-
-
Cumhur ittifakında garip bir telaş var aday olsun diye ağlayacaklar neredeyse. Bunlar anketler yaptırıldıktan en zayıf aday yada sadece bu aday olursa kazanma şansımız var diye mi düşünüyorlar. Bay Kemal gözde olacak gibi bu aralar. Yandaş medya da Kılıçdaroğlunun mağdur olduğunu anlatıyor. Ona operasyon olduğunu anlatıyor. Çok garip.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Cumhur ittifakında garip bir telaş var aday olsun diye ağlayacaklar neredeyse. Bunlar anketler yaptırıldıktan en zayıf aday yada sadece bu aday olursa kazanma şansımız var diye mi düşünüyorlar. Bay Kemal gözde olacak gibi bu aralar. Yandaş medya da Kılıçdaroğlunun mağdur olduğunu anlatıyor. Ona operasyon olduğunu anlatıyor. Çok garip.
Kılıştaroğlu, Ben aday değilim . Nokta. Dese..
Acayip ezber bozmuş olur ama nerdeee?
-

Originally Posted by
EGEDUK
Kılıştaroğlu, Ben aday değilim . Nokta. Dese..
Acayip ezber bozmuş olur ama nerdeee?
Niye desin?
Şu son olaydan sonra imamoğlunun aday yapılmayacağı ortada.
Yavaş zaten aday gösterilmez, malum bir kesimden oy alamaz çünkü.
Kılıçdaroğlu tek ve doğru adaydır. Tek bir tane lekesi yoktur.
Kılıçdaroğlu aday olmasın diyenler net troldür. Nokta.
-

Originally Posted by
Tinaz
Yine senin emekli maasin iyi, emeklilerin % 80'i 4.687 TL. ve altinda maas aliyor.
Yukarıdaki veri ile ilgili bir kaynak var mı acaba üstad?
Bildiğim kadarıyla memur emeklileri 6.000 TL den aşağı almıyor. Ayrıca kamu işçi emeklileri var. 10.000 TL üstü alıyorlar. Bunların sayısı %20 içinde mi?
M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
https://www.cumhuriyet.com.tr/
Şöyle bi yazı var 2022 yılı başı için
Sanırım en düşük maaş uygulaması ile her defasında birileri üst sınıftan bu en düşük maaş sınırının içine düşüyor
bir halt olacağı yok.
-
Trol ilan edildim galiba. Trol avcısı Reha bey gelmeden toz oluyorum.
Bir süre yokum.
Selam ve sevgilerle.
-

Originally Posted by
mzbb1967
Yukarıdaki veri ile ilgili bir kaynak var mı acaba üstad?
Bildiğim kadarıyla memur emeklileri 6.000 TL den aşağı almıyor. Ayrıca kamu işçi emeklileri var. 10.000 TL üstü alıyorlar. Bunların sayısı %20 içinde mi?
Bu rakamlara Memur emeklileri dahil degil, sadece SGK ve Bagkur emeklileri.
Kaynak bulmam zor bende sosyal guvenlik uzmani birinin Youtube'daki aciklamalarindan ogrendim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri