Sayfa 570/993 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    CMYLMZ ne diyordu;

Kaynım bana kaydı . Hani marjinal olan bizdik?
    üstadım biraz okursanız beyin yanıyo annesi de kayınlardan biriyle birlikte olmuş kocasına GPS li araç verip şehir dışına şirket yetkilileri de ziyarete geliyormuş aboovvv

konu önemli ama çözecek üstadları toplamak lazım

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstadım biraz okursanız beyin yanıyo annesi de kayınlardan biriyle birlikte olmuş kocasına GPS li araç verip şehir dışına şirket yetkilileri de ziyarete geliyormuş aboovvv

konu önemli ama çözecek üstadları toplamak lazım
    Aman üstad.
    Hiç okumam böyle şeyleri.
    Sadece negatif yayan işe yaramaz şeyler.

3.  Alıntı Originally Posted by ahsen2 Yazıyı Oku
    1 demet maydanos 10 lira olmus. Domates. Biber 35-40 lira. Patates bile 15 lira.
    Bu fiyatlari Avroya bölün. Avro bazında bile çok pahalı.
    Boyle devam ederse Alman isadamları bize domates-biber satar.
    Herşey Avrupadan gelir.
    Yani şunu demek istiyorum. Ya döviz artmalı, ya da bizdeki fiyatlar düşmeli.
    Böyle devam etmez.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Diğer bir cross check de Bulgar Komşular, artık Edirne ye alış verişe gelmiyor ise fiyatlar Euro bazında yükselmiş demektir.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Diğer bir cross check de Bulgar Komşular, artık Edirne ye alış verişe gelmiyor ise fiyatlar Euro bazında yükselmiş demektir.
    Gecen sene bu günde euro 16 lira civarındaydı. Ama o zaman süt 4.90 liraydi. Peynir 50 liraydı. Misal..şeker 5 liraydı.
    Şimdi seker 25 lira. Süt 25 lira.peynir 150 lira.
    Hadi simdi de bulgar gelsin alsın...

yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by ahsen2 Yazıyı Oku
    1 demet maydanos 10 lira olmus. Domates. Biber 35-40 lira. Patates bile 15 lira.
    Bu fiyatlari Avroya bölün. Avro bazında bile çok pahalı.
    Boyle devam ederse Alman isadamları bize domates-biber satar.
    Herşey Avrupadan gelir.
    Yani şunu demek istiyorum. Ya döviz artmalı, ya da bizdeki fiyatlar düşmeli.
    Böyle devam etmez.

Tüm dünya kendi nufusunu doyurmaya çalışırken biz birde milyonlarca mülteci aldık.bizde gıda fiyatını talep belirler.esnafın mantığı yıllardır budur.siz bir malı satarken müşterinin yok artık bu fiyatı verip almam dediği yer o esnafın sınırıdır.yok halen talep aynı ise artar o fiyat.tüm dünya enerji maliyetlerinden dolayı seracılık, çiftçilik bile sekteye uğrayıp cash para ithal etmeye başladı.domates için sadece net 2 dolara alıcı bulduğunu biliyorum çiftçinin elinde ki malın.40 liraya hazır satmak varken neden markette pazarda daha ucuza satsın ki.benim sektörümde bile iç piyasayı bırakan onlarca ambalaj üreticisi var.iç piyasaya 5 tl olan kutu dış piyasaya 1 dolara gidiyor misal.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/...usamam-2001171

https://eksisozluk.com/muge-anlidaki...-olay--7469537

basganım mevzu var burada gaya abi de yok ki

kocasını yanlışlıkla aldatmış

benim anlamadığım nokta biz kızın saçının telini göremezken bütün köy ... neyse

çocuğuna acıdım yalnız onun suçu neydi babasını bulmak için devletin bi ton adama DNA testi yapması gerekir
    konuya hakimim
    bu köy hayatlarıda son zamanlarda bi tuhaf oldu
    bu kız ve görümceleri hatta kızın kaynanasının köyde vermediği kimse kalmamış
    köyün tamamına yakını bu bu 5 hatunun tadına bakmış sokakta 5 ini görsen ne hanım hanım bayanlar dini bütünde gözüküyorlar bir tane bekar tanıdığım olsa alırdım diyeceğin tipler hepsi
    ama köy geçmiş üzerlerinden hani müge yan köyleri getirse muhtemelen o köylerdende bunların tadına bakan çıkar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    konuya hakimim
    bu köy hayatlarıda son zamanlarda bi tuhaf oldu
    bu kız ve görümceleri hatta kızın kaynanasının köyde vermediği kimse kalmamış
    köyün tamamına yakını bu bu 5 hatunun tadına bakmış sokakta 5 ini görsen ne hanım hanım bayanlar dini bütünde gözüküyorlar bir tane bekar tanıdığım olsa alırdım diyeceğin tipler hepsi
    ama köy geçmiş üzerlerinden hani müge yan köyleri getirse muhtemelen o köylerdende bunların tadına bakan çıkar
    Fıkra gerçek olmuş desenize.

Köyü basan bir gurup terörist bütün köy halkını sıraya dizer... Grubun başı köy halkına derki...
    - Hayatta kalabilmeniz için bir şansınız var. Köyün erkekleri tek sıra dizilecekler. Hepiniz mallarınızı çıkartacaksınız. Karıların gözünü bağlayacağım. Gözü bağlı olarak kadınlar hepsine elleyecek. Kim kocasınınkini elleyerek tanırsa o karı kocanın hayatını bağışlayacağım... Derken kadınlar birer birer gözleri bağlanıp getirilir.
    - Birinci kadın başlar. “ Bu değil, bu değil, bu değil BU!! “ kocasını ve kendini ölümden kurtarır.
    - İkinci kadın gelir. “Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, BU!”.. onlarda kurtulurlar. Üçüncü kadınıda getirdiklerinde terörist dayanamayıp adamların arasına geçer. Kadın başlar kocasını aramak için ellemeye.
    - Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, Bu Bizim Köyden Değil, bu değil, bu değil, Bu...

Aynen durum bu mügeyi arada bi denk geldi mi yan gözle bakarım. Eskiden sosyetenin ahlaki çöküntü olduğu uç yaşadığımsöylenirdi. Oysa mügeye çıkanların hepsi ya köylerden yada gecekondudan geliyorlar. Bu bölgelerdeki kokuşmuşluk had safhada. Cinselliği öyle pis yalıyorlarki anlamak mümkün değil. İğrençlikler uç noktalarda. Kokuşmuşluk bu bölgeleri çok daha hızlı sarıyor. Anlamam mümkün değil.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 570/993 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •