üstadım biraz okursanız beyin yanıyo annesi de kayınlardan biriyle birlikte olmuş kocasına GPS li araç verip şehir dışına şirket yetkilileri de ziyarete geliyormuş aboovvv
konu önemli ama çözecek üstadları toplamak lazım :oleyo:
Printable View
Tüm dünya kendi nufusunu doyurmaya çalışırken biz birde milyonlarca mülteci aldık.bizde gıda fiyatını talep belirler.esnafın mantığı yıllardır budur.siz bir malı satarken müşterinin yok artık bu fiyatı verip almam dediği yer o esnafın sınırıdır.yok halen talep aynı ise artar o fiyat.tüm dünya enerji maliyetlerinden dolayı seracılık, çiftçilik bile sekteye uğrayıp cash para ithal etmeye başladı.domates için sadece net 2 dolara alıcı bulduğunu biliyorum çiftçinin elinde ki malın.40 liraya hazır satmak varken neden markette pazarda daha ucuza satsın ki.benim sektörümde bile iç piyasayı bırakan onlarca ambalaj üreticisi var.iç piyasaya 5 tl olan kutu dış piyasaya 1 dolara gidiyor misal.
konuya hakimim
bu köy hayatlarıda son zamanlarda bi tuhaf oldu
bu kız ve görümceleri hatta kızın kaynanasının köyde vermediği kimse kalmamış
köyün tamamına yakını bu bu 5 hatunun tadına bakmış sokakta 5 ini görsen ne hanım hanım bayanlar dini bütünde gözüküyorlar bir tane bekar tanıdığım olsa alırdım diyeceğin tipler hepsi
ama köy geçmiş üzerlerinden hani müge yan köyleri getirse muhtemelen o köylerdende bunların tadına bakan çıkar
Fıkra gerçek olmuş desenize.
Köyü basan bir gurup terörist bütün köy halkını sıraya dizer... Grubun başı köy halkına derki...
- Hayatta kalabilmeniz için bir şansınız var. Köyün erkekleri tek sıra dizilecekler. Hepiniz mallarınızı çıkartacaksınız. Karıların gözünü bağlayacağım. Gözü bağlı olarak kadınlar hepsine elleyecek. Kim kocasınınkini elleyerek tanırsa o karı kocanın hayatını bağışlayacağım... Derken kadınlar birer birer gözleri bağlanıp getirilir.
- Birinci kadın başlar. “ Bu değil, bu değil, bu değil BU!! “ kocasını ve kendini ölümden kurtarır.
- İkinci kadın gelir. “Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, BU!”.. onlarda kurtulurlar. Üçüncü kadınıda getirdiklerinde terörist dayanamayıp adamların arasına geçer. Kadın başlar kocasını aramak için ellemeye.
- Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, Bu Bizim Köyden Değil, bu değil, bu değil, Bu...
Aynen durum bu mügeyi arada bi denk geldi mi yan gözle bakarım. Eskiden sosyetenin ahlaki çöküntü olduğu uç yaşadığımsöylenirdi. Oysa mügeye çıkanların hepsi ya köylerden yada gecekondudan geliyorlar. Bu bölgelerdeki kokuşmuşluk had safhada. Cinselliği öyle pis yalıyorlarki anlamak mümkün değil. İğrençlikler uç noktalarda. Kokuşmuşluk bu bölgeleri çok daha hızlı sarıyor. Anlamam mümkün değil.