Sayfa 283/998 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Viop LIX

Selam değerli forumdaşlar,
    piyasaya güçlü bir el lazım. Bu yabancı olur, yerli özel-tüzel kişiler olur. Lakin açıp borsaya kote şirketleri incelediğimizde, para koyacak şirket sayısı çok az. Yapay zeka, chip şirketi, elektrikli oto şirketi gibi şirketlere ortak olmak varken baydönere para yatırır mı adam?
    bizim piyasa böyle 3 aşağı 5 yukarı yuvarlanır gider. Rekor MC var neredeyse. Bunun tahsilatını yapsın, kapayacaksa endeks gapı kapatsın, canı isterse alır ağalar. 11.000 üstüne atabilirsek, millet rahat bir nefes alabilir.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bulut iyi günler.
    Bir öğretmen arkadaş ile görüştüm.Kendisi az çok bu konulara vakıf olabilir.(öğrenme güçlüğü çeken çocuklara öğretmenlik yapıyor idi geçen seneye kadar).

"İstersen telefon numaramı verebilirsin "dedi.
    konuşmak istersen verebilirim.

not:Bana birçok şey söyledi ama konuya vakıf olmadığım için dilim dönmez söylediklerini.
    not 2 : Hemen ararsa şu an müsaitim dedi.

Saygılar.
    İlgin alakan için tşkl gerekli mercilerle konuştum şimdilik süreç normale girdi.
    süreci takip edicem gerekli bir fikir alış verişi olursa rahatsız ederim.selamlar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Lavuk hemen öldürmüyor tırnak makası ile ince ince et alıyor...ha buradan dönerim ha şuradan dönerim diye diye suyun içine çekti. İskontolu mal yaratacağım diye piyasa bu kadar kontrol edilmez ki... Yap şu devalüasyonu da bütün piyasalar rahatlasın...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. çevremde bir cok insan dehset zararda aslında endeks ahım sahım dusmedi ama son 7 seneye bakarsak farklı bir düsüs var endeks kdr cıkmayanlar endeks 5000 seviyesine geldi farklı oyunlar dönüyor ya bir yerden sat emri verildi paralar yakılsın dendi ya da mevduata kacıldı
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Selam değerli forumdaşlar,
    piyasaya güçlü bir el lazım. Bu yabancı olur, yerli özel-tüzel kişiler olur. Lakin açıp borsaya kote şirketleri incelediğimizde, para koyacak şirket sayısı çok az. Yapay zeka, chip şirketi, elektrikli oto şirketi gibi şirketlere ortak olmak varken baydönere para yatırır mı adam?
    bizim piyasa böyle 3 aşağı 5 yukarı yuvarlanır gider. Rekor MC var neredeyse. Bunun tahsilatını yapsın, kapayacaksa endeks gapı kapatsın, canı isterse alır ağalar. 11.000 üstüne atabilirsek, millet rahat bir nefes alabilir.
    abi zaten borsaya girecek KY kalmadı ki cogu kesim zararına cıkıp tövbe etti dediginiz dogru büyük eller lazım büyük haberler ama bence tek iyi haber faiz indirimleri
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Dünkü EREGL hareketinin altından ne ALTIN hikayesi ne de BEDELSİZ onayı çıktı, İş Yatırımın HEDGE stratejisi çıktı, dün aldığı 15 milyon lotun yarısını yedirmiş!

7. Düşmez, burası 200 burası 100 anlayamıyorum..

%50 faiz var ek sıkılaştırmalarla örtülü artış teşvik ediliyor..

Carry trade heran kacacak korkusu..

yabancı yok gelmiyor deniyor..

sanayi daralıyor..

karlar düşüyor..

borsanın düşmesi neden çok absürt birşey gibi lanse ediliyor hayret ediyorum..
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İlgin alakan için tşkl gerekli mercilerle konuştum şimdilik süreç normale girdi.
    süreci takip edicem gerekli bir fikir alış verişi olursa rahatsız ederim.selamlar
    Tamam dostum.İnşallah çözüm bulursunuz.
    iyi günler.
    Saygılar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 283/998 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •