Vestel gözüken o ki borsamızda böyle bir potansiyel barındıran başka bir şirket var mı bulamadım gerçekten
Printable View
Vestel gözüken o ki borsamızda böyle bir potansiyel barındıran başka bir şirket var mı bulamadım gerçekten
Ama gerçekten inanılmaz bir yönetim anlayışının elinde çöp bile değil çöp poşeti fiyatında fiyatlanan bir gaflet içinde
BIR DOSTUMA....ellerimi yeniden uzatiyorum.....
topigi actim.....geldin bunu yazdin....
SANA cevap verdim....new york a yanima gel seni agirliyayim dedim....
sonra.....durduk oturduk yerde geldin bunu yazdin...SOK OLDUM....karisinin aldalttgi erkek gibi oldum....SIRTIMDA hancerle....USTUNDEN BULDOZER GIBI GECTIM....
NE OLDU BIZE....anlamadim....niye boyle yaptin kavriyamadim....COK UZULDUM....
fekaat....benim yaptiklarimda....insanlik sinirlarini asti....BANA....O INSANLIKTAN CIKTI....SEN NIYE CIKTIN...DEDIRTTI....
simdi.....BEN SENI BAGISLADIM.....SENDE BENI BAGISLA....DOSTLUGUMUZA GERI DONELIM...
new york a gel....IRAQI CEKIP....bu borsanin....insani....nasil insanliktan cikardigini konusup....
BIZIM GIBI BILGILI INSANLARIN COGALMASI DILEGI ILE ICELIM....ula namissiz.
not....turkceme bulasma....beni gunde 15 000 kisi tikliyor....seni 2000,,,,TURKCENI DUZELT.....GAVAT....ha ha ha....
bana bulastin ki....seni gundeme alayim....MENSUR OLASIN emme....ele olmuyor....inceledim....kavga sirasinda....3000 tilamaya ciktin.
Saygıdeğer kuzu hocam ne der katlır mı bana saygılar sunuyorum
genele....
TRENDHOUND....onu buldozer gibi ezerken....yazdiklarimla ilgili degildir....DEGERLI BIR BORSACIDIR....
yigidin hakkini yiyide vermezsem....ben....kuzu olamam....
kendisinden,
huzurlarinizda,
ozur dilyorum....tum soylediklerimi GERI ALIYORUM....iki sevgilinin kavgasi....CIRKEF OLUR....usaglar.
hoscakalin....TURKUN YIGIT EVLATLARI.....
en onemli SEYI YAZMAYA GELMISTIM....yazdim sandim....donup baktim....YAZMAMISIM....
SISTEMIK RISK VE OTORITE TEDBIRLERI.....
imamoglu cokusunde....SISTEMIK RISK nedeniyle.....otorite gereksiz yere TONLA MAL ALDI....9000 ENDEKSTE....
almasa idi.....olusan sistemik risk....BIRCOK....araci kurumu batiracakti....KREDILI ISLEMLER VE MARGIN CALL dan....
o aman.....9100 endekse duseriz....10 800 den demistim....bunun alti....SISTEMI COKERTIR demistim....
simdi.....
8200 e inis icin bir SISTEMIK RISK yok....bunun ucun yarin son gun.....
neye son gun....ARACI KURUMLARDA....KREDI KULLANANLARIN TEMINATI YUZDE 20 IDI....BU YUZDE 35 E CIKARILDI....
yani.....
mevcutlar....MAL SATMAYA DEVAM EDECEK....bu orani saglamak ucun....
yaw bu kuzu da....goygoycu.....
lemmm olum....
ele deelll.....
BU KUZU nun....ucan gustan....yedigi tohumdan ictigio pohhdan hubari olmasa idi....
bu kuzu....KUZU olabilirmiydi....gerzek....alik....
SISTEMIK RISK-2.....
bunun ucun henuz bir tedbir yok.....ALMALILAR EMME.....
Emmi bu ara hergün Ereğli izliyorum
Hergün deli gibi hacim yapıyor
Ama ne düşüyor nede uçuyor
Bi yorum rica etsem
Büyüksün be emmi valla bugün düşürüyorlar
Akepem gavura vurur gibi vuruyor borsaya
Borsayı tutuyor inanan avellerin gözü yaşlı %60 enflasyon harici zarardalar
Ama bunlar tutuyahh öyle inandık biz dedikçe yokluk fonu küreği çıkarıp kafalarına cakiyor
Bu peruklunun derdi nedir bu kadar da düşüş normal mi iflas edecek olsa bu kadar olurdu
KAP: [VESTL ] BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI Devre Kesici Uygulaması
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1443733
https://resmim.net/cdn/2025/05/30/TE3nI8.jpg
Pd/Dd :0.26
YTD:ok:
Ama helal olsun be yine de 9000 kırılmadı
Bist yatımcısı aralıksız incitiliyor. Biraz soluk alsak bari.
https://resmim.net/cdn/2025/05/30/TEe0WG.jpg
PD/DD:0.25 oldu.:ok:
ÇakaI Muhasebe md. battı.
Bu adam çay ocağı işletemez Muh.md. olmuş.:wave:
YTD
VESTEL in kurucusu Asil Nadir dünyada sömürge çarkını tersine çeviren bir iş adamı idi. Londrada kazanıp Kıbrıs ve Türkiyede yatırım yapmasını istemedikleri için biraz zorlama ile batırdılar ve maalesef bizim ülkemiz sahip çık/a/madı...
sonraki dönemde sadece Asil nadir faktörüyle bütün eşyalarımı Vestele çevirmiştim. ama geçtiğimiz dönemde 8 yıl önce bir derin dondurucu almıştım ve resmen ötüyordu. kendi elemanları durumu tespit ettikleri halde sözüm ona cevval bir çağrı merkezci sayesinde değiştirmeye yanaşmayıp tamir ettirelim dediklerinde hayır dedim ve değişim istedim. Tüketici hakem heyeti sayesinde paramı geri aldım ve mamulü 1 yıl kullanıp iade etmiştim.
sonuç olarak saçma sapan bir yönetim anlayışı olduğu o zamandan belliydi ve benim gibi Vestel aşığı birini bile bir daha asla dedirttiler...maalesef basit hatalar yönetim zafiyetlerini artırıyor ve bir şekilde köklü şirketleri darmadağın edebiliyor. şirketler krizleri iyi kaptanlarla iyi personelle aşabilirler...
https://resmim.net/cdn/2025/05/30/TEraKb.jpg
Çok haklısınız.:ok:
3 Gün önce bi arkadaş mesaj yazmış...bende şirket sahibi hakkında benzer cevap vermiştim.
YTD
bir yil once....COKECEGIZ dedigim de gerekcelerimi yazmistim....ozeti suydu....
"orta vadeli program"
FAZ-1....CARRY TRADE....
FAZ-2.....HALKIN SATINALMA GUCU DUSECEK....sirket BLANCOLARI zarar yazacak....
FAZ-3.....SIRKETLER....ISTEN ADAM ATACAKLAR.....
FAZ-4......KONKORDOTO ILANLARI GELECEK....
dedim ki.....2024 de 3500 sirket konkordoto ilan etti....2025 de bu 7000 olacak......BU FAZ bize 2 dolar endeksi....8200 tl endeksi getirecek.....
FAZ-5......SIRKETLERIN SATILMASI....bazilarinin batmasi.....bu fazda 7200 tl endeksi....1.8 dolar endeksi mustuluyucak....
kuzu....bunlari nereden aliyor....
KENDI KITABIMDAN....
KAPITALIST MODE....KAPITAL AKUMULASYON PROSESELERI....by kuzu.
bir tek....OGULLARIMIN OKUYACAGI BIR KITAP bu....onlara birakacagim en buyuk servet....SIRLAR...NUMOROLAR....KAPITALIZM.
VESTEL.....FAZ-4 de.....sonra....FAZ-5 e gecip ucacak.....
BU ALEMDE.....BEN NE DERSEM ODUR.
cunkiiii......
ben BILGIYIM.
Lem Guzu,
Yavrim Temmuzda gelirsen saa içeceğiz!
BaBo, ustam ne olacak benim halim? Diye soracaksın her dublede
2024 başından beri 'yatay aşağı' dediğim BİST de Mayıs ayı sonu olarak xu100, xu30 ve xbank kapanışları ahan da burada!
https://x.com/m_n_kutan/status/19287...qTUhJyIHzmVD4w
Kuzunun döşünü mü seversiniz?
Budunu mu seversiniz?
Kolunu mu seversiniz sevgili okuyucular!
Ula guzu bu forex de de adamı çüküyorlar, robotlar bir yandan Trump bir yandan!
evet;
9390'de yazılmıştı
9390---9777.... % 4
9900 geçilmedi
9000... % 8
yekünde % 12 verdi
FAZİRAN AYI analizimiz :
% 4...% 8... % 12'de bundan yapacaz inşallah
yalnız 86xx'lere geldiğinde, tekrar detaylı bakacağım... savrulacak mı ? oradan dönecek mi ? bakacağız
takip edenleriniz hatırlıyor ise ; 9900 geçemez dediğimizde bana saldırılar olmuştu
sonuçta şimdilik ben haklı çıktım
bakın dostlar bu analizleri değerlendirdiğimizde ''borsada yükseliş olmaz... 9900'den 5000'e düşer '' diye birşeyler söylemiyoruz
yükseliş olur, mal alınır... amma gidip 9500'den mal alınmaz... (alırsan kötü maliyetin olur zararda beklersin )
alacaksan bak tahta biryere kaçmıyor... buyur % 10 aşağıdan 86xx'ten mal verecek, alacaksan buradan AL
deyoruz...
sen 9500'den alıp... geri 9500'e geldiğinde zararını ancak kurtarmış olurken,
ben 86xx'ten alıp 9500'den verdiğimde % 10 kar etmiş olacağım
DAVETIYEM.....SUNNET DAVETIYEM.....
onumuzdeki temmuz da....SUNNET DUGUNUMUZ VAR.....
evladimi sunnet edip....ALTUN topluyacagim....
kirvesi.....GUNEYSU....papaz....dinsizden kirve olur mu kuzu demeyin....dini var...ORDOTOKS GIRISTIYAN...KAFIR YANI....
evladim.....once dinden cikip....MURTED oldu....katli vacipti yani....allem ettim gullem ettim....DIN ADAMLARINI IKNA ETTIM...ucurun kellesini murted in fetvasini erteledim....
beni.....aradi....BUBO ben geri musulman oldum didi....
cok sevindim....MAKARIOS guneysu.....uc gun yas tuttu....BABO giristiyanliktan cikti diye....
evladim BABO....yaslandi....KART YANI....
normal sunnetciler....ben bunu kesmem dediler.....yalvardim....lem ucundan eccik kirpacaksiniz....didim....
kabul itmediler....DINEN CAIZ DEGILDIR DEDILER....
nihayet birini ikna ettim.....
kabul etti....TEK SARTLA dedi....BALTA ILE KESERIM dedi....
mecburen kabul ettim.....yeterki MUSULMAN olsun yawrim dedim....
dugune geldiginizde BALTALI SUNNETCI gordunuz mu....KORKMAYIN deyude....detayli DAVETIYE yazdim.....
Gelirim düğüne emmi….
yaw doctor....SUNNETTEN hepimiz korktuk....urkutucu....
bunun ki KART....sunnetci BALTASIZ kesmem dedi.....tabiii yawrimin bundan hubari yok....ona....ucundak eccik dedim....
hepimiz eccik aldirdik yawrim dedim....yogsa cehenneme gidersin...cubbeli kesin gider dedi...KORKTUK TABIII...
kirvesi LAZ GUNEYSU.....elimizi hazir furacagiz....BALTA da var....kokunden kessin....GUNAH ISLIYEMEZ.....cennet kesin dedi....
sen ne dersin doktor.....KOKUNDEN MI....UCUNDAN ECCIK MI.....
usaglar....
SUNNET DUGUNUMUZE katilacaklar....ben gelirim desin...fikirlerinide yazsin....dugunle ilgili...nasil olsun...
misal....OGLUM BABO CAPKIN....kokunden kessek....GUNAHLARI AZALIR mi....komple hadim oldugu ucun....GRAF filan cizabilir mi...veya....hadimlar....daha kivraktir.....iyi GRAF yaparlar mi....
tabiii....KIRVESI....namuslu adam....capkinliklarina kiziyor....GUNAH DIYOR.....emme sizce bu dogru mu....adam PAPAZ...din adami.
BORSA NASILSA....kuzu nun dedigi 8200 e gocuyor....iktir edin BORSAYI....biz...beni okuyanlar....endeks 11 200 iken....BILIYORLARDI KI....BORSA 8200 E GOCECEK....kuzu ele demisti.....ve oluyor....BU ARADA....kuzu nun evladi...BABO yu sunnet edelim....aradan ciksin.
usaglar....
bu LAZ GUNEYSU gavur....bunun dedeleri....tranzondaki....AYASOFYA KILISESI....ve sumene manastirini insa ettiler....
benim dedelerim orta asyadan geldiler.....at ustunde,,,....bunlari mahvettik.....bunlardan herseyi ogrendik....cok cahildik....
bu LAZ GUNEYSU kurnaz....BIZANS BU GAVAT.....bana evladim BABO yu....yokettirebilir....
bizans oyunu bu....KIRVESI yaptim PAPAZI.....korkumdan....beni ve evladim BABO yu bundan koruyun....
bu cok zeki....
NIYE....KOKUNDEN KESELIM BALTAYLA....gunah isliyemez dedi.....ecebe...bu PAPAZ MAKARIOS....turk soyunu kurutmak mi istiyor....
aklim az....nede ossa....dedelerime yenildiler emme....sonra....mamimiza caktilar....bati medeniyeti deyip.....beni ve yawrim BABO yu uyarin siz....
misal.....deyinki....SUNNETTEN KAC....GIZLEN....BULAMAZLAR....
biliyorsunuz.....yawrim BABO kayisi beyinli.....beyni az....malatyada dogdu....evladim....KAYISISI MENSUR....
Beni ve yawim BABO yu....bu LAZ GUNEYSU gavirinden koruyun....
yazin.....fikrini soyluyemiyen insan heyvandir.....
iyide kuzu.....biz fikrini soyluyen insanlarin hapse tikildigi bi ulkede yasiyoruz....HEYVANIZ DERSENIZ....
kizmam.
derim ki....BU ULKEYI BU HALE SENIN OYUN GETIRDI YAWRIMO.....
dersen ki....KILICDAROGLU.....alevi ve kurt kokenli....ona oy vermem.....
SEN.....HERSEYI HAKEDIYORSUN.