da bütün piyasalar rahatlasın...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çevremde bir cok insan dehset zararda aslında endeks ahım sahım dusmedi ama son 7 seneye bakarsak farklı bir düsüs var endeks kdr cıkmayanlar endeks 5000 seviyesine geldi farklı oyunlar dönüyor ya bir yerden sat emri verildi paralar yakılsın dendi ya da mevduata kacıldı
Dünkü EREGL hareketinin altından ne ALTIN hikayesi ne de BEDELSİZ onayı çıktı, İş Yatırımın HEDGE stratejisi çıktı, dün aldığı 15 milyon lotun yarısını yedirmiş!
Düşmez, burası 200 burası 100 anlayamıyorum..
%50 faiz var ek sıkılaştırmalarla örtülü artış teşvik ediliyor..
Carry trade heran kacacak korkusu..
yabancı yok gelmiyor deniyor..
sanayi daralıyor..
karlar düşüyor..
borsanın düşmesi neden çok absürt birşey gibi lanse ediliyor hayret ediyorum..
3,5 milyarlık tahtada hergun bir milyon TL lik alışverişi beş kurum birbirlerine vererek fiyatı düşürüyor. Satış olsa adamakıllı mal boşalttı diyeceğiz de yok iyle birşey... Kaç haftadır sürüyor böyle... Sasirmayalim mi?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
koltuğun altına baktın mı reyiz
https://www.youtube.com/watch?v=Lm2MvJbqO-k
dandini dastana formasyonu
saplamak için fırsatmı kolluyor fışkırtacaksa üst limit belli
Sello
buralar bana cok pahalı baskan
6400-6500 bandını cazip görüyorum
arada cok sert verirse vur kaç için alabilirim haricinde kenardayım.
Ocaktaki gibi olmasın yine dikkat et
Eski piyasa gibi gercek satıcı yok
Aylardır yapılan açıklar kapatılmaya başlarsa direk 14 de alır burası soluğu
Ne zaman kapatır belki bugün belki 2 ay sonra
Satan kurumun elinde gerçek mal yok sağdan soldan tirtiklayıp satiyor
Aralık vadede böyledi hersey kötü gidiyorken
Kapanmaya başladı endeks aniden koptu
Bist yönetiminin de artık veri şeffaflığı hakkında adım atması lazım.
Alan-Satan kısmını tekrar açmalı, gün içinde spot ve vadelide alan-satanı görme hakkımız var.
766.197.507,40 TL teminat tamamlama çağrısı var. Bunun dağılımı verilmeli. Örneğin akbank vadelide 50.000.000 TL teminat tamamlanması lazımsa görebilmeliyiz.
Bu gri yerleri gören-bilen vardır.
Aynen üüüle dayucuğum, o yüzden asla ve asla endekis vobda şortta bekleme yapmıycan, vuracan kaçacan. Ama endekis lönkte bekle istediğin kadar, batma riski çok düşük.
Hisse şort daha mantıklı
Biraz daha açalım konuyu, güzel şirketker yok değil, var hemide ucuz
Mesela çok ucuz vesbe var, tüprs var, çok düştü diye yanılıp alırsan daha da düşer
Yani ucuz etin yahnisi olmuy malesef malı yükselenlerden alıcan mesela pgsus gidiyeah
Tabii sen alınca düşerse karışmam :kahkah:
sert topuklaması lazım ... yoksa yine bir halt çıkmaz .. bence .
Bugün dünkünden daha çok para katladık, acaip bişii yaw bu vob
Geçen hafta yabancı 50 milyon dolar satmış :oleyo:
Sadece 50 hergun bireyselden karşılanan tutar kadar
Dün biri kanıt istiyordu
Satan gercek satıcı değil
Satanın elinde mal yok
Şu ekonomik görünüme yabancının elinde mal ile yakalansa borsa ziki tutardı
Her hafta 1 milyar usd basarlardi
50 m satisla hisseler yabancı satiyor pert
yersen
ülkede böyle yurt dışında üçer beşer ev alabilecek zenginlikte kimler var söylemeye gerek yok... :)
siyasal islamcılar hep şeriat islami yönetimi savunur ama ev almaya gelince ingiltere amerika gibi gavur yönetimlerinin oldugu yeri seçer...
alsanzza kardeşim arabistandan irandan ne işiniz var kilise çanlarının çaldıgı yerde?
ne kadar tezat değilmi? imam hatip imam hatip diye savunup iş kendi çocuklarını okutmaya gelince kanadaya amerikaya gönderirler..
10940 sırat köprüsü.